ReDeYe008 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 pacat de vespa ca in rest e tare clipu asta e cel mai tare =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 daca vedeam clipul asta inainte sa incerc si eu cu trotineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 marlsarlier pe scuter : lol " marlsarlier " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 lol " marlsarlier " de fapt e "Reverse" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 nuuu, nu pronunta numele ca iar vine reverse pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 lol " marlsarlier " marsalier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) INTALNIRE CSR ! unii n-avem scutere altii n-avem skill dar merge din ce in ce mai bine Editat Februarie 11, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 marfa filmul,pacat ca nam putu sa vin si eu Vladule vara trecuta mergeai mai mult peo roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) marfa filmul,pacat ca nam putu sa vin si eu Vladule vara trecuta mergeai mai mult peo roata Aluneca pe jos, nu aveam benzina, se termina pamantul, alte vrajeli Pe asftalt e alta treaba... Prin practica invatam Bafta! Editat Februarie 11, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 marfa filmul,pacat ca nam putu sa vin si eu Vladule vara trecuta mergeai mai mult peo roata prima data ai ridicat-o putin...dupa...deloc frumos...abia astept sa-l inscriu dau si eu o tura pana la Bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) prima data ai ridicat-o putin...dupa...deloc frumos...abia astept sa-l inscriu dau si eu o tura pana la Bucale ba esti nebun era greu acolo ... namol si iarba uda Editat Februarie 11, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 prima data ai ridicat-o putin...dupa...deloc frumos...abia astept sa-l inscriu dau si eu o tura pana la Bucale Mai mult aram decat s-o pun lumanare , nu prea e de mine namolu si wheelie/stoppie, eu sunt disperat cu curbele(da alea cu b!) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 uitati aici scutere --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 15:44 ------------- Mai mult aram decat s-o pun lumanare , nu prea e de mine namolu si wheelie/stoppie, eu sunt disperat cu curbele(da alea cu b!) Bafta! nici eu nu merg foarte mult...ii dau 4-5 gazuri,poate mai mult ... e timp sa invatam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 uitati aici scutere <small>--- Mesaj completat în 11 Feb 2008 15:44 -------------</small><br/> nici eu nu merg foarte mult...ii dau 4-5 gazuri,poate mai mult ... e timp sa invatam am vazut lasa ca inveti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 marlsarlier pe scuter : )) slab rau motorashu din el eu cu a meu am urcat panta mai mare decat aia si super lejer urca nu ma laud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 )) slab rau motorashu din el eu cu a meu am urcat panta mai mare decat aia si super lejer urca nu ma laud in primu rand cine te crede ca ai urcat "super lejer" a??? sau tu te referi ca ti`ai luat avant 100 m de ai urcat "super lejer"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 haste mai bine nu vorbesti fara sa stii...si yo am typhoon si urca de rupe pe toate coclaurile....aaa...si asta cu 2 pe el...prietena mea si cu mine...asa ca intai mai bine te informezi si dupa vb in primu rand cine te crede ca ai urcat "super lejer" a??? sau tu te referi ca ti`ai luat avant 100 m de ai urcat "super lejer"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Vespa ala e cu 4 viteze si ambreiaj si daca ala ar fi stiut sa mearga scuterul ar urca unde nu urci cu variator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 haste mai bine nu vorbesti fara sa stii...si yo am typhoon si urca de rupe pe toate coclaurile....aaa...si asta cu 2 pe el...prietena mea si cu mine...asa ca intai mai bine te informezi si dupa vb ma inteleg ce poate un 2t .... dar sa urci dealu ala de la "poalele" lui sa zic asa ... pe pamant si iarba cum era baiatu ala e mai greu yo zic ca iti urca.. .dar mai greu ... nu cum zice ala "super lejer" totusi e 50 cc asta daac nu cazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 ma inteleg ce poate un 2t .... dar sa urci dealu ala de la "poalele" lui sa zic asa ... pe pamant si iarba cum era baiatu ala e mai greu yo zic ca iti urca.. .dar mai greu ... nu cum zice ala "super lejer" totusi e 50 cc asta daac nu cazi pai ce ala nu si-a luat avant? eu pot sa-l urc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 da ma bine las ca puteti voi ca aveti 2 t am zis yo cumva ca nu puteti ??? am zis ca nu asa de usor cum zice ala ... fara probleme ... in fine numai gata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Tuning 21 Cp ... scrie la comment! Editat Februarie 15, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Tuning 21 Cp ... scrie la comment! mi se pare ca a mai fost pus oricum e misto si ca design si ca performante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Tuning 21 Cp ... scrie la comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 mi se pare ca a mai fost pus oricum e misto si ca design si ca performante uite aici a mai fost pus /index.php?...st&p=951698 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate