cristi80 Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 felicitari ploiestiului pt organizarea intrunirii.super,super super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aby Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Puneti si voi filmele ca am vaz oameni care au i filmat P.S Oricum prea tare :X:X:X urmeaza brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 fff frumos. tot respectul meu pt organizatori .nu am vazut parada ca nu am venit cu motorul, dar de la anu nu mai ratez nimic .o sa pun si poze, acum sunt franta de oboseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 am facut si eu cateva poze...dar putine... k nu prea am stat d asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 suuper pozele , felicitari !! v-ati distraat. la anu va onorez si io cu prezenta,sper:* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Felicitari baietilor de la Urbanriders pentru organizarea concursului de hendureala !! Sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii si evenimente !! Aveti un mare 10 !! Nusht ce ati facut voi dar eu m-am distrat de minune !! Primul concurs enduro, prima victorie, prima cazatura ) Multumim pentru apreciere. Cu aceasta ocazie anuntam ca sprijinim orice comunitate moto cu logistica necesara organizarii concursurilor de orice fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Alte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pushtiu Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 super intrunirea! ....sa speram k o sa ne vdm cu bine si la anu(si fara incidente majore)! pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee: (ne cerem scuze ptr calitate...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 suuper pozele , felicitari !! v-ati distraat. la anu va onorez si io cu prezenta,sper:* iar ne minti ? joke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Cam putina bere Super frumos ... si la anul la fel .. Felicitari organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 A fost prea frumos.La fel ca si anul trecut. Citeva fotografii cu Geo (AWD). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 foarte tare a fost desi nu am putut sta decat cateva ore. suuper pozele , felicitari !! v-ati distraat. la anu va onorez si io cu prezenta,sper:* si crezi ca intereseaza pe cineva . eu una intru pe topicul asta si ma astept sa gasec niste poze nu posturi aiurea asa ( si acu na ca am mai contribuit si eu la asta , dar sincer, nu m-am putut abtine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Citeva de la plecarea la parada.Si doua de la concert. Alaturi de Trooper am aprins si noi o flacara pt.cel care a fost Adrian Pintea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 MOTOCICLISTII AU INVADAT PLOIESTIUL ...cateva din pozele facute de mine,Sebi si Dan...au fost 3 zile frumoase,pigmentate cu scurte reprize de ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saf Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Iaca si poznele facute de mine si de Legionaru: SAF's gallery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Poze nu am deocamdata dar mii de multumiri celor de la DAC MOTORS cat despre vreme sa stiti si voi ca fara ploaie nu exista motorrock adevarat. acum ma duc sa ma culc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Speram ca v-a placut. Mii de multumiri celor de la Dac Motors si tuturor celorlalti care ne-au ajutat, fara voi , sincer.. nu stiu ce iesea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Cu niste filmulete in Windows Media Player, cum se procedeaza sa le pun pe forum. Au cam 15-25 Mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Super petrecere ........Votka naspa da ce vina au ei ca am baut io 1 litru ..... vreau filmari cu parada .... concluzia ...SUPER TARE si vremea de asemenea , ne-a mai trezit din cind in cind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate