doragon Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) aveti idee cum se leaga firele in contact la planeta 3?? sau daca stiti vro' schema cu contactul........multumesc anticipat Editat August 24, 2010 de doragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 se vinde ij planeta 5 ,an'94. ce pret are ???????.......mar interesa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VETERANU_AXE Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 salut .ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Uite inca una frumoasa jupiter 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Salut, am o cunostinta care are un ataj de IJ Jupiter 4 in stare perfecta, culoare bleo, il folosea doar la verificare tehnica. El vrea 600 roni,insa cel interesat ar putea negocia,cred. 0722255057. Numa bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 nu ma ajutati si pe mine cu o schema de contact la planeta 3???? sau cine are sa faca o poza cu telefonul sa vad culorile si unde sunt prinse firele va rog!!!......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 alta mai frumoasa ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) Mai multe poze Mesaj completat Nu e mult, o sa mai dai de multe ori bani pe piese noi si tot o sa te chinui. Salut! Ai cumva de jupiter 3 dar vreau cu 3 segmenti pe piston sau daca are cineva? Editat August 28, 2010 de Ionita_Alexandru90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Mai multe pozeMesaj completat Salut! Ai cumva de jupiter 3 dar vreau cu 3 segmenti pe piston sau daca are cineva? Planeta are 3,,,,,,Jupiterul are doar 2 .........ai vazut tu piston de jupiter cu 3 segmenti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 (editat) Planeta are 3,,,,,,Jupiterul are doar 2 .........ai vazut tu piston de jupiter cu 3 segmenti??? Da eu asa am avut inainte de al duce la un meserias in pantelimon unde nenea cu pricina mi-a pus cu 2 segmenti! Vreau cu 3 pentru mai multa compresie implicit putere. Editat August 29, 2010 de Ionita_Alexandru90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Da eu asa am avut inainte de al duce la un meserias in pantelimon unde nenea cu pricina mi-a pus cu 2 segmenti!Vreau cu 3 pentru mai multa compresie implicit putere. salut... din cate stiu eu doar Jawa are 3 segmenti pe piston ,,,,dar na acu se poate orice,,,daca tu zici ca ai avut 3 segmenti pe piston asa o fi ,,, compresia si puterea nu o sa ai numai datorita nr de segmenti pe piston ,gresit,toata diferenta o face,cotele pistonului conform alezajului cilindrilor si grosimea segmentilor, si dupa toate astea montajul motorului,,,spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 (editat) am venit si eu cu 2 poze.......http://img521.imageshack.us/img521/4913/imagine0741.jpg http://img375.imageshack.us/img375/4636/imagine0740.jpg[/url] sper sa va placa Editat August 29, 2010 de doragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 nu ma ajutati si pe mine cu o schema de contact la planeta 3???? sau cine are sa faca o poza cu telefonul sa vad culorile si unde sunt prinse firele va rog!!!......... Completeaza si tu profilul, sau macar de unde esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 multumesc dar pana la urma am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Printre posesori de ij-uri si nu numai se gaseste un meserias sa imi comfirme ce semnificatie are aceasta ''emblema "....motorul e de jupiter 4.....eu nu am intalnind un astfel de motor cu aceasta ''emblema'' pe capac sa nu mai zic ca si capacul de pe partea ambreiajului difera de cel de jupiter 4,ca model.......astept o parere sau un raspuns categoric.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 am venit si eu cu 2 poze.......http://img521.imageshack.us/img521/4913/imagine0741.jpg http://img375.imageshack.us/img375/4636/imagine0740.jpg[/url] sper sa va placa elegant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Printre posesori de ij-uri si nu numai se gaseste un meserias sa imi comfirme ce semnificatie are aceasta ''emblema "....motorul e de jupiter 4.....eu nu am intalnind un astfel de motor cu aceasta ''emblema'' pe capac sa nu mai zic ca si capacul de pe partea ambreiajului difera de cel de jupiter 4,ca model.......astept o parere sau un raspuns categoric.... am avut si eu un motor cu capac de acela, era jupiter 5. Daca nu ma insel, este capac de modelul cu ambreiajul marit ( ca la planeta 5 parca).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 as mai avea o nelamurire daca ma puteti ajuta.....pe unde se pune ulei in cutia de viteze??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 pe aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) in spatele "tablitei" cu cele 3 liniute? adica trebuie dat jos acel ornament? Editat August 31, 2010 de doragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 multumesc pentru explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurpopovici Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Salut! As avea si eu o intrebare problema am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Am incercat sa desfac furca ij-lui meu si am cam dat rateu se vede si in poza. Acum intrebarea mea ar fi urmatoarea ma poate ajuta cineva cu o furca completa sau macar paretea stanga cea cu prinderea pt frana pe disc. As mai avea o problema unde pot gasi niste manete de frana si de ambreaj lafel pe cablu deocamdata am pus pe motocicleta furca veche care are frana pe cablu. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurpopovici Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Salut! As avea si eu o intrebare problema am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Am incercat sa desfac furca ij-lui meu si am cam dat rateu se vede si in poza. Acum intrebarea mea ar fi urmatoarea ma poate ajuta cineva cu o furca completa sau macar paretea stanga cea cu prinderea pt frana pe disc. As mai avea o problema unde pot gasi niste manete de frana si de ambreaj lafel pe cablu deocamdata am pus pe motocicleta furca veche care are frana pe cablu. Va multumesc. Mesaj completat Salut! As avea si eu o intrebare problema am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Am incercat sa desfac furca ij-lui meu si am cam dat rateu se vede si in poza. Acum intrebarea mea ar fi urmatoarea ma poate ajuta cineva cu o furca completa sau macar paretea stanga cea cu prinderea pt frana pe disc. As mai avea o problema unde pot gasi niste manete de frana si de ambreaj lafel pe cablu deocamdata am pus pe motocicleta furca veche care are frana pe cablu. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 se mai gaseste de vanzare ij 49 cel cu schimbator la rezervor? si daca da un pret informativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate