catalinxv750 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Salut,sunt Alin.poate ma scapati si pe mine de asta /index.php?...;#entry2673716i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Arata bine bre adolf..great job.. , spor la surubarit in continuare.. Am bagat si eu blonda la caldurica..si asa imi expira asigurarea..sa ne vedem la anu` sanatosi , cu chef de plimbare..si bineinteles..benzina in rezervoare , pana atunci..o ardem pe forum si la mec cu conservele mersii ....eu nu am de gand sa las iarna sa treaca degeaba , am sa desfac la motor am sa curat si am sa lustruiesc pana se topeste zapada .........Merry Christmas la toata lumea Editat Noiembrie 18, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 mersii ....eu nu am de gand sa las iarna sa treaca degeaba , am sa desfac la motor am sa curat si am sa lustruiesc pana se topeste zapada .........Merry Christmas la toata lumea Lasa frate vrajeala ca mai e pana la craciun...Sau te dai bine pe langa mosu', sa-ti faca vre-un cadou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Lasa frate vrajeala ca mai e pana la craciun...Sau te dai bine pe langa mosu', sa-ti faca vre-un cadou? da...... si anume pe Angelina in costum de Craciunita ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 da...... si anume pe Angelina in costum de Craciunita ..... Daca vede nevasta-ta ce-ai scris, dormi invelit cu monsterul in garaj toata iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Salut,sunt Alin.poate ma scapati si pe mine de asta /index.php?...;#entry2673716i Gata , ti-a scos peri albi in cap ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Daca vede nevasta-ta ce-ai scris, dormi invelit cu monsterul in garaj toata iarna suna prea bine , asta da cadou de Craciun ........fara copii , tipete , urlaturi somn de voie ...aproape ca imi vine sa-i arat personal !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 suna prea bine , asta da cadou de Craciun ........fara copii , tipete , urlaturi somn de voie ...aproape ca imi vine sa-i arat personal !! Esti tare man, mie nu-mi veneau asa idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Pupila , dupa cum am promis ...... detalii acilea' Bravo Jhon, in iarna asta o sa fac si eu ceva pe la mobra mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 mersii Dan , saptamana asta am reusit sa imi pun atelierul la punct cat de cat si cred ca o sa mai mesteresc mult si bine iarna asta . ....urmatorul lucru in plan niste evacuari handmade si la primavara am altceva pregatit pt. el , si anume o curatare interna a motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 mersii Dan , saptamana asta am reusit sa imi pun atelierul la punct cat de cat si cred ca o sa mai mesteresc mult si bine iarna asta . ....urmatorul lucru in plan niste evacuari handmade si la primavara am altceva pregatit pt. el , si anume o curatare interna a motorului Daca ai nevoie de material pentru tobe, da-mi un semn ca am un prieten care se ocupa cu asa ceva. Cat despre desfacut motorul...Ce sa zic? Mare curaj ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Daca ai nevoie de material pentru tobe, da-mi un semn ca am un prieten care se ocupa cu asa ceva. Cat despre desfacut motorul...Ce sa zic? Mare curaj ai. crezi ca ar fi prima oara man , numai anul trecut am cautat garnitura de la ambreiaj prin el , nu am gasito ce material man ?? inox ? Carbon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 crezi ca ar fi prima oara man , numai anul trecut am cautat garnitura de la ambreiaj prin el , nu am gasito ce material man ?? inox ? Carbon ? Din cate stiu, cam orice material. O sa vb. cu omu si-ti zic sigur ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 mersii Dan , saptamana asta am reusit sa imi pun atelierul la punct cat de cat si cred ca o sa mai mesteresc mult si bine iarna asta . ....urmatorul lucru in plan niste evacuari handmade si la primavara am altceva pregatit pt. el , si anume o curatare interna a motorului La anisorii lui nu stiu cat de bine e sa-ti mai bagi nasul prin motor prea adanc. Sa nu patesti ca mine. Daca mai merge de ce il superi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 s-a sfarsit sezonul Andrei . Vrei sa nu-l mai bage in seama ? asa il tine ocupat tot anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 de fiecare data cand sa stricat sa dovedit ca nu mai avea benzina ( lipsa sonda benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Merge cineva pe Cheia maine daca ninge? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Merge cineva pe Cheia maine daca ninge? ) Vin eu cu sania...Ma tractezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Ori mergem toti cu saniile, ori nu mai mergem?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 fux ...... am citit prea tarziu postul ca mergeam si eu , cred ca la ora asta deja forjati pe curbe cu saniutele PS. o mai facem odata pe 24 luna viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Am fost mai multi, ne imprieteneam dupa ce ne ciocneam violent pe curbe. Cateva poze de la event: Echipamentul obligatoriu ! Bolidul meu High-Tech Sledge with Shock Absorber Am surprins cu camera si un semn de circulatie intr-o curba dubla prima la dreapta deosebit de pericloasa: Cativa outside-ri: Este interzisa intrarea pe partie fara tenishi, sosete si ochelari de soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 M-am trezit voios de dimineata, sa merg la capitalei...Am primit citatie si pentru ca scrie "parte vatamata", cred ca e vorba de motocicleta. Daca nu o sa ma doara spatele prea tare, incerc sa ajung si la Mc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 soooooo ........ ce mai faceti ce mai ziceti ?! Mesaj completat La Multi Ani domnu' Andrei ..... sa ne traiesti si sa fii fericit alaturi de frumoasa ta sotie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 soooooo ........ ce mai faceti ce mai ziceti ?!Mesaj completat La Multi Ani domnu' Andrei ..... sa ne traiesti si sa fii fericit alaturi de frumoasa ta sotie .... Ce sotie frate? .Eu sunt om serios...nu umblu cu d'astea multumesc frumos de urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Care ati iesit astazi cu motoarele? Nu de alta, dar nenea BeerBelly a iesit...Cred ca are si acum turturi peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate