Raul750 Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Nu te lasi As veni de fiecare data, dar la cit am de treaba, vineri ies pe usa din spate Vezi ca la locul de intalnire avem o singura usa in spate.......ti-o arat vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 aDICA NOI NU ESTE SERIOSI???? AHA, VREI IN CLUB.......TREBUIE SA NE FACI PLINUL LA TOTI..........SI ASIGURARILE ..........SA NE SCHIMBI SI CAUCIUCURILE (anvelopele, lasa prostiile )) Stiu eu un baiat care face asigurari ieftine... am si martor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Stiu eu un baiat care face asigurari ieftine... am si martor... Ce inseamna ieftin? ..... 1 leu? Si cine este martorul mincinos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Ce inseamna ieftin? ..... 1 leu? Si cine este martorul mincinos? Nu chiar atat de ieftine. Desi cred ca as putea sa fac unele la 1 leu in word. Nu stiu daca imi permite martorul sa ii dau numele. Dar fiind de aici de pe forum, poate se sesizeaza el si imi fac putina reclama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Cea mai ieftina asigurare pe care am gasit-o pentru mine a fost de 154 Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Nu chiar atat de ieftine. Desi cred ca as putea sa fac unele la 1 leu in word. Nu stiu daca imi permite martorul sa ii dau numele. Dar fiind de aici de pe forum, poate se sesizeaza el si imi fac putina reclama... Daca-i faci asigurare+ plin benzina + schimbat cuciuce ....... toate in word cu pretul maxim de 3 ron, dau eu berea. Dar fa o prezentare meseriasa, sa-i ia ochii, ca tot este sugubat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Cea mai ieftina asigurare pe care am gasit-o pentru mine a fost de 154 Ron Pai aia e. Carpatica, probabil... Daca-i faci asigurare+ plin benzina + schimbat cuciuce ....... toate in word cu pretul maxim de 3 ron, dau eu berea. Dar fa o prezentare meseriasa, sa-i ia ochii, ca tot este sugubat. Fuck. Nu stiu cum se schimba cauciucele in word... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) noi estem hazlii (nu i-am pus pe toti astia cu palarie, suntem mai multi ) )bai, voi doi vedeti ca aveti acelasi nr. de posturi ! - adeca esteti pe aceeasi frecventa : P... cum se face ? : ))contabile, nu pune la inima. ne vedem vineri cu totii care vor fi sa fie. Am inteles de mult ca sinte-ti hazli, cum sa pun la inima, am facut busines, l-am rezolvat cu toate cerintele, daca mai are sa mai bage. Ma rog, se pare mai putin gumele, probleme - se sterge word-ul, dar gasim solutii. Editat Aprilie 18, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Cea mai ieftina asigurare pe care am gasit-o pentru mine a fost de 154 Ron Si pentru motor la ce bani ai gasit !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 care vreti cauciucuri 120 ron maxim pt orice motor si orice dimensiune imi spuneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salut ! Nou venit in cartier. - de vreo 8 luni, dar am stat pe bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Wellcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Bienvenido Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 care vreti cauciucuri 120 ron maxim pt orice motor si orice dimensiune imi spuneti Lasa-mi un pm cu numarul tau de tel daca nu poti ajunge diseara.ultumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salut ! Nou venit in cartier. - de vreo 8 luni, dar am stat pe bara. Te asteptam diseara la 19 la statia de metrou Brancoveanu - langa florarii - se intra prin parcarea de la Mc Donald's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 fii binevenit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Am si eu o problema! Rog pe cineva care are cunostinte vis-a-vis de cat ulei trebuie sa aibe motorul in el. Daca se poate sa-mi lase numarul de telefon in privat, sun eu, sa ne vedem maine pret de 5 minute sa-mi arate ceva. Va rog frumos, e cam urgent. Dau o bere, evident! ma ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) daca ai gemulet din acela de ulei ( cred ca pe partea dr ) pun pe cineva sa stea in sa sa il tina drept si trebuie sa fie la jumatate. in cazul in care te referi cat ulei exact, cred ca depinde de capacitatea motorului ( 250,600, 1000 ) eu am de 600 si intre 3.5 L Am si eu o problema! Rog pe cineva care are cunostinte vis-a-vis de cat ulei trebuie sa aibe motorul in el. Daca se poate sa-mi lase numarul de telefon in privat, sun eu, sa ne vedem maine pret de 5 minute sa-mi arate ceva. Va rog frumos, e cam urgent. Dau o bere, evident! ma ajuta cineva? Editat Aprilie 19, 2013 de razvungu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) A ajuns acasa cu bine colegul - moto cu piesa pierduta? Scuze ca n-am retinut cine a fost dintre noi. Lasa-mi un pm cu numarul tau de tel daca nu poti ajunge diseara.ultumesc Noroc cu farurile tale, ca altfel nu-si dadea seama nimeni de problema .... ai fost super pe faza Dar data viitoare am sa fiu mai atent cind vi tu la drum, ca am auzit 2 babe injurind birjareste de zgomotele tale de la moto ..... si focul nu-l scoti pe gura Editat Aprilie 20, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/ De la noi se baga cineva? , am vazut ca @Contabil ar fi interesat. Eu as propune ca vineri in loc de plimbare sa mergem pana in Auchan, Cora, orice hipermarket, facem o cheta mica (! nu este obligatorie!) si poate luam ceva ulei, orez...d'astea, ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/ De la noi se baga cineva? , am vazut ca @Contabil ar fi interesat. Eu as propune ca vineri in loc de plimbare sa mergem pana in Auchan, Cora, orice hipermarket, facem o cheta mica (! nu este obligatorie!) si poate luam ceva ulei, orez...d'astea, ce ziceti ? Cu o singura mentiune, n-am inteles inca daca fundatia este de o anumita apartenenta religioasa, nu de alta dar eu sint ortodox, si ar da aiurea pentru mine, sa vad ca este o actiune al altei religii unde sa particip. Inca ma interesez. Dar de principiu sint pentru. Am sarit repede fiindca este vorba de copii, dar mai conteaza si "poza de donator". Editat Aprilie 20, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Final destination, sweet home Berceni. Bine ca survola Raul in spatele meu cu reactorul si a vazut E bine ca mai alternam odinea in mers. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Final destination, sweet home Berceni. Bine ca survola Raul in spatele meu cu reactorul si a vazut E bine ca mai alternam odinea in mers. . Bai Lost-ule, da si tu din mina cind ajungi acasa, nu de alta, dar mai sint unii, dusi cu pluta, care-si fac griji din asta!!!!!!!!!!!! Si inca o data nota 10+ pentru Raul. Cu toate ca nu-l inghit de loc .... prea mare, prea fiebinte, mult prea zgomotos. /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/ De la noi se baga cineva? , am vazut ca @Contabil ar fi interesat. Eu as propune ca vineri in loc de plimbare sa mergem pana in Auchan, Cora, orice hipermarket, facem o cheta mica (! nu este obligatorie!) si poate luam ceva ulei, orez...d'astea, ce ziceti ? Stai linistit, mai bine (din punctul meu de vedere), cind ne bate un gind din asta, stringem ce va da prin cap, mergem prin sector la defavorizatii de la noi (personal) si faci cea mai mare treaba din lume, decit sa se laude nu stiu ce ramura sectanta cu ce realizari au ei. Editat Aprilie 20, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Bai Lost-ule, da si tu din mina cind ajungi acasa, nu de alta, dar mai sint unii, dusi cu pluta, care-si fac griji din asta!!!!!!!!!!!! Si inca o data nota 10+ pentru Raul. Cu toate ca nu-l inghit de loc .... prea mare, prea fiebinte, mult prea zgomotos. Stai linistit, mai bine (din punctul meu de vedere), cind ne bate un gind din asta, stringem ce va da prin cap, mergem prin sector la defavorizatii de la noi (personal) si faci cea mai mare treaba din lume, decit sa se laude nu stiu ce ramura sectanta cu ce realizari au ei. Tu citesti ce scrii ? Cum plm s-a ajuns la sectanti ? Nu te obliga nimeni sa faci nimic, este alegerea ta, dar prea te-ai integrat in "specificul" forumului - de la copii carora le-am duce orez s-a ajuns la religie. Daca un budist moare de foame, il ajuti ? Daca un ATEU moare de foame ii cumperi o paine ? Omul ala organizeaza pentru unii saraci, ce nu isi permit mai nimic, si vii tu si le zici - ba, eu v-as ajuta, dar credeti in Dumnezeu?, ca daca nu, eu fac ceva pe voi. Editat Aprilie 20, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Ciorape, nu e rau sa te uiti si pe cine ajuti (n-are treaba religia, culoarea, politica, etc). Si in Biblie era zis ca mai bine il inveti sa pescuiasca, iar pe la noi romanii, e povestea cu ' muietzis-posmagii'...vezi ca ai deschis discutia odata cu 'crezi in D-zeu'...si n-am incheiat-o. trebuie inchisa la ceas de seara, cu spritz si oeameni cu chef de philosophie ...se gasesc usor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate