zavahiri Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salut! Sunt si eu in Rahova de putin timp ( primul sezon), posesor de cbr 929 si monster. Are cineva o baterie de cbr care mai tine cat de cat.. ( un sezon, max doua)? As avea nevoie si de indrumare catre un service pentru schimb de semeringuri la furca... Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andre'a Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 buna. Si eu sunt din Rahova,insa inca nu detin motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 buna. Si eu sunt din Rahova,insa inca nu detin motocicleta. Sariti ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 iaute baaaaaa!!! FEMEI!!!! )) sariti voi ca io nu mai am loc de pasager )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 iaute baaaaaa!!! FEMEI!!!! )) sariti voi ca io nu mai am loc de pasager )))) asa ursule invata din greselile altora .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Si eu din rahova texas .Azi dam startul pe la MC cineva, careva ca eu trag o fuge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 pe 24 e ziua mea mah , lista : cauciucuri fata-spate , posibil releu incarcare , baterie , ulei Motul . Faceti cheta rpd , sa ajutati un copil sa iasa si el cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 maine duminica 22 aprilie orele 11 cine vrea sa mearga smaeb la mc d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 sal....ce bucurie sa auzim si de o fata...ca ina nu mai zice nimic....si restul....au disparut. ma declar surprins ca s-a destramat gask noastra de rahova. vineri am fost 3 motoare si 5 nebuni...anul trecut vreo 25 de motoare...cat pentru domnisoara...e loc pe bandit, daca nu se ofera nimeni....si ceva de la SMAEB SPER SA VA PLACA OCHII DOMNISOAREI... beyyyyyyyyyyyyyy......treziti-va!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 maine duminica 22 aprilie orele 11 cine vrea sa mearga smaeb la mc d ne vedem la SMAEB , eu merg cu fiu-meu cu conservica !! il duc sa vada busturi generoase de domnisoare si bicle' smechere ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu_xpert Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 maine duminica 22 aprilie orele 11 cine vrea sa mearga smaeb la mc d eu ma bag. ne vedem la 11 prin parkre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Salutare,mai am vecini prin Sebastian,Calea Ferentari,Salaj,Malcoci? Stau la casa daca aveti nevoie de un loc linistit si ceva scule pentru mici reparatii. Incerc sa ajung si eu intr-o vineri pe la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Salutare,mai am vecini prin Sebastian,Calea Ferentari,Salaj,Malcoci? Stau la casa daca aveti nevoie de un loc linistit si ceva scule pentru mici reparatii. Incerc sa ajung si eu intr-o vineri pe la Mc Eu stau pe pieptanari, iar la Salaj mai am 2 prieteni cu motoare. Defapt zona aia e plina de motoristi. Poate te vei intalni cu ei la Mc vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Din 20 de motociclisti cati eram anul trecut...am mai ramas doar o mana? A disparut pasiunea sau v-ati casatorit toti si nu mai aveti voie sa va jucati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Cosmin, sa raspundem metodic la intrebarile tale: 1.Nu-s bani de gaz 2.Unii n-au scos inca motoreta...ce-or astepta nu stiu.. 3.Altii s-au saturat de MC-Victoriei-Acasa 4.Tu de unde stii mah, ca daca te casatoresti nu mai ai voie sa te joci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) Cosmin, sa raspundem metodic la intrebarile tale: 1.Nu-s bani de gaz 2.Unii n-au scos inca motoreta...ce-or astepta nu stiu.. 3.Altii s-au saturat de MC-Victoriei-Acasa 4.Tu de unde stii mah, ca daca te casatoresti nu mai ai voie sa te joci and im a no. 3 and a half a no. 4 , the first half ... Editat Aprilie 28, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 multumesc Andrei.....de raspunsuri...si ca sa-ti dau replica la ultimul raspuns....eu sunt unul dintre cei care nu au voie sa se joace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) Nu esti primul care-mi intareste ideea ca a-ti pune inel pe deget sau catuse la maini este unul si acelasi lucru .Oricum, programeaza excursia aia pe TA ca tare imi e dor s-o revad. Nu te uit ca n-ai venit cu mine la Veliko. Ai pierdut 200 km de ploaie torentiala si conditii de max 5 grade celsius...Adolf-poate esti amator...(de TA ma refer). Editat Aprilie 28, 2012 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Sarmisegetusa ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Nu sunt sigur ca poate ajunge cbr-ul meu acolo. Stiu ca sunt niste km nasoi rau, imi las plasticele p-acolo.Parca asa stiu ca mi-a zis cineva care a fost acum ceva vreme.TA de ce nu te coafeaza?eventual cu o prelungire pana la Sibiu la o adica.Plecare vineri dupa-amiaza, intoarcere duminica seara, mers batraneste sa aibe timp si ochiu' sa se bucure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Nu sunt sigur ca poate ajunge cbr-ul meu acolo. Stiu ca sunt niste km nasoi rau, imi las plasticele p-acolo.Parca asa stiu ca mi-a zis cineva care a fost acum ceva vreme.TA de ce nu te coafeaza?eventual cu o prelungire pana la Sibiu la o adica.Plecare vineri dupa-amiaza, intoarcere duminica seara, mers batraneste sa aibe timp si ochiu' sa se bucure. ce e aia , in trei zile ajung in Zimbabwe si inapoi , anul trecut am plecat pe TA dimineata si m-am intors dupamasa pe Trans .... ma bag bre' dar mai spre iulie in concediu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Campanie electorala pentru sectorul 5, implicati motociclisti. Haideti sa sustinem si noi Veniti maine in numar cat mai mare si va voi spune despre ce anume este vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) sal lumeeeeeee..... Acum catre marea gask de Rahova.....dragii mei colegi de suferinta.....mai creste mult pretul la bezina....k o sa incep sa imping motorul intr-un final.... PS. A crescut nr de posesori de Aprilia Pegaso cumva? putina amintire din BG Astept un post si de la vecinu' Mircea!!!!!si pozeeeeee Editat Mai 10, 2012 de cosminelu01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Vineri vin si eu pe la orele 20:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Te mai vede lumea la ochi! Vii cu motoreta? Nu vin cu motoreta, iar in ce priveste absenta mea, e motivata... Pana si eu mi-am dus dorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate