cosminelu01 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 stiu sa calculez...si da...acela e.... am de umblat putin la carburatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 am vrut si eu asa ceva dar e parbrizul cam inalt si nu iese nimic , in plus e deranjant la viteza ..... te pot ajuta cu o idee daca te hotarasti WTF asta care e cu craci in sus nu e Sofia ta?? da , e fosta motocicleta a lu' wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 check this out !!! i want a fuc'n Vulcan maybe a Harley .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 ma scoateti la mec sau beau ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 ma scoateti la mec sau beau ? ) Am fost la victoriei dupa iesirea de la Mc... Am ratat Mc ul ca am dormit. Presupun ca tu ai baut, deci, nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 LA MULTI ANI PUPILA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 la multi ani mane' ..... tre' sa bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Merci mult pt urari, asemenea va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Bai pupila ca mai ziceti ma, ca nu se mai vede activitate pe aici! Pupila ia zi cand mergem acolo stii tu? Ai vorbit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Dane nu imi dai si mie un abonament RATB ca sunt pieton pana la primavara ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Pai? ce-ai patit?ai vandut motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Pai? ce-ai patit?ai vandut motoreta? yapp..... mai pun o diferenta mica de 300% si imi iau ceva frumos maine la ora asta imi trantesc un cort la Omu si bag votca la ficat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Dane nu imi dai si mie un abonament RATB ca sunt pieton pana la primavara ..... Jhon scuzama ca nu am mai intrat pe aici,dar nu stiu de ce esti pieton? Ce ai vandut mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Jhon scuzama ca nu am mai intrat pe aici,dar nu stiu de ce esti pieton? Ce ai vandut mobra? da bre' , sold out .... si pentru a mai descreti fruntile bag si vreo 2 poze de ieri dupa cum va plictisesc de obicei , pentru mai multe vizitati sectiunea Bucegi pe ilove-romania.com bafta la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Frumoase poze Jhon. Care ati auzit ceva de accidentul de aseara pe Rahova? Cred ca s-a intamplat pe Teius,in apropierea scolii de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 echipament de vanzare aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 ce mai faceti baieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 ce mai faceti baieti? ocupati , ocupati !!! eu unul nimic interesant , scanez mobile.de si bikesopul de 3 ori pe zi ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Pai si ce motoreta cauti mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Pai si ce motoreta cauti mai exact? in principiu un Vulcan 800 sa se incadreze in buget de 2500 E, modelul cu roata fata pe 17 inch .... de acolo ma descurc eu singurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 /index.php?/topic/668170-lanturi-antifurt-motociclete/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 eu mai mult prin victoriei acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 eu mai mult prin victoriei acum... aaaa....cu pokemonii???? Azi, 17 sept 2011, la ora 9.00 am, ne intalnim la mc donalds-ul de la trafic greu, dupa care plecam pe cheia si ne intoarcem pe valea prahovei. Care vreti sa mergeti cu noi, va asteptam! Pana acum mergem "eu", Catalin, WildGeo si Vladone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zipper Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) As veni si eu vinerea asta. Voi pe la ce ora sunteti acolo? Vine cineva ? Am fost acum vreo 3 sapt pe la 21 30 si nu era nimeni. Editat Septembrie 20, 2011 de Zipper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 incepand cu ora 20 . La 21:30 eram in victoriei deja ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate