Lao Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Salutare tuturor. Urmarea topicului "TrosneÂşte lanțul?" a venit firesc. Acum am lanțul, unde aÂş putea să-l schimb fără să-mi ia o cârcă de bani Âşi să fie bine făcută operația? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Si citez din vorba unei tipe cu mare dreptate : " Frate, vor sa le dai si o cola pana acasa " Bun ? Inseamna sa dai un ban ! Vrei ieftin ? nu te astepta la prea mult profesionalism ! Succes, oricum nu e mare branza sa schimbi kitul de lant, nu ar trebui sa te coste o avere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 intr-un service scria asa: La noi se fac reparatii bune, ieftine si rapide Reparatiile bune nu sunt rapide Reparatiile ieftine nu sunt bune Reparatiile rapide nu sunt ieftine Aviz amatorilor Oricum, pt schimbat lantul in w/e poti incerca pe str. Viitorului 123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 (editat) Ce filozofi sunteţi să moară Cici! Să-nţeleg că voi aţi da oricât şi să fie prost făcută operaţia, nu? Oi fi eu printre puţinii care caută preţul corect pentru operaţiune? Nu cred. Aşa că lăsaţi ironia asta ieftină. Norocul meu că măcar unul din "filozofi" a răspuns on-topic. Editat Iunie 9, 2007 de Lao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 ce sa-i faci, asa suntem noi, mai filozofi ca altii... altii care, dupa ce se duc prin diverse locuri, nu sunt multumiti de treaba si incep sa se planga pe forum.... PS sa ne pui macar daca ai rezolvat treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 Nemulțumit ar insemna să-mi ia 100 ron pentru o operatiune de 20. ÂŞi mai nemulțumit, dacă aÂş mai trăi, ar fi să-mi sară sau să se rupă lanțul, Doamne fereÂşte! Trec azi pe Viitorului să văd ce si cum, apoi scriu aici. P.S. De obicei reparam tot la Dragonu', pe CăluÂşei, dar azi si mâine cică e plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 vezi maine pe la Rabinu 0724452023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 Cam pe unde-l găsesc pe Rabinu ăsta? Asta până maine când am să sun. Am fost ieri pe Viitorului. ÂŞtiam eu de ce caut ieftin Âşi bun, aÂşa cum nu vor unii să recunoască că Âşi ei caută la fel: 180 ron schimbatul lanțului dacă e dintr-o bucată Âşi 90 ron dacă e cu siguranță. Halal prețuri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 prin cartierul Chitila. Pe str Delta Dunarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 La noi 0726744999 Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 La noi 0726744999 Radu BA FRATE! Fa-ti un topic separat cu service-ul tau si cat de fain e si lasa-ne! Oameni buni, sectiunea SERVICE are rolul de a ajuta oamenii sa schimbe pareri despre cum se poate repara una sau alta pe la motociclete, si de obicei din experienta proprie despre lucruri facute SINGURI. Pentru ateliere dedicate exista YELLOW PAGES!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 BA FRATE! Fa-ti un topic separat cu service-ul tau si cat de fain e si lasa-ne! Oameni buni, sectiunea SERVICE are rolul de a ajuta oamenii sa schimbe pareri despre cum se poate repara una sau alta pe la motociclete, si de obicei din experienta proprie despre lucruri facute SINGURI. Pentru ateliere dedicate exista YELLOW PAGES!!!!!!!!!!! Cine vrea sa afle ce service-uri exista, poate arunca un ochi aici Ii poate arunca si pe amandoi la o adica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 (editat) Poti sa arunci si 4 ochi, si 6, tot nu o sa gasesti un topic despre "schimbatul lantului", adica service moto. Pe sectiunea de aici gasesti mult mai multe oferte. Singurul topic este cel al lui Baiazid, pe care am sa-l "testez" cu urmatoarea ocazie. Editat Iulie 2, 2007 de Lao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Poti sa arunci si 4 ochi, si 6, tot nu o sa gasesti un topic despre "schimbatul lantului", adica service moto. Pe sectiunea de aici gasesti mult mai multe oferte. Singurul topic este cel al lui Baiazid, pe care am sa-l "testez" cu urmatoarea ocazie. Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 la ducati sa nu te duci ca e scump, incet si prost. si oricum tre sa-ti comanzi din timp piesele (cateva luni). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate