krong28 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 salut! imi poate comunica cineva cam cat de sigura este zona strazii Moldovita (Aparatori) in ceea ce priveste furturile? Mentionez ca sunt viitor motociclist si implicit viitor membru e sigura...nu s-au raportat acte de vandalism si furturi de mobre in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 e sigura...nu s-au raportat acte de vandalism si furturi de mobre in zona! pana la proba contrarie doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 cred ca merita anuntat ca se lucreaza la noul nostru site www.bercenarii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 salutare, proaspat bercenar ! unde se tine mai exact intalnirea ? bafta tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia. Sper ca nimeresti .... de ce nu ai si tu o sportiva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia. Sper ca nimeresti .... de ce nu ai si tu o sportiva ? deocamdata nu mai am nimic batrana doamna a capitulat, segmenti/supape, d-astea de "vara " multam de pont, ps: sportiva ? e in plan, astept sa mai imbatranesc un pic... bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia. Sper ca nimeresti .... de ce nu ai si tu o sportiva ? Mai explica-mi si mie odata, mai clar, ca nu stiu de ce trecere e vorba. Cum e cu evacuarea noua? Editat Martie 2, 2009 de jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Terasa-restaurant este "lipita" de Mega-Image. Practic este intre Mega-Image si drumul prin care se face accesul in piata. (Str. Aliorului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Terasa-restaurant este "lipita" de Mega-Image.Practic este intre Mega-Image si drumul prin care se face accesul in piata. (Str. Aliorului) Era mai usor de ajuns la Mac... Chiar daca m-am mutat din Berceni in Titan, tot o sa ma prezint la intalnire, cel mai probabil peste 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Pana la vara intalnirile constau in "socializari" la un pahar de ceai, bere, suc, etc..., ceva papica(cine pofteste) si (speram noi cat mai curand!!!) intr-o mica plimbarica dupa . La Mc' nu e spatiul necesar, de acolo doar se pleaca in plimbari vara. Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Si, sper ca la prima plimbare din sezonul asta, sa fim toti "echipati" cu emblemele brodate. Deasemenea "ma lupt din greu" sa-mi mai aloc niste timp pentru dezvoltarea site-ului. Asta ca sa incepem sezonul cu o fata noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 salutare daca stau in giurgiului si am o Africana se poate considera ca-s bercenar ? exista club organizat sau doar sunteti un grup de cunoscuti ? cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 salutaredaca stau in giurgiului si am o Africana se poate considera ca-s bercenar ? exista club organizat sau doar sunteti un grup de cunoscuti ? cele bune Un grup de cunoscuti foarte organizati si da se considera bercenar asa ca te rog sa vii la intalniri daca doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Un grup de cunoscuti foarte organizati si da se considera bercenar asa ca te rog sa vii la intalniri daca doresti de un pic mai mult de juma' de an m-am mutat( cu tot cu cbr ) pe brancoveanu.ce ziceti ma primiti si pe mine? macar la niste beri pana se incalzeste mai bine. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 de un pic mai mult de juma' de an m-am mutat( cu tot cu cbr ) pe brancoveanu.ce ziceti ma primiti si pe mine?macar la niste beri pana se incalzeste mai bine. bafta Cu cea mai mare placere boss Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 cand si unde se face intalinire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 cand si unde se face intalinire ? Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Pe Bd-ul Alex Obregia(fost Metalurgiei) este un Mega Image pe partea stanga,cam pe la jumatatea bulevardului, venind dinspre Big Berceni. Restaurantul cu pricina are perete comun cu Mega Image-ul. Va asteptam in fiecare Vineri incepand cu orele 19 !!! PS: Pt detalii mai amanuntite vizualizati topicu mai in spate ! Editat Martie 10, 2009 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ...sau accesati : http://forum.bercenarii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 in curand veti putea accesa si www.bercenarii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) PRIMA PLIMBARE A SEZONULUI(organizata ) : Duminica, 15.03, se pleaca pe traseul: Bucuresti-A1.km60-Calarasi-Oltenita-Bucuresti=cca250km. Adunarea are loc la ora 10:30 la OMV-ul Eroii Revolutiei. Cine doreste sa participe sa se anunte prin sms la 0767.023.777 pt a sti pe cine sa asteptam (max la ora 11 se pleaca ) . Participanti(anuntati pana acum): 1.BigDuke(+2 prieteni) 2.the Lord .. PS: TREZITI-VA SI SUS PE MOTOARE ca incepem sezonul! Editat Martie 14, 2009 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Bine v-am gasit! Din pacate nu pot sa onorez iesirea de astazi (ies de la munca la ora 09:00 AM), dar voi fi bucuros sa particip la viitoarele intalniri. Stau pe Str. Straduintei, nr. 6 (in spate la Cultural, legatura Mladinovici - Emil Racovita - localnicii stiu unde ) Pentru a vedea cine sunt puteti consulta si: /index.php?showtopic=282674 /index.php?...t&p=1759110 Asftal uscat la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 salutare....sper sa nu fie k vara trecuta, am cautat de nebun tot cartieru,,... suntem multi in berceni culmea si io stau f aproape de metrou brancoveanu.. si m.am tot intalnit cu voi prin trafic...sper sa ne intalnim si in alte situatii, si mai i.au si pe altii cu mine.. noroc numa ` bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Veniti fratilor, nu va trebuie invitatie speciala. Daca nici acum cand se face cald ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate