andrei111 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 CBR-ul a consumat 48l de benzina la 740km, cand am fost pe TA.Evident cu pasager.Cred ca scoteam un consum mai bun daca nu-i dadeam in gura pe autostrada la intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 eu am avut la 850 km un consum de 45l....dar sa nu afle Andrei ca inca suntem in discutii majore cu modul de calcul al kilometrilor. se pare ca honda si suzuki nu se potrivesc in km..... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) eu am avut la 850 km un consum de 45l....dar sa nu afle Andrei ca inca suntem in discutii majore cu modul de calcul al kilometrilor. se pare ca honda si suzuki nu se potrivesc in km..... :lol: eu pe un afisaj programabil dupa diametrul rotii ( si a fost programat la milimetru ) a iesit 835 km Bucuresti - Transalpina - Sebes - Sibiu - Transfagarasan - Bucuresti ..... ....iar consumul inregistrat cu pasager pe TF. 3,7 % cu pasager in conditiile in care am plecat din Petrom Curtea de Arges cu plinul facut si am refacut plinul la Lukoil din Arpasu de jos ( distanta aprox 110 km ) mi-a incaput fix 3,8 litri de benzina Mihai , ca sa iti raspund la intrebare inmulteste 850 km cu consumul estimat al motocicletei si ai rezultatul . dupa cum ziceam de dimineata am facut poze cu suportul de aparat care este fixat cu un surub pe acea tavita si acel elastic care se strange ..... montarea / demontarea aparatului din suport dureaza 30 secunde..... Cosmine la un simplu calcul banditul da consum de 5.2 % ca sa traga cu toti cei 90 de cai Editat Iulie 26, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 eu vreau sa fac ceva asemanator dar prinderea sa fie pe busonul de la rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 (editat) eu vreau sa fac ceva asemanator dar prinderea sa fie pe busonul de la rezervor am vrut si eu asa ceva dar e parbrizul cam inalt si nu iese nimic , in plus e deranjant la viteza ..... te pot ajuta cu o idee daca te hotarasti WTF asta care e cu craci in sus nu e Sofia ta?? Editat Iulie 28, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 stiu sa calculez...si da...acela e.... am de umblat putin la carburatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 am vrut si eu asa ceva dar e parbrizul cam inalt si nu iese nimic , in plus e deranjant la viteza ..... te pot ajuta cu o idee daca te hotarasti WTF asta care e cu craci in sus nu e Sofia ta?? da , e fosta motocicleta a lu' wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 check this out !!! i want a fuc'n Vulcan maybe a Harley .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 ma scoateti la mec sau beau ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 ma scoateti la mec sau beau ? ) Am fost la victoriei dupa iesirea de la Mc... Am ratat Mc ul ca am dormit. Presupun ca tu ai baut, deci, nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 LA MULTI ANI PUPILA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 la multi ani mane' ..... tre' sa bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Merci mult pt urari, asemenea va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Bai pupila ca mai ziceti ma, ca nu se mai vede activitate pe aici! Pupila ia zi cand mergem acolo stii tu? Ai vorbit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Dane nu imi dai si mie un abonament RATB ca sunt pieton pana la primavara ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Pai? ce-ai patit?ai vandut motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Pai? ce-ai patit?ai vandut motoreta? yapp..... mai pun o diferenta mica de 300% si imi iau ceva frumos maine la ora asta imi trantesc un cort la Omu si bag votca la ficat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Dane nu imi dai si mie un abonament RATB ca sunt pieton pana la primavara ..... Jhon scuzama ca nu am mai intrat pe aici,dar nu stiu de ce esti pieton? Ce ai vandut mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Jhon scuzama ca nu am mai intrat pe aici,dar nu stiu de ce esti pieton? Ce ai vandut mobra? da bre' , sold out .... si pentru a mai descreti fruntile bag si vreo 2 poze de ieri dupa cum va plictisesc de obicei , pentru mai multe vizitati sectiunea Bucegi pe ilove-romania.com bafta la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Frumoase poze Jhon. Care ati auzit ceva de accidentul de aseara pe Rahova? Cred ca s-a intamplat pe Teius,in apropierea scolii de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 echipament de vanzare aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 ce mai faceti baieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 ce mai faceti baieti? ocupati , ocupati !!! eu unul nimic interesant , scanez mobile.de si bikesopul de 3 ori pe zi ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Pai si ce motoreta cauti mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Pai si ce motoreta cauti mai exact? in principiu un Vulcan 800 sa se incadreze in buget de 2500 E, modelul cu roata fata pe 17 inch .... de acolo ma descurc eu singurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate