Dimethylmercury Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Cumpar grup de atas (B3) pt Simson in stare... decenta. Am la schimb eventual un grup solo de AWO nedesfacut vreodata, cu toate in perfecta stare, inclusiv crucea originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Am 2-3 ambielaje de reparat , pe cine te poti baza si cat costa operatia? Am rulmentul pregatit doar trebuie demontat si montat asa cum trebuie. Multumesc pt sfaturi si sugesti Asfalt uscat d-lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 İn comuna Giarmata,lîngă Timişoara,este cineva care repară ambielaje.Am să fac rost de un nr tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 İn comuna Giarmata,lîngă Timişoara,este cineva care repară ambielaje.Am să fac rost de un nr tel. Ok mersi tare mult. Sa intaleg ca ai facut ceva la el si ai fost multumit? O seara faina pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 Bike shop .ro in Baia Mare ,are pagină web,caută si găsești acolo număr de telefon.spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Cine a refacut vreodata sei de Sport, din ce material ati confectionat buretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Ok mersi tare mult. Sa intaleg ca ai facut ceva la el si ai fost multumit? O seara faina paSalut,nu am avut ocazia să repar ambielaj la atelierul respectiv,dar am un colaborator care a fost acolo,și e mulțumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Salut,nu am avut ocazia să repar ambielaj la atelierul respectiv,dar am un colaborator care a fost acolo,și e mulțumit. Multumesc pt aprecierea pozitiva. ....un nr de tel imi poti face rost? Multumesc incaodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Pentru un clujan.Rog PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Salut. Caut cruce cardan Simson Sport. Cum schimb semeringurile de la cutie? Editat Septembrie 7, 2016 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Salut. Caut cruce cardan Simson Sport. Cum schimb semeringurile de la cutie? contrasalut! statusul tau cu privire la cautare ne bucura... Semeringurile de cutie se schimba prin inlocuirea cu altele noi sau vechi, dupa preferinta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Absent la Smida(sper ca motivat) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 contrasalut! statusul tau cu privire la cautare ne bucura... Semeringurile de cutie se schimba prin inlocuirea cu altele noi sau vechi, dupa preferinta.... ha! scuze de deranj eu care credeam ca pui pe ele marmelada de trandafiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Stai liniștit, forumul de comuniste e mort și îngropat. Mai sunt câțiva binevoitori care te vor ajuta, dar doar în privat. » Post actualizat in 14 Sep 2016 18:19 Pe aici mai activează 3 categorii de utilizatori: - cei cu adevărat pasionați, te vor ajuta in privat, daca știi cum să vorbești. Nu prea mai postează din diverse motive - cei care la un moment dat au avut comuniste și acum au trecut la japoneze. Cu ei trebuie să fii selectiv, nu toți se pricep - bisnitarii de fiare vechi. Pe ăștia îți las plăcerea să îi descoperi singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Sunt pe forumul asta din 2006, asa ca nu-mi fac griji si nu-i nici o suparare. » Post actualizat in 21 Sep 2016 19:47O rezolvare a incuietorii cutiei de pe partea stanga... » Post actualizat in 22 Sep 2016 10:52Proba de dungi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 A pus cineva atas de Ij pe Simson? Ma intereseaza daca motocicleta merge bine cu un asemenea atas si cat de greu este sa modific prinderile pt a le adapta la aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) Salutati Un topic/colț pt eventuali posesori de Simson Suhl este pe aici pe undeva? Am cautat dar nu am găsit. Posed de una si is tare nehotarat.sa il tin, sa il repar sau sa il scot la vanzare. Si as intreba de posesori ca e greu de gasit piese pt el?! Imi lipseste farul, ceas kilometraj... Si ar necesita motorul refacut. » Post actualizat in 30 Sep 2016 16:51 Editat Septembrie 29, 2016 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Intereseaza pe cineva fotografii de epoca cu moto Simson (facute in Ro, desigur)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Salutati Un topic/colț pt eventuali posesori de Simson Suhl este pe aici pe undeva? Am cautat dar nu am găsit. Posed de una si is tare nehotarat.sa il tin, sa il repar sau sa il scot la vanzare. Si as intreba de posesori ca e greu de gasit piese pt el?! Imi lipseste farul, ceas kilometraj... Si ar necesita motorul refacut. » Post actualizat in 30 Sep 2016 16:51 20160930_192927.jpg Cauta userul MR_ORL, nu mai e activ de mult dar poate totusi. El a refacut una frumos, a expus-o si la SMAEB. Poate ca iti da o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Am scos la vânzare si in scurt timp am si dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 Am gasit aceasta "cheie franceza" si m-am gandit ca este din trusa de scule a motocicletei Simson,dar ....se pare ca nu prea seamana.Are careva asemenea cheie,caci eu nu am avut si nici nu am vazut vreuna vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Intrebare pentru cei care au mai cumparat de pe afara: care magazin online vi s-a parut cel mai bun? D.p.d.v. al calitatii pieselor, timpi de expediere, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Si eu sunt interesat de aceasta chestiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 oldtimer-teile-vertrieb ,motonet_team , Eu de la aceste magazine am cumparat , promti , corecti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 pentru cine incearca varianta cu rument na 4906 se rectifica biela , se preseaza la cald rulmentul in biela se confectioneaza bolt, gauri de ungere , tratare etc se confectioneaza gaura de ungere pentru inelul interior al rulmentului , erodare nu stiu cat funtioneaza sau cum functioneaza dar incerc sa vedem cum merge. intrebare pentru cei care au incercat -saibe distantiere din otel sau bronz mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate