sorinmoto Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Nu suna rau, dar as vrea sa i bag original. Oricum, tinem legatura in caz ca nu mai apar oferte. Aripa o iau eu! Salut mai ai rezervorul de vanzare? Dar alte piese? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 A ajuns si stickerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 (editat) Buna ziua! Am o nelămurire. Ce tip de rulmenți se folosesc la Simson Sport la lagărele ambielajului? Ce tip sunt cei originali? Există în comerț ceva mai bun decat tipul original? Si ce dimensiuni au?Mulțumesc » Post actualizat in 03 May 2018 08:17 A ajuns si stickerul. De unde ai cumpărat stickerul? Mulțumesc Editat Mai 3, 2018 de GIGI98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Salut. De aici: https://www.ebay.co.uk/itm/Aufkleber-Simson-Suhl-SR1-SR2-AWO-original-Motiv-top-Qualitat/162943488617?hash=item25f0305269:g:QlEAAOSwcu5UUhWh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 (editat) Sa » Post actualizat in 03 May 2018 20:01 Salut. De aici: https://www.ebay.co.uk/itm/Aufkleber-Simson-Suhl-SR1-SR2-AWO-original-Motiv-top-Qualitat/162943488617?hash=item25f0305269:g:QlEAAOSwcu5UUhWh Mulțumesc mult Editat Mai 3, 2018 de GIGI98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 (editat) Hop si eu! Bunicul meu a avut una, acum am si eu una. Care credeti ca ar fi paleta de culori la cea din poza veche? Sunt interesat de un ghidon, far, stop spate, buson si emblema rezervor. Daca cineva are asa ceva si vrea sa vanda, astept PM. Editat Mai 8, 2018 de Sher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 (editat) Cam la un an distanță, m-am mai prins la un proiect. De data aceasta, am încercat și eu o variație de culoare; am remarcat că și la alții se practică în cazul unor modele care nu au avut, la origine, decât 2-3 variante. Editat Iunie 2, 2018 de recool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Frumos vopsit,succes în continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Mulțumesc! Mă gândesc la spițe negre pentru jante vopsite în culoarea ansamblului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Furca ETZ, cu toate piesele necesare montarii pe Simson Sport. Nu necesita nici o modificare. Se monteaza pastrand jugurile si urechile originale de far originale. Furca e revizionata recent cu ulei Motul 15W, simeringuri Athena si arcuri nemtesti pentru atas. Furca vine cu un ax si un suport pt platou de frana care permit montarea unei roti de Simson pe aceasta furca. Furca asta schimba complet motocicleta (in bine, as zice eu). Am si roata de ETZ la ea cu tot sistemul de franare pe disc, cu janta de aluminiu originala MZ 2.15x18, spite Kleeblatt de inox si garnituri noi la frana. Pretul e de 100 de europeni pt furca (arcurile originale incluse). Roata si sistemul de franare tot 100. Alte poze si detalii la cerere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 (editat) Incet da sigur..... Editat Iulie 25, 2018 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Incet da sigur..... Toba de esapament de CZ Sport?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Se aude in relanti foatre bine , colegu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Pe asta am avut-o pe stoc... » Post actualizat in 26 Jul 2018 03:51 Si culmea este ca am luat-o de pe un MZ Es. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Se aude in relanti foatre bine , colegu Sunt ferm convins, ascult melodia acestor tobe de-o viata! Pe asta am avut-o pe stoc... Si culmea este ca am luat-o de pe un MZ Es. Da, am vazut ca romanul nostru a echipat tot ce insemna motocicleta pe vremea trecuta cu astfel de tobe, erau singurele care se gaseau in magazin si aveau un pret accesibil, aratau si sunau bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 28, 2018 Share Postat Iulie 28, 2018 In sfarsit la lumina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iulie 28, 2018 Share Postat Iulie 28, 2018 Felicitări,a iesit ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 29, 2018 Share Postat Decembrie 29, 2018 De vanzare diverse piese de motor Simson AWO si Sport: ambielaj reparat (detalii la bursa), set motor, ambreiaj, chiulasa si alte maruntisuri. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NicuSimson Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 La 15.01.2018 la 22:26, Dimethylmercury a spus: Piesa pt Simson Sport care permite montarea unui atas Stoye SM/TM/SML/TML pe Simson Sport. Foarte probabil este adecvat si montarii unui atas de IJ. Ea se monteaza pe cadru in locul prinderii mijloc jos de atas cu surub de 18 si in spate in prinderea esapamentului. Vopsit electrostatic negru. Poza cu atasul e cea mai buna pe care o am cu ea montata. Atasul nu il mai am, deci nu face obicetul vanzarii. Pret: 100 de lei, complet cu surub de 18 si nuca cu piulita aferenta. Salut , am si eu un rezervor de Simson de vopsit dar nu stiu cum sa scot desenele alea laterale. Ma poti ajuta cu o informatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Salut. Eu, personal, am facut un sablon "3d" dupa un rezervor cu vopseaua originala. Pozitionarea sablonului am facut-o dupa gaurile pt fixarea embelemlor pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NicuSimson Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 La 18.02.2018 la 10:35, johnyebravo a spus: Vine primavara... cum ai reusit sa scoti rotile asa de bine (ma intereseaza curatirea si in ce mod ai finisat - vopsit sau cromat?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Salut. Rotile le-am sablat cu nisip apoi le-am luat la flex cu perie de sarma. Apoi degresate, un strat de zinc 98% si 2 straturi spray de jenti de la dedeman. Nu am demontat spitele si butucul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian simson 425 Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Ziua buna tuturor Am cumparat de curand un awo 425 s insa , din pacate , nu e inmatriculat in ro . Am doar acte de provenienta cu care sper sa reusesc sa-l inmatriculez . Atasul nu e de SIMSON ci , din pacate . provine de la o motocicleta Panonia dar , cred eu , arata bine si impreuna cu Simsoneta . Daca exista cineva din Arad care poate sa-mi recomande un mecanic serios si priceput pt motorul meu il rog sa-mi trimita un nr de contact , adresa etc . Va multumesc anticipat tuturor Simsonistilor si sper sa ne vedem pe drum la vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 se lucreaza .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Ai mai trezit un pic topicu.A iesit bine.Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate