Sari la conținut

Zona Rahova - Ferentari - Magurele

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pupila , dupa cum am promis ...... DSC09278.JPG

detalii acilea'

Cum ti-am scris si pe blog...Ai taiat coada magarusului :D Chiar arata mai bine asa, doar e monster si cu cat schimbi ceva la el, cu atat e mai frumos :goodposting:

Glumesc mane, sa nu o iei in nume de rau :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arata bine bre adolf..great job.. :laugh: , spor la surubarit in continuare.. Am bagat si eu blonda la caldurica..si asa imi expira asigurarea..sa ne vedem la anu` sanatosi , cu chef de plimbare..si bineinteles..benzina in rezervoare :) , pana atunci..o ardem pe forum si la mec cu conservele :laugh:

Link spre comentariu

Arata bine bre adolf..great job.. :laugh: , spor la surubarit in continuare.. Am bagat si eu blonda la caldurica..si asa imi expira asigurarea..sa ne vedem la anu` sanatosi , cu chef de plimbare..si bineinteles..benzina in rezervoare :) , pana atunci..o ardem pe forum si la mec cu conservele :laugh:

mersii ....eu nu am de gand sa las iarna sa treaca degeaba , am sa desfac la motor am sa curat si am sa lustruiesc pana se topeste zapada .........Merry Christmas la toata lumea

Editat de adolf_ss
Link spre comentariu

mersii ....eu nu am de gand sa las iarna sa treaca degeaba , am sa desfac la motor am sa curat si am sa lustruiesc pana se topeste zapada .........Merry Christmas la toata lumea

Lasa frate vrajeala ca mai e pana la craciun...Sau te dai bine pe langa mosu', sa-ti faca vre-un cadou? :)

Link spre comentariu

Lasa frate vrajeala ca mai e pana la craciun...Sau te dai bine pe langa mosu', sa-ti faca vre-un cadou? :)

da...... si anume pe Angelina in costum de Craciunita ..... :laugh:

Link spre comentariu

Daca vede nevasta-ta ce-ai scris, dormi invelit cu monsterul in garaj toata iarna :) :laugh:

suna prea bine , asta da cadou de Craciun ........fara copii , tipete , urlaturi :laugh: somn de voie ...aproape ca imi vine sa-i arat personal !!

Link spre comentariu

mersii Dan , saptamana asta am reusit sa imi pun atelierul la punct cat de cat si cred ca o sa mai mesteresc mult si bine iarna asta .

....urmatorul lucru in plan niste evacuari handmade

si la primavara am altceva pregatit pt. el , si anume o curatare interna a motorului

Link spre comentariu

mersii Dan , saptamana asta am reusit sa imi pun atelierul la punct cat de cat si cred ca o sa mai mesteresc mult si bine iarna asta .

si la primavara am altceva pregatit pt. el , si anume o curatare interna a motorului

Daca ai nevoie de material pentru tobe, da-mi un semn ca am un prieten care se ocupa cu asa ceva. Cat despre desfacut motorul...Ce sa zic? Mare curaj ai. :)

Link spre comentariu

Daca ai nevoie de material pentru tobe, da-mi un semn ca am un prieten care se ocupa cu asa ceva. Cat despre desfacut motorul...Ce sa zic? Mare curaj ai. :laugh:

crezi ca ar fi prima oara man , numai anul trecut am cautat garnitura de la ambreiaj prin el , nu am gasito :)

ce material man ?? inox ? Carbon ?

post-18663-1290326519_thumb.jpg

Link spre comentariu

La anisorii lui nu stiu cat de bine e sa-ti mai bagi nasul prin motor prea adanc. Sa nu patesti ca mine. Daca mai merge de ce il superi :)

Link spre comentariu

fux ...... am citit prea tarziu postul ca mergeam si eu , cred ca la ora asta deja forjati pe curbe cu saniutele :)

PS. o mai facem odata pe 24 luna viitoare :)

Link spre comentariu