florinmotoare Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) am un rezervor de simson prin garaj,e in stare buna ,nelovit si nu are rugina 30ron as mai avea asa:-una bucata cilindru de ij56,cota 0 dar trebuie alezat,cred 60ron -un bord de nipru modificat ,are 2 ceasuri in loc de unul(km si unul de skoda cu indicatoarele aferente pe el)20 -ghidon original de nipru,nelovit dar cu cromajul cam aiurea 20ron -un set de manete(frana si ambreiaj)luate de la gaspar pentru nipru dar nu au diametrul bun,nu merg pe ghidon de nipru,noi 20ron ambele O SA REVIN DUPA UN ALT INVENTAR IN GARAJ Editat Iunie 6, 2007 de florinmotoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salut un cric central mai ai? NUmai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 am un rezervor de simson prin garaj,e in stare buna ,nelovit si nu are rugina 30ron as mai avea asa:-una bucata cilindru de ij56,cota 0 dar trebuie alezat,cred 60ron -un bord de nipru modificat ,are 2 ceasuri in loc de unul(km si unul de skoda cu indicatoarele aferente pe el)20 -ghidon original de nipru,nelovit dar cu cromajul cam aiurea 20ron -un set de manete(frana si ambreiaj)luate de la gaspar pentru nipru dar nu au diametrul bun,nu merg pe ghidon de nipru,noi 20ron ambele O SA REVIN DUPA UN ALT INVENTAR IN GARAJ Vreau eu rezervorul de Simson.Cat costa sa il trimiti cu posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 cric central nu am,imi pare rau... rezervorul de simson sa il trimit in timisoara din targoviste cred ca 10 ron,aproximativ,are cam 2 kg,deci rezervorul cu tot cu taxe postale 40 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) Ai cumva puferele de cuciuc pe care se aseaza rezervorul de Simson,eventual si suruburile? Editat Iunie 8, 2007 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Salut florinmotoare Se potrivesc minerele de frina de mina si ambreiaj pe gidonu de simson sau sunt prea mari?? Diametru exterior la ghidon original este de 22mm Dak se potrivesc le vreau eu k maneta de frina e rupta complect si am pacalit-o cumva sa mai tina pina gasesc sa cumnar ceva nerupt Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 da,manerele se potrivesc pe ghidonul tau ,da-mi un pm cu adresa ta daca le vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CFR - istu' Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 am un rezervor de simson prin garaj,e in stare buna ,nelovit si nu are rugina 30ron as mai avea asa:-una bucata cilindru de ij56,cota 0 dar trebuie alezat,cred 60ron -un bord de nipru modificat ,are 2 ceasuri in loc de unul(km si unul de skoda cu indicatoarele aferente pe el)20 -ghidon original de nipru,nelovit dar cu cromajul cam aiurea 20ron -un set de manete(frana si ambreiaj)luate de la gaspar pentru nipru dar nu au diametrul bun,nu merg pe ghidon de nipru,noi 20ron ambele O SA REVIN DUPA UN ALT INVENTAR IN GARAJ dupa inventar nu a mai aparut nimic ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 deocamdata nu am avut timp de inventar,dar mai am sigur ceva piese de vanzare deocamdata nu am avut timp de inventar,dar mai am sigur ceva piese de vanzare..... deocamdata nu am avut timp de inventar,dar mai am sigur ceva piese de vanzare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate