yzefeeR Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Dar vai ... n-am stiut Doctore ... esti trist? Si eu Pt cosminake: Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Dar vai ... n-am stiut Doctore ... esti trist? Si eu Pt cosminake: Bafta! hehe...asa o sa-l fac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 hehe...asa o sa-l fac si eu loooool ce forja are in el....e usor pe fata imediat te ridici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 loooool ce forja are in el....e usor pe fata imediat te ridici Redeye cu MBK-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Redeye cu MBK-ul mie asta mi se pare cel mai tare clip de pe youtube cu scutere ! adica asta imi place mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Redeye cu MBK-ul asta nu-i ca al meu mie mi se pare ca exagereaza totusi putin la viteza..atunci cand zicea ca are 80 km/h .. eu zic ca avea vreo 50-60 atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 asta nu-i ca al meu mie mi se pare ca exagereaza totusi putin la viteza..atunci cand zicea ca are 80 km/h .. eu zic ca avea vreo 50-60 atunci Da, asa zic si eu! Oricum... sa il ridici la 60 si sa il tii in wheelie atat... sKiLLoS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) Da, asa zic si eu! Oricum... sa il ridici la 60 si sa il tii in wheelie atat... sKiLLoS daca are motor cu demaraj bun ... il poate tine ... pt ca il tine in socuri ... nu zic nik ... nu am fost pe el nici pe aproape ... imi dau doar cu parerea;) --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 23:26 ------------- ... ce parere aveti? ce motor are in el? avand ni vedere ca ia 140 km/h? mie imi place filmu Editat Februarie 16, 2008 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 e prost kilometrajul...ia prea repede 140. Chiar daca ar lua 140, ar trebui sa mearga cel putin 1-2 km pana sa prinda viteza aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 http://www.scooter-system.fr/download/visu...ube=H3h6YCkf5k4 uitati aici scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ... ce parere aveti? ce motor are in el? avand ni vedere ca ia 140 km/h? mie imi place filmu e facatura kilometrajul,nu are cum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ce frane avea boosterul ala portocaliu Si gumele erau bune sa te lasi cu ele pana zgarii asfaltul cu umarul Scuterul ala cu 140... ia prea rapid viteza aia pentru un 80cc, se aude dupa turatie, iar transmisia poate fi ce-a mai de la mama ei, ca tot nu lucreaza asa rapid...Parerea mea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ce-mi place cum merge animalul ala cu boosterul ...si boosterul in sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) Pai la boosteru ala se vede clar ca e fake...mere cat un scuter de 150cc...pai dak studiezi putin filmu iti dai seama clar ca nu are cum avea 140... max 100 dak avea! Editat Februarie 17, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 inca 2 filmuletze ..de data asta cu filtru sport :X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 http://www.scooter-system.fr/download/visu...ube=H3h6YCkf5k4 uitati aici scutere poza de inceput e belea atatea scutere tunate --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 19:47 -------------ce ziceti de filmu asta ... eu zic ca chiar daca trasmisie modificata pe langa (din cate am int eu ca-i modificata pe lant) dar pt un motor de 77 zic ca e cam rapid nu crede-ti? voi ce parere aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_ab Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 poza de inceput e belea atatea scutere tunate <small>--- Mesaj completat în 17 Feb 2008 19:47 -------------</small><br/>ce ziceti de filmu asta ... eu zic ca chiar daca trasmisie modificata pe langa (din cate am int eu ca-i modificata pe lant) dar pt un motor de 77 zic ca e cam rapid nu crede-ti? voi ce parere aveti vai mama....e cu cutie de viteze... ala scuter doamne si ala trimis de vladut_ab e ma-sa 140 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 tare o modificat transmisia...dar fiind hand made nu i foarte sigura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_ab Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 si ala trimis de vladut_ab e ma-sa 140 km/h 145 ...deci am ramas prost cand am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 tare o modificat transmisia...dar fiind hand made nu i foarte sigura! frate ... si-a facut scuteru sa mearga asa tare pt motor de 77? a reushit:P da niste piese de siguranta poti pune ... dar totusi pt 77 nu crede-ti ca e umpik cam prea rpd ...? adica totusi tipu avea catre 130-140 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 frate ... si-a facut scuteru sa mearga asa tare pt motor de 77? a reushit:P da niste piese de siguranta poti pune ... dar totusi pt 77 nu crede-ti ca e umpik cam prea rpd ...? adica totusi tipu avea catre 130-140 nu? avea vro 120...maxim nu e mult deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 120km/h i destul de mult pt un scuter...de la 100 in sus deja nu mai sta bine pe drum... 140 ...pai dacia la 140 falfaie de zici ca zboara...e cam asa si scuteru datorita ca i usor, si are aerodinamica slabutza! ............................................ Dak un scuter cu ambreiaje mere 130 cu tunning, api asta cred ca merge si 140... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) vreti sa ramaneti mai prosti? uitativa aici 133 pe aerox ...( ma rog pe vitezometru apare 131:P) deci Editat Februarie 20, 2008 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 vreti sa ramaneti mai prosti? uitativa aici 133 pe aerox ...( ma rog pe vitezometru apare 131:P) deci da e belea clipu il stiam demult..concluzie: nu cred doctore ca ai luat 130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate