Pascu Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Eu va invit sa fiti membri a acestui club daca tot suntem in Berceni. Inscrieti-va pe Site , http://www.club.mediapascu.com , pe STR Ilie David Nr 7 , in spatele spitalului Budimex » Post actualizat in 09 Jun 2015 08:31Eu va invit sa fiti membri a acestui club daca tot suntem in Berceni. Inscrieti-va pe Site ,http://www.club.mediapascu.com , pe STR Ilie David Nr 7 , in spatele spitalului Budimex » Post actualizat in 09 Jun 2015 08:32 La insistentele unor prieteni am decis sa facem un topic nou depre motociclistii din cartierul Berceni.Cei care au intrat pe fostul topic, ii rog sa intre si pe asta si sa-si lase numerele de telefon, id-ul de mess si eventual o poza.Vrem sa ne cunoastem, sa ne organizam si sa incepem sa ajutam si noi comunitate in felul in care putem.Cine vrea sa se alature noua, ii asteptam in fiecare Joi la Mac-ul de la Statia de metrou Brancoveanu la ora 19. De acolo stabilim unde mergem si ce facem.Incep eu:Adrian - CNX - 0729826955- Cosmote : 0767358484Id mess: adriantila@yahoo.com Eu va invit sa fiti membri a acestui club daca tot suntem in Berceni. Inscrieti-va pe Site ,http://www.club.mediapascu.com , pe STR Ilie David Nr 7 , in spatele spitalului Budimex » Post actualizat in 09 Jun 2015 08:35Eu va invit sa fiti membri a acestui club daca tot suntem in Berceni. Inscrieti-va pe Site ,http://www.club.mediapascu.com , pe STR Ilie David Nr 7 , in spatele spitalului Budimex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Am gasit unde sa sudez, la un baiat recomandat de Alex Tatuatu (Papaye), a sudat bine, dar nimic nu imi va suda inima. :'(I-am schimbat si semnalele, mi-am pus pe LED am gasit unele deosebit de dragute.Sper sa imi elibereze politia locala filmarea daca exista desi era camera montata acolo, sa vad exact ce sa intamplat. Va jur ca daca vad vre-un gras ca mi-sa atins de motor ma duc si il bat cu lantul antifurt pana nu mai misca. A fost un soc mare care l-am suferit, eu tin la lucrurile mele ca si multi din voi, si e dureros si cea mai mica zgarietura :'(. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomytza Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg Intodeuana au existat bercenari care au preferat sa mearga incet, sa ramana in grup si altii care au mers mai tare. Si eu am ramas de nenumarate ori. Noaptea cel putin, mereu raman printre ultimii (cunoscatorii stiu de ce ) Dar, intodeauna s-au respectat punctele de reculegere. In peste 5 ani de plimbari moto lungi sau scurte cu bercenarii nu s-a intamplat ca cineva sa ramana in urma, sa se piarda de grup. Eu nu-mi amintesc sa existe astfel de incidente... INTODEAUNA ramane cate un avansat in urma, si din cate stiu eu, cel mai incepator stabileste viteza de deplasare a grupului. Cine se duce tare inainte, isi asuma responsabilitatea riscului, dar deasemenea asteapta pe ceilalti in punctele de regrupare. Evident, in grup nu inseamna ca nu trebuie sa-ti pazesti pielea. Dar nici nu inseamna ca plecam 10 si fiecare e cu pixda masii... Sunt insa plimbari lungi in care participantii trebuie sa fie confortabili si suficient de experimentati sa se deplaseze si cu viteze mai mari. In principiu este vorba despre acele plimbari care sunt pe weekend sau pe-o zi lumina. Cum a fost plimbarea de pe Transalpina - Transfagarasan de acu' ceva ani... cand va amintiti ca Alex am facut explozie pe A1... si tot a venit cu noi... Sa nu mai amintesc de cascadoriile lui Alin... Dar nu este cazul plimbarii de Vineri seara unde, se iese la plimbare de seara dupa o saptamana de munca, nu se iese la concurs. ce baiat mare s-a facut OFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 ce baiat mare s-a facut OFF Multumesc, multumesc » Post actualizat in 17 Jun 2015 13:46 ce mai ziceti bai motociclistilor ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 cine a fost la mare dintre voi? in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Vineri seara am de gand sa imi fac simtita prezenta. Mai vine careva sau ma duc la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Mai e pana Vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Mai e pana Vineri Deci, nu vine nimeni....... Stiu, este prea de dimineata ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 La ce ora va intalniti? Incerc sa ajung si eu pe la 7 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 La ce ora va intalniti? Incerc sa ajung si eu pe la 7 ... La 19:00 ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Ne vedem la Mc. Daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Ne vedem la Mc. Daca nu ploua Nu ploua......am vorbit eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 daca la 9 mai e cineva....ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Eu nu ajung deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Eu nu ajung deloc Foarte rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 (editat) Foarte rau Hai ca v-am facut o surpriza si am ajuns Editat Iunie 20, 2015 de oFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Hai ca v-am facut o surpriza si am ajuns Cele mai bune gogosi, Off le cumpara ... Ce a zis fata de gogoasa aia simpla !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Cele mai bune gogosi, Off le cumpara ... Ce a zis fata de gogoasa aia simpla !? A fost buna, i-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 La cata spaga ai facut, puteai macar sa-i cumperi o gogoasa cu "jem"....... Zgarcitule ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Salut in weekend fac unul din urmatoarele trasee cu inoptare posibil in sibiu http://distanta.ro/bucuresti/45.394837,25.932084/brasov/sighisoara/sibiu/bucuresti SAU http://distanta.ro/bucuresti/curtea-de-arges/45.586076,24.630884/45.792890,24.151959/ramnicu-valcea/bucuresti daca sunt doritori astept pm,sunt vro 3-4 motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Careva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Daca se mai anunta cineva , vin si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Poate ajung si eu mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Daca se mai anunta cineva , vin si eu . Adica? "Eu sunt prea putin?" » Post actualizat in 17 Jul 2015 15:08 Poate ajung si eu mai tarziu. Cu gogosi, altfel sanu te prind pe acolo........cu gem sau branza.....sau ciocolata....sau.....ce o fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate