BeerBelly Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 motoreta de incepatori /index.php?/topic/696152-honda-cbr-1100-xx-modificat-streetfighter/ din pacate tre sa o vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Are careva vreun redresor moto de imprumutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Vineri 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 care mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Eu Are careva vreun redresor moto de imprumutat?Incearca sa vb cu Neutral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Adi esti intreg? sau ai zburat pe aripile vantului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 as trece si io azi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 i`m back..... posesor de kawa 636 din 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 felicitari ! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Salut baieti am si eu probleme cu motoru' ma intereseaza un service moto in zona electrica + mecanica sau cineva care se pricepe klumea.... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Nu stiu sigur daca e releul dar vreau sa se uite cnv care se pricepe la tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andry112 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 - Motociclistii se aduna in fiecare an la Festivalul Cetatilor Dacice. - Asa cum probabil v-ati obisnuit deja, la fel ca anii trecuti, si anul acesta, Apulum Bikers (partener in organizare) va invita pe toti cei pe doua roti la Festivalul Cetatilor Dacice, pentru a petrece ca intre bikeri. Va exista un spatiu de campare doar pt noi, mai retras, cu muzica buna si cu tot ceea ce e nevoie pt a va simti bine (fara taxa de intrare/campare). Toate astea pt a ne putea bucura impreuna de un festival unic in Romania. https://www.facebook.com/FestivalulCetatilorDacice Asadar, va asteptam incepand de sambata 22 iunie 2013 dupa 12:00, la Cricau. P.S. Vom reveni cu mai multe detalii in cel mai scurt timp posibil! Festivalul Cetatilor Dacice Festivalul Cetatilor Dacice este un eveniment cultural-sportiv, de valorificare a patrimoniului dacic al judetului Alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Pai avem service pe moruzestilor...dami pm si te indrum:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Luci , si ce lucrari mai faceti voi in service , e doar electrica sau si mecanica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Electrica, mecanica, sudura, vopsitorie si tot ce mai trebuie la o motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Adi esti ok cu mobra? Hai ca se termina sezonu ploios sa iesim si noi iar la un ayran ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Marmot lasa-mi numarul tau nu il mai gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Facem si noi o brigada sa ne dam pana la padurea bogatii pe 22.06.2013 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Hai sa las si un telefon sa comunicam mai usor, asta in cazul in care se baga cineva... 0765 - 083 . 279 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 In sfarsit caaald rau afara si te poti plimba la munca cu moto chiar daca mai curg apele ) Eu nu pot sambata ca lucrez. Vineri ne strangem la un mcmic?? Adi ai primit PMul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 In sfarsit caaald rau afara si te poti plimba la munca cu moto chiar daca mai curg apele ) Eu nu pot sambata ca lucrez Vineri ne strangem la un mcmic?? Adi ai primit PMul? Eu nu am mai rabdat si am si plecat pe cheia - brasov - buzau .... M-am oprit la un popas pentru o burta de mici si o bere si din nou calare sa nu ma prinda noaptea ca am viziera neagra fum si nu mai vad nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Eu nu am mai rabdat si am si plecat pe cheia - brasov - buzau .... Ehh ce bine de unii fara munca :D:D Asfalt uscat la intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Deci in seara qsta cine se anunta la mc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Hai ne strangem la parcul carol la 8.30 -9.00 ca mai vine unu altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate