ghost Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 ploaia s-a oprit, cerul luminat........ daca veniti incoace dati un nr de tel, sa putem tine legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 coane am retinut ca esti pe la pancarta cu zapp. sau la pravalia cu zapp. sau unde scrie zapp. te gasim noi acolo, tu sa stai in vitrina cu miscarea aia tipica zapp-istilor de "zappp ! online!" ok ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 coane am retinut ca esti pe la pancarta cu zapp. sau la pravalia cu zapp. sau unde scrie zapp. te gasim noi acolo, tu sa stai in vitrina cu miscarea aia tipica zapp-istilor de "zappp ! online!" ok ? Sorin sper sa pot... pt ca de ficare data cand vreau sa citesc un mesaj sau sa fac un download, imi zboara laptopul de pe masa ........ deci, pregatesc ceva!?!..... o cafeluta fierbinte!?.... ceva fetite!?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 drivere de usb storage, sa punem poze pe net pentru pensionarii astia care stau si citesc Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 kali: experienta nu poate fi inlocuita cu nimic. daca nu mergi nu ai experienta. haide ca nu mergem tare. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 cred ca asa se intampla cand treci de o anumita varsta......... nu iti mai arde de nimic, nu mai ai curaj, pui raul in fata totdeauna, etc...........pensionari...................... 'neata romania!!!.......... ce naiba, nimeni nu mai vrea senzatii tari, adrenalina, AVENTURA............... o viata avem, daca nu o traim........!! nimeni nu se plictiseste acasa? ........ haideti oameni buni... 'neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 m-ai convins. amplecat pa! Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 nu vreau sa fiu rau,...... dar ce poate fi mai frumos decat sa te intalnesti cu alti prieteni motociclisti............... nu sunt de mult nici mototciclist nici pe forum,............ dar abia astept sa va cunosc pe toti ,...... sa traim impreuna aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 Virsta nu are nimic de-a face cu pofta de aventura, problemele de obicei depind de timp si locatie, cel putin la mine.Daca as fi fost acasa eram cu voi , pe cind asa..., oricum daca plecati va doresc un timp frumos si distractie la maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 Virsta nu are nimic de-a face cu pofta de aventura, problemele de obicei depind de timp si locatie, cel putin la mine.Daca as fi fost acasa eram cu voi , pe cind asa..., oricum daca plecati va doresc un timp frumos si distractie la maxim! dragut din partea ta,...... ai dreptate, si multumesc de urari,........ acum m-am intors,...... chiar ca a fost frumos,........... probabil o sa puna ceva poze baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 Can,t wait! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 o sa le punem pe toate chiar ca a fost fain. sa va povestesc cum am trantit eu motoreta ? hmm facem topic dimineata hai ca nu are nimic nici ea si nici eu. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Ati fost sau nu ca am citit 11 pagini de propuneri si m-ati facut curios. Io nu am fost nicaieri ... am demontat honditza cu niste prieteni .. am intins lantu de distributie ... nu mai trage aer fals.... si merge BINE BINE acum ... a ... si i-am pus luminitze mov (ps. nu sunt poponar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 o sa le punem pe toate chiar ca a fost fain. sa va povestesc cum am trantit eu motoreta ? hmm facem topic dimineata hai ca nu are nimic nici ea si nici eu. Sorin cum ai reusit!?!!!!! abia asteptam sa vedem pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 'neata tuturor DA am fost , a fost suuuuupeeeeeeeer drum ok, vremea beeetoooon, soare pina la fagaras, spre balea un pic de umezeala (doar am trecut printre nori, ) frig la cabana, dar nimic care sa ne opreasca, eram cit de cit pregatiti, transfagarasanu' la coborire ud pina la vidraru, cu surprize - putine gropi, putine 'gilme', niste nisip ( o sa va povesteasca sorin ). de la vidraru sosea uscata, soare pina la curtea de arges unde am facut o pauza de suc ca sa stabilim continuarea traseului care a fost - campulung targoviste buc. inca odata, a fost excelent, gashca nemaipomenita. cind repetam figura ? poate ii convingem si pe altii sa vina. pun imediat citeva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 pe mine puteti conta oricand........... promit sa vin singur ma bucur ca v-ati distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Hai, faceti-ne rau astora care au avut de stat in orase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Fain, intr-adevar Eu n-am mai fost pe TFG inainte, si nu stiam la ce sa ma astept. La dus, cand am iesit din nori aproape de Balea, nu-mi venea sa cred cat de mari pot fi lucrurile in jurul meu Cel mai mult si mai mult, doamna educatoare, mie mi-a placut urcarea susmentionata si drumul dintre C. Arges si Campulung (desi relativ prost). Pana la urmatoarea plimbare, trebuie sa gasesc un homo carburatoricus, la intoarcere n-am putut sa mai trec de 4000 ture Cand am incercat, am scos un rateu pe toba de Mihai a crezut ca a plecat cu cricul coborat si Sorin ca a luat o piatra in casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 pozele promise: prima pauza - Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 lacu' vazut din camera noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 lacu' vazut din camera noastra 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 (editat) pregatiri pentru coborit transfagarasanu' Editat Septembrie 20, 2004 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 pergartiri pentru........2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 pregatiri..........3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 prima pauza pt nicotina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate