Darkthor Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Salutari la toata lumea. Acum ca am reusit sa fiu vag de tot multumit de starea noii mobre,zic sa fac si eu cunostinta cu bercenarii. Azi vineri vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Daca se mai anunta cineva ma gandesc sa apar si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Salutari la toata lumea. Acum ca am reusit sa fiu vag de tot multumit de starea noii mobre,zic sa fac si eu cunostinta cu bercenarii. Azi vineri vine cineva? Yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 La cum se lumineaza a ploaie, daca vreti careva maine sau poimaine sa ne vedem si sa zic si eu salut, sunt ok...azi pe ploaie nu prea ma bate gandul,sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achilles Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Salutare, Acceptati si incepatori la intalnirile voastre? Daca da, cand si unde e urmatoarea? Cele bune, Achil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Acceptam si incepatori... Vinerea viitoare, acceasi ora, aceeasi locatie. @restu: ieri seara pe la Olteni Teleorman: dupa ploaia din Bucuresti, am plecat la tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Fuji de Teleorman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 '@KOSH Nu cred.....pozele alea "e" facaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Ti le arat... le mai am pe telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Ti le arat... le mai am pe telefon... arunca telefonul.....nu te cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 sambata dimineata, propun un 9.00, pentru aici. suntem 3 deja. mai multe, vineri. pe la 9.30-10 plecarea, la 11 o bere, la 12 un mic, la 17-18 spre bucale, sau mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Salutare... azi in program drumul Reșița-București... măcar la tura asta sa vad peisajul cum trebuie! Va pup! P.S. Tzulae... acum merg considerabil... nu mai sunt presata sa ajung undeva contratimp! Si uite cum o lalai prin Petrila de 2 ore ba la service, ba la bancomat, ba la SIM AUS ROM sa îmi sudez oglinda care mi-a picat pe drum... si ce ploaie si ce drum mai am... încă! 17.45... Încă 15 min de așteptat la intrarea pe Defileu... si ploua firar sa fie! Acum acasa... maine nu stiu, dar azi... nu mai vreau sa aud de motociclete pt. o luna! Dupa ce ca mi s-a rupt oglinda... la vreo o suta km de București mi s-a blocat kilometrajul si indicatorul de viteza a cedat nervos. In rest, amandoua bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Se deplaseaza cineva la mec azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Posibil eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 trec eu sa vad daca e cineva.nici saptamana trecuta nu am putut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Cum a ramas cu plecarea de maine la Lehliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 la ce ora plecati si cand va intoarceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Nu stiu, astept si eu semn de la Tzulae. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 cu Metal vorbii la telefon. sonyy ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Va salut baieti, poate ne vedem vinerea viitoare iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 sa-ti pui surubu' ala la nr ca o sa ai ceva deranj daca-l pierzi.la tzantzari cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) Eu pana la urma o sa ma decid de dimineata ce o sa fac , pe unde ies. As inclina catre Cheia-Siriu. Editat Iulie 12, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 vin si eu la lehliu cu inca 2-3 dar pe la 13:00-14:00,sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Duminica plecare la salina si vulcanii noroiosi. Intalnire la 8 cu plecare la 8:30. Cine se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate