Pupila Dilatata Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Condoleante Andrei... Daca ai nevoie de ceva, stii unde ma gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Va multumesc tuturor baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Va multumesc tuturor baieti... Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Salutare tuturor ! recent am reusit sa inchiriez o locatie pentru garare/gazduire moto pe timp de iarna. daca are cineva nevoie de asa ceva nu ezitati sa ne contactati ! ps: locatia este in zona afi cotroceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 In Magurele a trecut un motor super. Din ala cu 2 roti pe spate si stil choper. Nr B.91.WIP(cred). Din cate am inteles omu are ceva depozit pe la rompetrol partener pe acolo. Stie cineva ceva? Il cunoaste cineva? L-am mai vazut ieri o data. B.59.WIP are nr. Super frumos motorasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 b 388 wvw daca il stie cineva a facut accident la intersectie rahova cu buzoieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 b 388 wvw daca il stie cineva a facut accident la intersectie rahova cu buzoieni bre' .... baga si tu o poza cu motorul !! l-am vazut din mers acum ceva timp dar mi-a placut mult de tot noul look ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 VA INVIT SA SARBATORIM! Gratar, drink-uri, muzica si distractie! Te provoc sa spargi lacatul crizei economice care te-a izolat de prieteni! Vino la distractie fara fitze! Confirmati acceptarea provocarii la 0744340045 sau 0765116993. Si aici aveti harta cu coordonatele, in caz ca va intrebati cum sa ajungeti. Succes! Link: <https ://maps.google.com/maps/myplaces?vpsrc=6&ctz=-120&num=10&ie=UTF8&ll=44.388363%2C25.936403&spn=0.004102%2C0.010568&t=h&z=17&iwloc=lyrftr%3Astarred_items%3A113248188913054480132%3A%2C44.387735*,25.936307,44.387734,25.936307> Si aici aveti link-ul de la evenimentul pe care l-am creat pe facebook, daca doriti sa va dau invitatia si acolo: http://www.facebook.com/events/124005681086980/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 tubulara ? da ce faci ti-ai luat buldozer ?! cred ca am o fixa de 32 , tubulara maxim 22 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 ti-o imprumut cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 te astept , dar nu cu Plugusorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 man , iti trebuie un solvent mai puternic si o perie de sarma ( una mai fina ) , chiar aseara am fost la garaj la motor si ma batea gandul sa demontez furca sa-i fac schimbul de semeringuri si sa fac jugurile negru mat ( adica sa l-e REfac ) ce inseamna ,, alte chestii de metal " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Hornbach bre' ......... diluantul in formula mai concentrata se gasete prin magazine de bricolaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 e nevoie de munca daca nu vrei sa pui flacara sa o arzi dar se poate da si doar cu diluant si perie de sarma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 La multi ani vecinii! N-am mai intrat de mult... Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Hai cu primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 suparati ma Pupila , urca pretul la benzina ..... iar !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Salut Ma ajuta si pe mine cineva sa schimb instalatia xenon sau cu cineva la identificare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Deci ideea e in felul urmator eu sunt paralel cu motocicletele cand vine vorba de mecanica sau electrica am mers pe un hornet al unui prieten vreo luna sezonul trecut iar acum am luat de la un prieten un cbr un f4i si trebuie sa il inmatriculez pe numele meu si am nevoie de careva care sa se priceapa sa imi schimbe si mie becurile am nevoie sa fa rost de o toba stock , am un arrow si trebuie sa gasesc un stop stock asta e pe leduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Ok am inteles multumesc mult O lampa spate stock pentru un f4i gasesc si eu pe la voi la un pret decent bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 vezi ca decanolul ramane in porii materialului si cum prinde vopseaua noua cum o umfla si nu ai facut mare branza varianta sfanta de curatat ceva e sablat sau dai voiniceste la smirgher )) era parca un atelier de sablat/vopsit in camp electrostatic undeva pe sos giurgiului da am inteles ca lucrau pe bani frumosi ... daca gasiti ceva mai ca pentru romani (si ieftin si bun, eventual moka ) sa`mi ziceti si mie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Salut, De curiozitate sunt destul de nou pe aici cam cate persoane stau in zona salaj intersecte amurgului salaj semafor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 pai sunt cativa , numai ca nu prea activeaza pe aici .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Iar e liniste pe aici? Aproape a venit primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 Salut Stiu ca de obicei majoritatea persoanelor lucreaza in timpul saptamanii la mine s-a nimerit cu liber iese cineva maine dupa amiaza la o plimbare??desigur daca e vreamea ok... Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate