12adu Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salut, ce se pune intre semicartere? Exista garnitura? Ultima oara am avut silicon, dar initial se pare ca a fost vopsea. Ce e mai bine? Io as inclina catre vopsea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Vopsea, fara garnitura, trebuie doar sa fie fetele plane! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Vopsea, fara garnitura, trebuie doar sa fie fetele plane! Toate bune! vopseaua o folosea bunic'tu pt ca atunci nu era silicon eu as inclina spre silicon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 vopseaua o folosea bunic'tu pt ca atunci nu era silicon eu as inclina spre silicon.. Pai, spre deosebire de tine io sint asa un bunicutz , dar io inclin tot spre vopsea, din doua motive: unu - pecuniar, doi - se desface mult mai usor si se etanseaza la fel de bine (cu conditia de mai sus, sa fie plane carterele) Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) optez pt Vopsea... pt ca rezista in timp, si etanseaza 100%, pe cand siliconul in contact cu uleiul daca nu a fost degresata suprafata bine inainte, nu tine.....(o sa observi ). Spor la lucru'!!! Editat Iunie 7, 2007 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 optez pt Vopsea...pt ca rezista in timp, si etanseaza 100%, pe cand siliconul in contact cu uleiul daca nu a fost degresata suprafata bine inainte, nu tine.....(o sa observi ). Spor la lucru'!!! Corect! Dar, ca sa fiu sincer 100 %, io nici n-am folosit vreodata silicon Un lucru bun, verificat, imi e de ajuns , iar vopseaua am folosit-o cu cel mai mult succes, deci din acest motiv am recomandat-o! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Corect! Dar, ca sa fiu sincer 100 %, io nici n-am folosit vreodata silicon Un lucru bun, verificat, imi e de ajuns , iar vopseaua am folosit-o cu cel mai mult succes, deci din acest motiv am recomandat-o! Toate bune! ba bunicule....deci, sa vezi ce frumos ma chinui eu sa dau vopseaua aia dupa motoru meu, ca asa a fost inchis....fii atent aici....folosit cu brio, cum s-a mai spus, degresat bine de tot, si apoi, siliconu, e perfect...2+2 se gaseste in comert, si, am folosit la minimobra, mobra, minsk, si la masina(citroen) si nu a avut nici pe dracu....toata chestia este sa fie degresat bine inainte ca nu tine...in rest, e super ok...si apropo...tine si la temperatura, ca se transforma in cauciuc, si la ulei incins, si la benzina, si, am facut din silicon si garnituri care sunt super ok si inca tin asta sa nu zici ca nu mi-a placut sa invat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 de acord cu mr_orl... si eu tot 2+2 am folosit.. si tine al naibi d bine... am etansat pana si tobele cu el... si e ok...atat timp cat e aplicat cum s-a mai spus p suprafata bine degresata... deci.. sustin si eu siliconu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 ba bunicule....deci, sa vezi ce frumos ma chinui eu sa dau vopseaua aia dupa motoru meu, ca asa a fost inchis....fii atent aici....folosit cu brio, cum s-a mai spus, degresat bine de tot, si apoi, siliconu, e perfect...2+2 se gaseste in comert, si, am folosit la minimobra, mobra, minsk, si la masina(citroen) si nu a avut nici pe dracu....toata chestia este sa fie degresat bine inainte ca nu tine...in rest, e super ok...si apropo...tine si la temperatura, ca se transforma in cauciuc, si la ulei incins, si la benzina, si, am facut din silicon si garnituri care sunt super ok si inca tin asta sa nu zici ca nu mi-a placut sa invat bafta Deci, revin! Io n-am folosit silicon pt ca vopseaua face treaba foarte buna! Tu n-ai stiut sa cureti vopseaua veche! , ca sa nu zic cum arata siliconu ala negru pe motoru tau, ca ridea Gabi de tine (mama ce rau sint ) Si uite aici ce te sfatuia pe tine un baiat care chiar se pricepe: /index.php?...mp;#entry665987 sa nu-mi zici ca nu-ti aduci aminte Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 siliconu se curata cat e proaspat cu carpa udata in benz sau motorina, lejer....si cand se intareste, devine cauciuc si cand tragi de el se desprinde usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 silicon LOCTITE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 silicon 2+2. ca sa fii sigur ca etanseaza ia o bucata de geam si smirghel, planeaza semicarterele si poti, pt. siguranta, sa faci o garnitura dintr-o coala de hartie (da, hartie) A3 succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 In Vest se gaseste vopsea de etansare cum foloseste si fabrica la Izmash. In lipsa ei merge si un pic de silicon, sau chiar o garnitura subtire de hartie sau un fir de matase si alte povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 silicon 2+2. ca sa fii sigur ca etanseaza ia o bucata de geam si smirghel, planeaza semicarterele si poti, pt. siguranta, sa faci o garnitura dintr-o coala de hartie (da, hartie) A3 succes! @12adu - vezi ca planarea se face frecind in forma de opt Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 Boon, multumiri pt. raspunsuri. Concluzii: vopseaua ie mai buna. Silicon am avut, d'ala de rezista la temperatura, dar tot "picura" motorul, in sensul ca daca statea pe loc mai mult timp (citeva luni), se vedea unde a fost.. Acuma, poate nici nu a fost perfect degresat. Oricum, de data asta incerc cu vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Boon, multumiri pt. raspunsuri. Concluzii: vopseaua ie mai buna. Silicon am avut, d'ala de rezista la temperatura, dar tot "picura" motorul, in sensul ca daca statea pe loc mai mult timp (citeva luni), se vedea unde a fost.. Acuma, poate nici nu a fost perfect degresat. Oricum, de data asta incerc cu vopsea. silicon si hartie... tot timpul am facut treaba buna cu asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate