marque Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Cu o intensa avanpremiera la MotoX Oradea, iata si numarul 4 al Motociclismo. Pe piata din 5 iunie 2007! VIATA PE DOUĂ ROȚI 6 Posta redactiei 7 Cuvantul cititorului 8 Actualitate 14 Moto Club: Dac Motors 16 Interviu cu Emanuel Gyenes 20 SMAEB 2007: Oraselul pentru motociclisti TESTE 24 Aprilia Shiver 750 32 Comparativ: Honda Hornet, Kawasaki Z750, Suzuki GSR 600 si Yamaha FZ6 S2 46 Comparativ: Aprilia Tuono 1000 R si KTM 990 Super Duke 56 Victory Hammer 62 Comparativ supermoto: BMW G 650 X Moto, Husqvarna SM 610 ie, Yamaha XT 660 X si KTM 690 SM 74 Quad: Polaris Scrambler 500 H.O. 78 Scuter: Hyosung SF 50 MOTO SPECIAL 82 Yamaha DragStar 1100 într-o abordare „naked” 88 Custom Builder: Rooke Customs TUNING, ACCESORII SI ECHIPAMENT 92 Ultimele noutati 94 Echipamente si accesorii SPORT 98 MotoGP Franta 102 Superbike: Monza 106 Regal Supermoto la Arad 107 Stiri sportive TEHNICA 108 ASC: Sistemul de control al tractiunii la BMW TURISM 112 Grupul motociclistilor de cursa lunga EPOCA 116 Istoria KTM SECOND HAND 120 Honda CBR 600 124 Anunturi moto SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 faza super hilara azi. "aveti motociclismo 3?!" "da" "pai.. cum asa? nu e in plastic?" "nu, asa ne-a venit?" "pai nu are nimci cu ea? vine asa ..!?" "ce trebuia sa aiba ceva?" "aaa... cred ca da.. ma rog lasa da-o in coace" HE AHEA. citisem topicul ala in care spunea marque sau kriminal nu mai stiu exact cum ca in numarul asta va fi ceva special. hea hea hea si ma asteptam la un cd, dvd, poster ceva oricum. HE AH AEH EHA HEA Inca nu am apucat sa o rasfoiesc, dar a fost ceva chin pana am reusit sa o indes in sa. :)) bafta p.s. marque, kriminal : guyz nu am uitat de phillip island si nici poster dar nu am vreme sa trec pe acolo. icnerc sapt care vine L.E. Da un scan la articolul cu accidentul lui sebastian pe rubrica accidente si baga si numarul de la octavia. Suntem oameni "saritori" si astia nu tre sa scape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 Prin surpriza ma refeream la gagica de pe DragStar. Desi initial se dorea a fi mai mult pictorial, a iesit inspre articol. Oricum, din cat am citit eu la reviste moto pana acum, asa ceva pur si simplu nu am mai vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Dimineata...plec la munca, cumpar revista de la primu chiosc...o rasfoiesc rapid in statie pana sa vina troleul...ajung la munca, plictiseala mare... ma pun pe o bancuta si incep sa citesc...ajung la posta redactiei... incep sa citesc...la inceput nimic iesit din comun dupa care se contureaza un text cunoscut... asemanari izbitoare.... imi aduc aminte de anumite fraze care nu puteau fi coincidenta:))) era tocmai mailu meu in care ceream un sfat...asta da...stateam si radeam singur ca prostu pe banca...la asta chiar nu ma asteptam... Multumesc de sfat baieti, desi vine cam tarziu, pt ca moto deja e achizitionat, si nu e CBF cum imi recomandati voi...este un CBR F4i...si va multumesc pt documentatia SH, desi sunt multe informatii care nu cred ca intereseaza prea mult pe nimeni, tot respectul pt D-ul Nastase, dar cei care asteptau testu pt SH il asteptau pt un test pe sosea, nu date culese de pe net...sau care se puteau afla lejer de pe net... Oarecum dezamagit de articolul respectiv... In rest e super ok... Greselile de tipar au disparut in mare parte, personal n-am mai gasit nici una, e drept nu am prea avut timp de rasfoit... In rest merge bine!....incercati sa nu va plafonati ca ceilalti! Numai bine... sper ca aceste critici, "care este", sa contribuie intr-un mod constructiv la dezvoltarea voastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Dimineata...plec la munca, cumpar revista de la primu chiosc...o rasfoiesc rapid in statie pana sa vina troleul...ajung la munca, plictiseala mare... ma pun pe o bancuta si incep sa citesc...ajung la posta redactiei... incep sa citesc...la inceput nimic iesit din comun dupa care se contureaza un text cunoscut... asemanari izbitoare.... imi aduc aminte de anumite fraze care nu puteau fi coincidenta:))) era tocmai mailu meu in care ceream un sfat...asta da...stateam si radeam singur ca prostu pe banca...la asta chiar nu ma asteptam... Multumesc de sfat baieti, desi vine cam tarziu, pt ca moto deja e achizitionat, si nu e CBF cum imi recomandati voi...este un CBR F4i...si va multumesc pt documentatia SH, desi sunt multe informatii care nu cred ca intereseaza prea mult pe nimeni, tot respectul pt D-ul Nastase, dar cei care asteptau testu pt SH il asteptau pt un test pe sosea, nu date culese de pe net...sau care se puteau afla lejer de pe net... Oarecum dezamagit de articolul respectiv... In rest e super ok... Greselile de tipar au disparut in mare parte, personal n-am mai gasit nici una, e drept nu am prea avut timp de rasfoit... In rest merge bine!....incercati sa nu va plafonati ca ceilalti! Numai bine... sper ca aceste critici, "care este", sa contribuie intr-un mod constructiv la dezvoltarea voastra... Imi dai voie sa te contrazic te rog? Acel test de care vorbesti tu este defapt un ghid...doua lucruri total diferite. Testul de strada de care mentionezi tu a fost facut acum ceva timp...acum ceva mult timp in functie de model ma rog. Nu cred ca are rost de exepmplu acum in pragul lansarilor de noi modele sa se faca un test de strada cu CBR F2 sau chiar F4(apropo felicitari pentru achizitie, frumos exemplar) cand sunt aduse la rampa 1000RR sau 600RR. Ghidul avea rostul sa-ti arate ce s-a modificat de la an la an, ce s-a adus nou ca tu...cumparator de sh sa stii ce ti se potriveste cel mai bine. Chiar daca cineva si-ar propune sa faca un test de strada cu seria F de la Honda iti imaginezi cate pagini ar lua...uite-te cate modele sunt...Huricane, F, F2, F3, F4, F4i...deci s-ar numi Hondaciclismo revista si nu de alta da se supara fanii Kawa sau Suzuki sau Yamaha sau...ma rog! Testele de strada si impresiile au fost facute toate la timpul lor...ar fi foarte dificil sa se inceapa acum sa se ia toate modelele din 90 incoace si sa fie retestate cand mai toti producatorii din 2 in doi ani vin cu un model total nou! Am dreptate...macar asa unpic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s!ck Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 imi place revista si mai ales acest numar...mai ales ca a vorbit despre favoritele mele, naked si enduro. keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Inca nu am avut timp sa o rasfoiesc. Revin mai tarziu cu impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Imi dai voie sa te contrazic te rog? Acel test de care vorbesti tu este defapt un ghid...doua lucruri total diferite. Testul de strada de care mentionezi tu a fost facut acum ceva timp...acum ceva mult timp in functie de model ma rog. Nu cred ca are rost de exepmplu acum in pragul lansarilor de noi modele sa se faca un test de strada cu CBR F2 sau chiar F4(apropo felicitari pentru achizitie, frumos exemplar) cand sunt aduse la rampa 1000RR sau 600RR. Ghidul avea rostul sa-ti arate ce s-a modificat de la an la an, ce s-a adus nou ca tu...cumparator de sh sa stii ce ti se potriveste cel mai bine. Chiar daca cineva si-ar propune sa faca un test de strada cu seria F de la Honda iti imaginezi cate pagini ar lua...uite-te cate modele sunt...Huricane, F, F2, F3, F4, F4i...deci s-ar numi Hondaciclismo revista si nu de alta da se supara fanii Kawa sau Suzuki sau Yamaha sau...ma rog! Testele de strada si impresiile au fost facute toate la timpul lor...ar fi foarte dificil sa se inceapa acum sa se ia toate modelele din 90 incoace si sa fie retestate cand mai toti producatorii din 2 in doi ani vin cu un model total nou! Am dreptate...macar asa unpic? Multumesc pt urare...si DA, ai dreptate...un pic mai mult... Probabil si pt ca eu ma asteptam sa citesc despre modelele F nu ceva ce "da" producatorul ca si "comunicat de presa"... Poate numa eu ma inteleg... dar nah...asta e... oricum... e buna revista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Mi-a plact ideea cu tipele alea pe motoare. Dar, de ce v-ati axat asa de mult pe naked-uri in acest numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 asa se intampla puri si simplu. pana acum, fiecare numar a fost axat pe un tip de motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 O spun si eu cam tarziu... Foarte misto revista, mi se pare cea mai buna din Romania. Am o intrebare: exista vre-o posibilitate sa ma abonez din strainatate la revista? As vrea sa o primesc aici in Cipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 Buna, mersi pentru apreciere. Mai bine sa ofer insa un raspuns negativ decat sa nu ofer deloc, dar din pacate, nu putem sa facem abonamente pentru cititorii din afara Romaniei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate