Neo_geo Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Adunare generala si de urgenta la Mc la orele 19:00:>) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Adunare generala si de urgenta la Mc la orele 19:00:>) ce s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 ce o sa se intample ............PLIMBARE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 mai stati dracu si acasa ma, ie prea cald, vreti sa muriti in casca de caldura ? wtf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 mai stati dracu si acasa ma, ie prea cald, vreti sa muriti in casca de caldura ? wtf! Mai faci si mofturi Abia astept sa am si eu motive sa transpir in echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 pai fii atent cum facem, ori vin eu la tine, ori vii tu la mine, cu echipamentu, ne imbracam si stam cu el in casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 pai fii atent cum facem, ori vin eu la tine, ori vii tu la mine, cu echipamentu, ne imbracam si stam cu el in casa! Crezi ca nu-s satul de purtat echipamentul la harneala prin casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 tomas, esti bine pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 hai la alergat lumeeeeeeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 hai la alergat lumeeeeeeee.... cosmine, pune ma si tu pozele facute in weekend....aveai mai multe, cu cabral ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 tomas, esti bine pana la urma ? ma doare piciorul stang...dar nu e rupt asta e bine...sper sa ma fac bine si sa aduc capra aks...deocamdata e la un tovaras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 (editat) M`am intors si eu din mica escapada , traseul a fost : Miercuri : Bucuresti - Urziceni - Buzau - Vulcanii Noroiosi - Buzau (ramas peste noapte) Joi : Buzau - Nehoiu - Baraj Siriu - Intorsura Buzaului(cv) - Brasov - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti - Bucuresti. Un total de vreo 550km , foarte bun drumul Buzau-Brasov..prin Siriu..multe curbe si peisaj superb..pun si cateva poze : Sper sa va placa p.s. Thomas insanatosire grabnica >< Editat Mai 27, 2010 de simpluu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 M`am intors si eu din mica escapada , traseul a fost :Miercuri : Bucuresti - Urziceni - Buzau - Vulcanii Noroiosi - Buzau (ramas peste noapte) Joi : Buzau - Nehoiu - Baraj Siriu - Intorsura Buzaului(cv) - Brasov - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti - Bucuresti. Un total de vreo 550km , foarte bun drumul Buzau-Brasov..prin Siriu..multe curbe si peisaj superb..pun si cateva poze : Sper sa va placa p.s. Thomas insanatosire grabnica >< Frumoase poze...Felicitarile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ia uite la urechiusha /:lol: Ai putut tu pleca fara mine, mentorul tau la drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Bha andrei... logheaza-te frate cu Useru tau... plm.... Mesajul de mai sus nu imi apartine... nu il revendic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Bha andrei... logheaza-te frate cu Useru tau... plm.... Mesajul de mai sus nu imi apartine... nu il revendic... Scuze acuma mi-am dat seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Maaa!!! Voi faceti manevre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 astazi se stie , mec --->>> Victoriei da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 astazi se stie , mec --->>> Victoriei da ? E posibil sa vina un invidios mic la Mc si sa va faca pene...Aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 mi-am adus drujba akasa:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Eu nu o sa vin azi. Nu am benzina, bani, si nici nu mai am voie sa circul pana nu platesc amenda administrativa sa pot recupera permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Eu voi venii la 8 la Mc... dar nu cred ca va insotesc mai departe... am 2 discuri de ambreiaj.... sparte..... La ora 20 va astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 WTF ai rezolvat cu permisul gata???? Esti bun de cinste ca ai luat permisul inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 WTF ai rezolvat cu permisul gata???? Esti bun de cinste ca ai luat permisul inapoi Nu l-am luat inapoi, tre sa platesc intai amenda, apoi or sa mi`l dea... sper ca vinerea viitoare sa pot iesi si eu cu voi Intre timp, sa mergeti 2 m wheelie pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 deci sa inteleg ca plec singur pe Cheia ........asta e sunt obisnuit ps. de dimineata la 8 beau cafeaua la Mc. , alimentez apoi forjez ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate