marius13 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Buna, ce service-uri moto sunt prin zona?am o problema cu melcul de km la Transalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Buna, ce service-uri moto sunt prin zona?am o problema cu melcul de km la Transalp. MyMoto pe Viilor 0722 696 686 pt programari(Nicu sau Cartus)...recomand cu incredere :ok: PS: Nu ai ce sa-i faci daca s-a uzat...decat sa-lschimbi ! Editat Septembrie 2, 2011 de hondistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius13 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 multumesc de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Cineva la intalnire azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 eu da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 ce intalnire? unde si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Dude... aprox. in fiecare pagina scrie cate cineva "unde si cand"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Dude... aprox. in fiecare pagina scrie cate cineva "unde si cand"... ...o scrie dar trebuie sa mai si citesti... PS: si iOvine azi ! Editat Septembrie 2, 2011 de hondistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 v-ati ingramatit la intalnire de nu mai era loc in parcare de motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 v-ati ingramatit la intalnire de nu mai era loc in parcare de motociclisti ...chiar asa !....mai ales astia care apar ocazional pe aici si tot intreaba unde si la ce ora ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 azila arc dac nu mai ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Vine careva azi? Siiii.... pleaca careva in fiecare zi acasa de la servici in jur de 17.30- 18.00 pe ruta Barbu Vacarescu - Ctin Brancoveanu.. Am nevoie de BODY "garzi"...... sa nu ma "fure" peisajul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Eu vin azi. Daca nu ploua, evident. Sunt cu moto la birou oricum! Lizzy... de ce ai nevoie de "baieti-de-gard"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Eu vin azi. Daca nu ploua, evident. Sunt cu moto la birou oricum! Lizzy... de ce ai nevoie de "baieti-de-gard"? Pai ca e la moda frateeeee ..... sa ai pe unu' sa te mai cicalesca si pe tine in trafic ...... si daca e si pe gratis( cu siguranta!!!!!) ....ca la romani ......si mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Vin si eu daca e vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 vin sa beau shi eu o cafa azi la arc careva sastiu dac mai bath drumu panacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Da , eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 vin si eu azi la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Afirmativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 vin sa beau shi eu o cafa azi la arc careva sastiu dac mai bath drumu panacolo Hai bate-l . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Hai bate-l . Trec si eu sa va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 cine vine azi la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 posibil sa trec si eu, dar pieton nu stiu sigur daca ajung la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate