Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 pauza 2 ''lung de linie'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 moto si lacu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 maiestri si talent (foto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 pauza de suc curtea de arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 alimentare curtea de arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 papica la cimpulung muscel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 soare, cald, frumos nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 maiestrie si talent 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 (editat) meditatii............ Editat Septembrie 20, 2004 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 alta benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Ba, data vitoare sa va luati un aparat foto, ca umbrele astea nu spun nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 inca o tzigara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 dans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 lumea vazuta pirn parbriz de ducati ( maiestrie si talent 3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 astea au fost pozele mele din pacate calitatea nu e cea mai buna au fost facute cu telefonu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 ne pregatim inca o plimbarica pt sfarsitul de saptamana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 neatza...neatza....;-) Matei...eu kiar plecasem ku krikul lasat..... am crezut ca am dat cu el de pamant.... Dobrexule...mai sunt poze....asa ca nu te impacienta... Salutari...Marcela, Matei, Nucu, Sorin, Ghost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Matei...eu kiar plecasem ku krikul lasat..... am crezut ca am dat cu el de pamant.... Hahahaha, uite la ce e bun un rateu sanatos din cand in cand, se mai uita lumea la cricuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Hahahaha, uite la ce e bun un rateu sanatos din cand in cand, se mai uita lumea la cricuri Yep....si ma mai uitam la casca lui sorin....unde draku a luat asta piatra....??.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Buey, frumos-frumos. Da' luati si voi un aparat k lumea data viitoare sau schimbati-i telefonul lui Nucu Sunt pizmash acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Buey, frumos-frumos. Da' luati si voi un aparat k lumea data viitoare sau schimbati-i telefonul lui Nucu Sunt pizmash acum Am avut si 2 dijitale cu noi.....eu pun pozele cand ajung la servici....iar sorin cand se trezeste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Ok, stau cu ochii pe topic aici Ca tot n-am chef de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 aaaaaaa, din cate am inteles din poze , tot ce ati facut a fost sa fumati, sa mancati si sa beti suc Vorbeste invidia, eu am fost la tara la stors struguri asa ca n-am putut sa va "incurc". Dar las' ca pan la iarna mai e ... in we urmator am planificat o plimbare la Sinaia ca cica ar fi nus'ce eveniment. Toata lumea e invitata Probabil plecarea pe Cheia , intoarcerea pe Targoviste sau ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Cateva poze si de la mine... 1. Sorin...in plina levitatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 2. je... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate