Joon Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Oameni buni, vreau sa-mi cumpar spre sfarsitul lunii cauciucuri.Stiti ce motor am si cam care este stilul de mers (de mos ). Deci, astept idei. P.S. La multi ani tuturor in noul an! pirelli rulllz' ..... mai ales ca au variante la tot ce doresti :strada / sport / circuit , nici brigestone nu e de lasat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 LA multi ani rahovenienilor @ zune daca vrei service poti sa incerci la Wolf Moto in spate la casa presei, io numa la ei mi-am facut mobra si merge impecabil - 0755961230 - 0727132163 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 LA multi ani rahovenienilor @ zune daca vrei service poti sa incerci la Wolf Moto in spate la casa presei, io numa la ei mi-am facut mobra si merge impecabil - 0755961230 - 0727132163 prețurile sunt lumeÂşti sau dumnezeieÂşti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 preturile sunt pe masura serviciilor cel mai bine zic ca dai un tel, intrebi si vezi daca iti convine sau nu ... mie unu imi convin si preturile, dar acuma poate eu am o parere subiectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Mulțam ii sun sa vedem ce Âşi cum fac si poate o sa ii recomand si eu mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Mulțam ii sun sa vedem ce Âşi cum fac si poate o sa ii recomand si eu mai departe Mecanic vrei ? 0722 537 975 - Geo Eu doar la el repar. Foarte ieftin iar lucrarea de nota 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 (editat) Ce intelegi prin foarte ieftin? Cat este de exemplu un servisat de furca? Da niste preturi...fapte nu vorbe, domne'! Ieftin adica am avut scurgere de ulei pe la garnitura de chiulasa, omu a dat jos aproape tot motorul, a rezolvat problema cu scurgerea, a spalat toate cele pe acolo, a montat inapoi motorul, iar asta a costat 70 ron. Injectia m-a costat 200 ron, iar motoreta trage de rupe acum. http://tngperformance.ro/ P.S. Este mecanicul de la RoSBK http://tngperformance.ro/BikeView.aspx?BrandID=4&BikeID=389 Apoi face poze, ca sa poti vede cu ochii tai ce a lucrat la ea. Este extrem de dibaci omul. In fine, fiecare merge unde vrea cu copilu` Editat Ianuarie 19, 2012 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Cu motoreta, pe dn. Sau nu e "practicabila" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Motoreta e la iernat si in pregatiri de vopsit, etc. Ia zi de crashpadurile astea, pentru Sv650s 2004 cam la ce pret ? 150 setul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Ma bag si eu la o pereche dar la primavara, cand o sa vin cu moto. Le si montati? Nu am scule pentru montaj, desi n-ar trebui sa fie greu, vedem, vii la mine la curte si facem operatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 A reinviat topicul! Cand prima intalnire CU motoare la Mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 A reinviat topicul! Cand prima intalnire CU motoare la Mc? knd s-o lua zapada Mecanic vrei ? 0722 537 975 - Geo Eu doar la el repar. Foarte ieftin iar lucrarea de nota 11. Âştiu george de tng, tu mi l-ai recomandat (eu ti-am luat crashuri pt f4-u ala cu galben si negru) am vorbit pe mes acum câteva zile cu el... Dar e de mers până la ciolpani, parcă akolo sta.. Oricum ne auzim in primăvara, am găsit câteva servi$uri si in buc dar mă incântă strategia lui tng d iți face foto la motor si fidbacu pe care il are preturile sunt pe masura serviciilor cel mai bine zic ca dai un tel, intrebi si vezi daca iti convine sau nu ... mie unu imi convin si preturile, dar acuma poate eu am o parere subiectiva imi zice un tovarăÂş o vorbă mare "bă, ăÂştia nu sunt prețuri mari, noi suntem săraci Âşi prost plătiți" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 Da ai dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 parca il aud si eu pe un tovarash d-al meu tot cu vorbele astea ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Care si cu ce v-ati curatat rezervorul de oxid? A incercat careva electroliza? stii in ce dureri de cap te bagi ? eu am experimentat toata vara cu electroliza si cu procedee de cromare si cuprare ..... rezultatul a fost nul ! este nevoie de curent continu de un anumit amperaj , lichidele fara impuritati samd. ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Atunci...un lant si niste diluant, va rog! ) In alta ordine de idei...ai tradat Ducati pentru Honda? vrei sa scapi de rugina , spala rezervorul la primavara apoi usuca-l bine si il tii numai plin cu benzina .eventual monteaza si un filtru de benzina transparent ca sa vezi ce se intampla acolo , asta e cel mai bun sfat . in acest fel am facut doar odata in 4 ani carburatia la monster exista mituri cu cromarea interiorului , adica : il umpli cu clorura de crom ( un amestec de apa distilata oxid de crom si otet lasate cam 1 sapt sa lucreze ) acum nu mai stiu daca + venea direct pe rezervor si - pe un electrod din cupru pur ce va fi scufundat in lichidul din rezervor . la partea cu sarcina electrica e durere de cap cu amperajul potrivit , prea mic si nu se intampla nimic iar la prea mare depunerea va fi de proasta calitate si nu am tradat Ducati , inca imi pare rau ca nu am gasit Kawa Vulcan ( iar pe locul 2 era monster 900 ) . va trebui sa ma multumesc cu locul 3 pentru un sezon din lipsa bugetului mai mare ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 mersii .... ps. sa nu bagi lantul sau bile in rezervor ca sa-l cureti ca dupa o luna il umpli de rugina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Salut, caut si eu pe cineva din magurele, se numeste lazar gabirel si statea undeva in primele blocuri de la intrarea dinspre bucuresti. Daca il stie cineva si are un numar de tel sa-mi dea si mie un PM. Are 29-30 de ani, era sa omit varsta. Mulumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Ce ,,face'' copiii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Sal all! Vand motocicleta YAMAHA FZ6N (2004) - super pret. Motocicleta este in stare f buna. http://bikeshop.ro/m...004-420326.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 hai cu vara, hai cu VARAAAAA!!!! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 buna dimineata primavara......sa inceapa distractia...eu am inceput-o deja cu o....tavaleala....din fericire BANDITUL e sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 buna dimineata primavara......sa inceapa distractia...eu am inceput-o deja cu o....tavaleala....din fericire BANDITUL e sanatos... doar banditul e sanatos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 eu am fost vreodata sanatos.....cu prieteni ca voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 eu am fost vreodata sanatos.....cu prieteni ca voi? mi-ai dat sah mat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate