Raul750 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Nu ma asteptam sa va-nghesuiti, da' un raspuns era ok(ori ca era da, ori ca era nu) p.s. ajung vineri, in tricou si pantaloni 3/4, sa "va radeti" Da, 3/4??? Premiantule ))))) Te linistesti tu dupa ce vei pica serios , stiu din experienta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Da, 3/4??? Premiantule ))))) Te linistesti tu dupa ce vei pica serios , stiu din experienta ))) Pot sa decid eu pentru mine? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Pot sa decid eu pentru mine? Multumesc! Mda, greseala mea.........glumele se fac intre prieteni...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Mda, greseala mea.........glumele se fac intre prieteni...... Gion, nu mi-o lua in nume de rau! Da' fiecare face ce vrea, atat timp cat nu deranjeaza pe cei din jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 WTF, eu sunt invizibil? Ai fi preferat sa scrie lumea: eu nu vin ? - daca nu a raspuns nimeni, era clar... Despre "echipament" este strict alegerea ta cum mergi - vii sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Ai fi preferat sa scrie lumea: eu nu vin ? - daca nu a raspuns nimeni, era clar... Despre "echipament" este strict alegerea ta cum mergi - vii sambata ? As fi preferat un nu :)Vin maine, sambata lucrez. Imi dau silinta sa ma concedieze astia si ei nimic )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 As fi preferat un nu :)Vin maine, sambata lucrez. Imi dau silinta sa ma concedieze astia si ei nimic )))) La mine e invers... astia vor sa ma dea afara si eu nimic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 La mine e invers... astia vor sa ma dea afara si eu nimic ) Ce muncesti? Facem schimb? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Sunt Director de Vanzari, asa ca putem sa facem schimb, m-am cam saturat si chiar ma gandesc sa-mi schimb job-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Sunt Director de Vanzari, asa ca putem sa facem schimb, m-am cam saturat si chiar ma gandesc sa-mi schimb job-ul. m-as baga si eu la un schimb de job ... nu prea mai am timp sa fac nimic ce tine de timp liber..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Eu ca sa fiu sincer m-am cam saturat sa le tot bag bani in buzunare altora... si cam vreau sa incep singur ceva, doar ca ma gandesc de ce sa ma apuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Eu ca sa fiu sincer m-am cam saturat sa le tot bag bani in buzunare altora... si cam vreau sa incep singur ceva, doar ca ma gandesc de ce sa ma apuc. Adu cauciucuri moto ieftine. O sa rupi piata... Ahhh, era sa uit. Si vinde-le si prin CardAvantaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 ) Bun pontul, poate si pe credit cu plata la prima pensie... ar fi chiar mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Maine cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Eu in principiu, vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Poate apare si je...vedem ce rasare pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Eu cu programul asta nou de la mine de la munca, nu cred ca ajung maine. Dar sambata, daca se face plimbare, vin sigur - eu oricum trebuie sa ajung in Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Neeeeeeervi, neeeeeeeervi.... neeeeeeeeervi........ am multi nervi de risipit la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Maine trec si eu pe la Mc, cica au bagat mici mititei, poate incepe prohibitia la mici dupa cum ar vrea UE. Poftim idee de afacere. Materie prima avem gratis in cartier. Marketing: mici proaspeti! (acum jumatate de ora latrau). La plimbarea de sambata nu mai confirma nimeni participarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Mai sunt participanti surpriza care se vor misteriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Trec si eu diseara, daca nu intervine nimic intre timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Si eu as vrea (sa vin diseara), dar am mai vrut si nu am ajuns... asa ca mai bine fac o surpriza... care acu' nu ar mai fi surpriza, daca v-am dezvaluit posibilitatea de a ajunge... Whatever... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Si eu as vrea (sa vin diseara), dar am mai vrut si nu am ajuns... asa ca mai bine fac o surpriza... care acu' nu ar mai fi surpriza, daca v-am dezvaluit posibilitatea de a ajunge... Whatever... Promitem sa parem surprinsi daca ajungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 si eu diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 @ the lord, AllenC v-am trimis pe pm arhiva cu pozele de weekendu trecut. Postez cateva la rezolutie mai mica pentru cei care nu au reusit sa participe la acesta iesire. Faina tura, la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate