Sari la conținut

Accident pe Cala Grivitei


Axa cu Scame
 Share

Postări Recomandate

Tocmai am venit de la spital de la un prieten. Azi dimineata a avut un accident cu un enduro 350, a sarit peste o conserva care a virat stanga in fata lui peste linia continua , fara sa se asigure. :banana: Deja e faza clasica :baldy:

A avut noroc ca tocmai plecase de la stop (Grivitei cu Titulescu) si nu avea viteza prea mare, s-a infipt fix in stalpul de la jumatea masinii si a sarit peste habitaclu. A scapat doar cu contuzii si julituri, nika rupt.Conservatului i s-a retinut carnetul si la amandoi li s-au recoltat probe de sange, nici unul nu bause nimic.Motorul are fata avariata serios, dar pare recuperabil.Acuma trebuie facut pe asigurarea boului. :blbl:

 

Din cate a povestit, un alt motociclist a oprit imediat dupa accident si a chemat politia si salvarea. Foarte repede a ajuns acolo si un politai moto.Cauzele si vina accidentului sunt clare, eu i-am sugerat sa nu semneze nimic cum ca ar renunta la urmarirea penala pana cand soferul nu acopera macar toate pagubele care nu ti le plateste asigurarea (casca, un telefon mobil spart, echipament etc) si sa zica mersi ca nu-l da in judecata.Oricum, fara indoiala permisul ii e suspendat pe 90 de zile.

 

 

P.S. Daca stiti cum/unde se poate repara pe asigurare o Gilera pls postati, vor trebui comandate piese.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a rezolvat deja problema, au cazut de acord ca soferul imprudent sa acopere toate cheltuielile care nu tin de asigurare, de la echipament rupt pana la spagi date pe la spital.

Acum cautam un service autorizat care sa faca reparatia pe asigurare, s-au identificat surse de piese pe factura.Anyone?Dobrescu, voi lucrati si Gilere? :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multa sanatate baiatului. Se pare ca Grivita asta e blestemata.

In aceeasi seara, la podul Grant, un dobitoc a intors pe linie continua chiar langa breteaua de urcare pe pod, sensul spre Crangasi. Aveam 60... Norocul meu. M-am simtit razbunata, totusi, pt ca, dupa pod, spre Titulescu, era radar. Daca respectivul sofer de Dacie papuc citeste, atunci :banana: :blbl: :baldy: de la mine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...