simpluu Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 au urechile mele Cine era ala micu din carut ca wtf era pe margine Primu` a fost vladone..dupa s`a suit wtf..si dupa POC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) A fost plictiseala mare azi si cu m-a prins in casa, am avut timp sa caut cateva poze vis-a-vis de ideea unui club, club moto. O sa incerc sa le aranjez bine, numerotate, astfel incat sa va spuneti parerea, care va plac mai mult. Alegeti cu atentie, poza v-a reprezenta clubul, v-a sta pe geci si motoare, ramane sa stabilim ulterior. Clubul se va numi " Wild Dog " asta ca sa nu puneti intrebari de ce am pus poze cu caini drept blazon. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Mie imi plac 5, 17 si 2, in ordinea asta. Astept pareri Editat Iunie 5, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Care-i ideea cu clubul? Va fii un club legal sau doar asa de imagine? Cine se implica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 in putinele momente in care m-am gandit la ideea de club ma gandam ca numele sau va trebuii sa reprezinte membrii , sa reflecte o istorie, atitudine etc. ma bag la somn ca maine sa nu intarzii la Mc. bafta la toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Care-i ideea cu clubul? Va fii un club legal sau doar asa de imagine? Cine se implica? Chiar?...Si mai exact ce presupune un club pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Chiar?...Si mai exact ce presupune un club pana la urma? Un club reprezinta responasbilitati, seriozitate, respect...O a doua familie, unita sub insemnele clubului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Un club reprezinta responasbilitati, seriozitate, respect...O a doua familie, unita sub insemnele clubului. cat de bine ai spus !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Si bineinteles ca oprice club care se respecta.... va va trebuii si un imn... vin eu cu prima idee click aici > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 No comment! Ferentaro-Rahoveana melodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Ce club, ceeeeeeeeeeeeeeeeee ca nu am inteles nimic???????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 vai ce somn imi este! Ai ca va explic maine care-i treaba cu clubul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 vai ce somn imi este! Ai ca va explic maine care-i treaba cu clubul unde azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 (editat) unde azi? Da Dane era "azi" dar eu am ajuns la 4 dimineata acasa ) Asa, sa ne intoarcem la oile noastre... Ideea de club a venit intr-o seara cand eram foarte multi la Mc, glume, poante, se simteau bine toti. Am observat apoi ca devenim din ce in ce mai uniti, nu numai noi intre noi, dar si cu alti motociclisti din trafic. Atunci m-am gandit: "Ce ar fi daca am face un club?" "Sa ne numim cumva?" "Ce ar fi daca vinerea cand bantuim spre Piata Victoriei / ikea / Biker`s 15-20 motociclisti sa ne cunoasca lumea dupa emblema de pe geci...Sunt baietii/fetele din clubul X" Am vorbit apoi cu Razvan (pittbul) sa imi zica ce parere are, i s-a parut ok ideea, asa ca am supus la un mic "vot" cine ar fi pentru club? Surpriza, 90% au fost pentru, sau chiar 100% nu imi mai aduc aminte exact. Ramane sa hotaram toti, daca o sa fie cu acte, sau daca v-a ramane doar un nume si o poza pe geci. Deocamdata nu e nimic batut in cuie. In functie de amploare, v`or exista reguli, din cate am retinut eu, se ocupa Razvan impreuna cu sotia lui de partea asta. V-am rugat totusi sa alegeti din pozele puse intr-un post anterior, emblema clubului. Eu sunt pentru numarul 5 Editat Iunie 6, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 RA(CE)HOVA Club MiX Succes! Doar ca va rog sa ramaneti toti intregi pana la adanci batraneti! Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 pai cu numele se poate rezolva astfel ........toata lume vine si prezinta o idee apoi se voteaza in secret , voturile le desface si numara , Dan Iernie , Ina , Pittbull si inca 2 persoane pe care le vom desemna , asa se procedeaza si cu restul ........ reguli , blazon , ierarhie , lider etc. nu asa pe forum sau pe la colturi ... Eu unul as vrea sa aud parerile celor mai vechi si mai batrani/intelepti ............ce zici Dane , pe mine unul ma doare capul la ora asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Vad ca vorbiti serios despre club...Nush ce sa zic. Oricum, documentati-va bine si ganditi-va ce doriti sa faceti in si cu acest club, ca daca nu e ceva serios, nu merita efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 eu unul astept pozele ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 eu unul astept pozele ..... Ce poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Poze: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Mie imi plac 5, 17 si 2, in ordinea asta. Astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Salut. Cred ca Adolf se referea la pozele astea! Sunt de ieri de pe Cheia-Brasov. Eu am incarcat toate pozele, unele sunt mai putin reusite, dar fiecare se uita si isi salveaza ce vrea. P.S. : Si mie imi place poza 5. Editat Iunie 7, 2010 de sulta_00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salut. Cred ca Adolf se referea la pozele astea! Sunt de ieri de pe Cheia-Brasov. Eu am incarcat toate pozele, unele sunt mai putin reusite, dar fiecare se uita si isi salveaza ce vrea. P.S. : Si mie imi place poza 5. hai cu PRO pentru poza 5, e stil mafiot rau cainele ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) sa fiti iubiti eu va sfatuiesc sa ramaneti la ce faceti acum plimbari etc si o sa va fie foarte bine ... In primu rand in momentu in care va faceti club o sa aveti nevoie de lider ... si de acolo o sa se imputa tot ... o sa mai trec si eu pe la mec pana va infiintati, pe urma ne vedem pe strazi ca nu mai trec Editat Iunie 7, 2010 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 sa fiti iubiti .eu va sfatuiesc sa ramaneti la ce faceti acum plimbari etc si o sa va fie foarte bine ... In primu rand in momentu in care va faceti club o sa aveti nevoie de lider ... si de acolo o sa se imputa tot ... o sa mai trec si eu pe la mec pana va infiintati, pe urma ne vedem pe strazi ca nu mai trec zise el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 adica ce vrei sa zici mha ? :hmm: ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Wtf in primu` rand trebuia sa intrebati si voi lumea despre nume..nu sa veniti cu unu care l`ai stabilit doar tu. S`a zis direct , clubul se va numi cutare..nici ba va place? ba il schimbam? Un club nu inseamna doar intalnire la mec si destinatia finala victoriei..implica multa responsabilitate , respect , cum zicea pupila e o a doua familie , trebuie sa te implici . Oricum bafta , eu unu nu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate