Sari la conținut

Poze Motorrock Iv - 2007

Postări Recomandate

• Răspunsuri 138
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

fff frumos. tot respectul meu pt organizatori :) :scratch: .nu am vazut parada ca nu am venit cu motorul, dar de la anu nu mai ratez nimic :) .o sa pun si poze, acum sunt franta de oboseala

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari baietilor de la Urbanriders pentru organizarea concursului de hendureala :) !! Sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii si evenimente :scratch: !! Aveti un mare 10 !!

:)

Nusht ce ati facut voi dar eu m-am distrat de minune !! Primul concurs enduro, prima victorie, prima cazatura :) )

Multumim pentru apreciere.

Cu aceasta ocazie anuntam ca sprijinim orice comunitate moto cu logistica necesara organizarii concursurilor de orice fel.

Link spre comentariu

foarte tare a fost desi nu am putut sta decat cateva ore.

suuper pozele , felicitari !! v-ati distraat. la anu va onorez si io cu prezenta,sper:*

si crezi ca intereseaza pe cineva :scratch: . eu una intru pe topicul asta si ma astept sa gasec niste poze nu posturi aiurea asa ( si acu na ca am mai contribuit si eu la asta , dar sincer, nu m-am putut abtine)

Link spre comentariu

Citeva de la plecarea la parada.Si doua de la concert.

Alaturi de Trooper am aprins si noi o flacara pt.cel care a fost Adrian Pintea.

post-8289-1181504913_thumb.jpg

post-8289-1181504964_thumb.jpg

post-8289-1181505031_thumb.jpg

post-8289-1181505245_thumb.jpg

Link spre comentariu

Speram ca v-a placut.

Mii de multumiri celor de la Dac Motors si tuturor celorlalti care ne-au ajutat, fara voi , sincer.. nu stiu ce iesea !

Link spre comentariu

Super petrecere ........Votka naspa da ce vina au ei ca am baut io 1 litru ..... vreau filmari cu parada ....

concluzia ...SUPER TARE si vremea de asemenea , ne-a mai trezit din cind in cind

Link spre comentariu

Vizitator alexman

Eu am fost sambata cu masina si duminica cu motocicleta, ca sa o spal. La ora la care am fost duminica nu mai era spalatoria... hua deci.

A fost misto, ar trebui ca organizatorii sa se gandeasca totusi sa separe petrecerea moto de zilele orasului ca vin extrem de multi gura casca mai mult pentru cealalta manifestatie. In plus, mie unul mi s-a parut ca motociclistii erau oarecum inghesuiti cu corturile in cele doua zone de campare.

Ahhh, si inca ceva pentru tipul in pantaloni scurti cu fata de taran prost care se plimba cu o aprilia de viteza pe aleile alea si cand vedea cate o gagica tura motocicleta: Amice, esti idiot! Daca ochii aia albastri si statura aia pitica nu te ajuta sa ai succes la gagicele altora, omoara-te.

Btw, prietenei mele nu-i plac motocicletele, asa ca ai consumat gazul degeaba la forsajele alea.

Nota zece colegilor de la Silver. Faceti cinste Ploiestiului. Salutari si colegilor mei de drumetii pe care a fost imposibil sa ii localizez sambata.

Da erati acolo ca v-am vazut frumusetile.

Super petrecere ........Votka naspa da ce vina au ei ca am baut io 1 litru ..... vreau filmari cu parada ....

concluzia ...SUPER TARE si vremea de asemenea , ne-a mai trezit din cind in cind

Link spre comentariu