Ciorap Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Si-a luat Off 929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Yep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Salutare! Si eu pe la aparatorii patriei. Mega incepator. Poate o sa ajung si eu dupa ce mai prind experienta pe la o ieseala. Intre timp va urmaresc. Ziua buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Salutare! Sa speram ca anul asta ne regrupam. O sa postam aci si te asteptam. Pana atunci.....Asfalt uscat! Salutare! Si eu pe la aparatorii patriei. Mega incepator. Poate o sa ajung si eu dupa ce mai prind experienta pe la o ieseala. Intre timp va urmaresc. Ziua buna! » Post actualizat in 23 Mar 2015 18:05Culmea, se si plimba cu el.........a iesit cu mine in decembrie )))) Si-a luat Off 929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 neata tovarasi !!! hai cu caldura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 » Post actualizat in 23 Mar 2015 18:05 Culmea, se si plimba cu el.........a iesit cu mine in decembrie )))) Atunci cand o ardeai tu ca Mos Craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Salutare! Sa speram ca anul asta ne regrupam. O sa postam aci si te asteptam. Pana atunci.....Asfalt uscat! » Post actualizat in 23 Mar 2015 18:05 Culmea, se si plimba cu el.........a iesit cu mine in decembrie )))) Mersi! Asfalt uscat si tie! Deocamdata merg la munca si inapoi cu ea..inghet ca un carnat in ploaie dimineata la 0-2 grade dar trebuie sa imi fac si eu experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 .... Deocamdata merg la munca si inapoi cu ea..inghet ca un carnat in ploaie dimineata la 0-2 grade dar trebuie sa imi fac si eu experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Salut Bercenarii vechi si noi si va doresc o primavara frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Salut Bercenarii vechi si noi si va doresc o primavara frumoasa ! Multumim frumos! La fel si tie stimabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Salut Bercenarii vechi si noi si va doresc o primavara frumoasa ! Super tare, mai traiesti domnule Brugus ? Nu te-am mai vazut de cand aveam scuter si culmea acum am ajuns la 900 cmc )) Toate cele bune si tie si poate ne mai vedem la o tura, ca deh mearu e mear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Eh, vad si activitate pe aici. Trebuie sa-i fac ITP-ul la ragalie, spuneti-mi unde-l pot face, dar sa-l si trec cu toba mea galagioasa. Cam ca a lui Raul ca sa va faceti o idee. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Eh, vad si activitate pe aici. Trebuie sa-i fac ITP-ul la ragalie, spuneti-mi unde-l pot face, dar sa-l si trec cu toba mea galagioasa. Cam ca a lui Raul ca sa va faceti o idee. ) Nu exista alta mobra care sa faca o galagie mai frumoasa decat a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Eh, vad si activitate pe aici. Trebuie sa-i fac ITP-ul la ragalie, spuneti-mi unde-l pot face, dar sa-l si trec cu toba mea galagioasa. Cam ca a lui Raul ca sa va faceti o idee. ) Itp Auchan vitan - 0744388420 Eu am Akrapovic si nu mi-a zis nimic, este un nene foarte de treaba, costa 100 de lei itp-ul. @Raul are toba ? ))) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Itp Auchan vitan - 0744388420 Eu am Akrapovic si nu mi-a zis nimic, este un nene foarte de treaba, costa 100 de lei itp-ul. @Raul are toba ? ))) Bafta Ce zici ma? Nu am toba?........ Sa te uiti mai de aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Bagati maine o plimbare ? pe la 12 asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 io nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 veniti la smaeb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Felicitari oFF ! ma bucur pentru tine. mai dansezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_r2 Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Salut motociclistii si motociclistele din Berceni, Cred ca asta e cel mai potrivit loc pentru un prim post pe forum. Am aparut si eu in peisaj cu BMW F800ST-ul din poze, prima moto personala. Eu stau prin zona Cultural. Stima, Florin Radoi florin_r2@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Salut motociclistii si motociclistele din Berceni, Cred ca asta e cel mai potrivit loc pentru un prim post pe forum. Am aparut si eu in peisaj cu BMW F800ST-ul din poze, prima moto personala. Eu stau prin zona Cultural. Stima, Florin Radoi florin_r2@yahoo.com Bine ai venit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Felicitari oFF ! ma bucur pentru tine. mai dansezi ? Multumesc domnule, ocazional mai si dansez Cand ne auzim la o tura ? » Post actualizat in 10 Apr 2015 09:26 Salut motociclistii si motociclistele din Berceni, Cred ca asta e cel mai potrivit loc pentru un prim post pe forum. Am aparut si eu in peisaj cu BMW F800ST-ul din poze, prima moto personala. Eu stau prin zona Cultural. Stima, Florin Radoi florin_r2@yahoo.com Bine ai venit in minunatul nostru cartier Berceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate