Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

venin a spus:
salut! imi poate comunica cineva cam cat de sigura este zona strazii Moldovita (Aparatori) in ceea ce priveste furturile? Mentionez ca sunt viitor motociclist si implicit viitor membru :burnout:

e sigura...nu s-au raportat acte de vandalism si furturi de mobre in zona!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia. Sper ca nimeresti .... de ce nu ai si tu o sportiva ? :)

Link spre comentariu

Brugus a spus:
Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia. Sper ca nimeresti .... de ce nu ai si tu o sportiva ? :D

deocamdata nu mai am nimic :D

batrana doamna a capitulat, segmenti/supape, d-astea de "vara "

multam de pont,

ps: sportiva ? e in plan, astept sa mai imbatranesc un pic...

bafta ! :)

Link spre comentariu

Brugus a spus:
Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia. Sper ca nimeresti .... de ce nu ai si tu o sportiva ? :rolleyes:

Mai explica-mi si mie odata, mai clar, ca nu stiu de ce trecere e vorba.

Cum e cu evacuarea noua?

Editat de jucarie
Link spre comentariu

Terasa-restaurant este "lipita" de Mega-Image.

Practic este intre Mega-Image si drumul prin care se face accesul in piata. (Str. Aliorului)

post-33250-1236076790_thumb.png

Link spre comentariu

Kosh a spus:
Terasa-restaurant este "lipita" de Mega-Image.

Practic este intre Mega-Image si drumul prin care se face accesul in piata. (Str. Aliorului)

post-33250-1236076790_thumb.png

Era mai usor de ajuns la Mac...

Chiar daca m-am mutat din Berceni in Titan, tot o sa ma prezint la intalnire, cel mai probabil peste 2 saptamani.

Link spre comentariu

Pana la vara intalnirile constau in "socializari" la un pahar de ceai, bere, suc, etc..., :cheers: ceva papica(cine pofteste) si (speram noi cat mai curand!!!) intr-o mica plimbarica dupa ;) . La Mc' nu e spatiul necesar, de acolo doar se pleaca in plimbari vara. Te asteptam! :ok:

Link spre comentariu

Si, sper ca la prima plimbare din sezonul asta, sa fim toti "echipati" cu emblemele brodate.

Deasemenea "ma lupt din greu" sa-mi mai aloc niste timp pentru dezvoltarea site-ului.

Asta ca sa incepem sezonul cu o fata noua :cheers:

Link spre comentariu

salutare

daca stau in giurgiului si am o Africana se poate considera ca-s bercenar ?

exista club organizat sau doar sunteti un grup de cunoscuti ?

cele bune

Link spre comentariu

sherky a spus:
salutare

daca stau in giurgiului si am o Africana se poate considera ca-s bercenar ?

exista club organizat sau doar sunteti un grup de cunoscuti ?

cele bune

Un grup de cunoscuti foarte organizati :D si da se considera bercenar asa ca te rog sa vii la intalniri daca doresti :lol:

Link spre comentariu

tilik a spus:
Un grup de cunoscuti foarte organizati :) si da se considera bercenar asa ca te rog sa vii la intalniri daca doresti :lol:

de un pic mai mult de juma' de an m-am mutat( cu tot cu cbr :D ) pe brancoveanu.ce ziceti ma primiti si pe mine?

macar la niste beri pana se incalzeste mai bine.

bafta :D

Link spre comentariu

stancu5 a spus:
de un pic mai mult de juma' de an m-am mutat( cu tot cu cbr :) ) pe brancoveanu.ce ziceti ma primiti si pe mine?

macar la niste beri pana se incalzeste mai bine.

bafta :lol:

Cu cea mai mare placere boss :D Te asteptam

Link spre comentariu

sherky a spus:
cand si unde se face intalinire ?

Restaurant cu terasa '' La Provance''. Intri pe straduta care e perpendiculara cu trecerea de pietoni si care duce in piata din spatele Culturalului. E in stanga unde se afla si parcarea aia.

Link spre comentariu

Pe Bd-ul Alex Obregia(fost Metalurgiei) este un Mega Image pe partea stanga,cam pe la jumatatea bulevardului, venind dinspre Big Berceni. Restaurantul cu pricina are perete comun cu Mega Image-ul. Va asteptam in fiecare Vineri incepand cu orele 19 !!!

PS: Pt detalii mai amanuntite vizualizati topicu mai in spate !

Editat de the lord
Link spre comentariu

PRIMA PLIMBARE A SEZONULUI(organizata ) :cheers: :

Duminica, 15.03, se pleaca pe traseul: Bucuresti-A1.km60-Calarasi-Oltenita-Bucuresti=cca250km. Adunarea are loc la ora 10:30 la OMV-ul Eroii Revolutiei.

Cine doreste sa participe sa se anunte prin sms la 0767.023.777 pt a sti pe cine sa asteptam (max la ora 11 se pleaca ) :friends: .

Participanti(anuntati pana acum):

1.BigDuke(+2 prieteni)

2.the Lord :lol:

..

PS: TREZITI-VA SI SUS PE MOTOARE ca incepem sezonul! :)

Editat de the lord
Link spre comentariu

Bine v-am gasit!

Din pacate nu pot sa onorez iesirea de astazi (ies de la munca la ora 09:00 AM), dar voi fi bucuros sa particip la viitoarele intalniri. Stau pe Str. Straduintei, nr. 6 (in spate la Cultural, legatura Mladinovici - Emil Racovita - localnicii stiu unde :friends: ) Pentru a vedea cine sunt puteti consulta si:

/index.php?showtopic=282674

/index.php?...t&p=1759110

Asftal uscat la plimbare!

Link spre comentariu

salutare....sper sa nu fie k vara trecuta, am cautat de nebun tot cartieru,,... suntem multi in berceni culmea si io stau f aproape de metrou brancoveanu.. si m.am tot intalnit cu voi prin trafic...sper sa ne intalnim si in alte situatii, si mai i.au si pe altii cu mine.. noroc numa ` bine :angry:

Link spre comentariu