vrajitorul din oz Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 http://www.motorcyclecruiser.com/newsandup...bmwcruisersend/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 pfiuu, nasol. sunt fan inrait al montauk-urilor. am vorbit cu un singur proprietar si mi-a zis ca e multumit de fier, trage bine in orice conditii, a mers si offroad o groaza cu el si inca e multumit, si de viteza, manevrabilitate pe asfalt, cat si offroad cat de cat. mie mi se pare ca cei de la BMW au facut un adevarat exercitiu de stil cu montauk-ul. mi se pare superb. imi inspira forta si eleganta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 hmmm,niciodata nu m-am dat in vant dupa boxere,si cu atat mai putin la choppere....pacata insa,chopperu' de la bmw era interesant. lasa ca vin ei hitleristii cu ceva mai mare in viitor... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Si uite-asa, au taaaat trecut 12 ani si hitleristii n-au venit cu nimic .... nici mai mare, nici mai mic. Si tot asa, Montauk devine fain-frumusel motocicleta de colectie Si ... Doamne! ce mai piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 (editat) Hypperbone, esti fenomenal! Tocmai ai gasit singurul post legat de motociclism, al marelui troll Vrajitorul din gaoz! Editat Martie 3, 2016 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Si uite-asa, au taaaat trecut 12 ani si hitleristii n-au venit cu nimic .... nici mai mare, nici mai mic. Si tot asa, Montauk devine fain-frumusel motocicleta de colectie Si ... Doamne! ce mai piesa Slava Domnului! Era(este) cel mai urat cruiser pe care l-am vazut vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 http://www.bmwblog.com/2016/02/09/should-bmw-bring-back-a-cruiser/ http://www.bmwblog.com/2015/05/24/bmw-motorrad-concept-101-new-photos/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 cu 101 se duc spre Touring/cruiser/bagger style... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 pfiuu, nasol. sunt fan inrait al montauk-urilor. am vorbit cu un singur proprietar si mi-a zis ca e multumit de fier, trage bine in orice conditii, a mers si offroad o groaza cu el si inca e multumit, si de viteza, manevrabilitate pe asfalt, cat si offroad cat de cat. mie mi se pare ca cei de la BMW au facut un adevarat exercitiu de stil cu montauk-ul. mi se pare superb. imi inspira forta si eleganta. Ce legatura are cu offroadul un asemenea cruiser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Hypperbone, esti fenomenal! Tocmai ai gasit singurul post legat de motociclism, al marelui troll Vrajitorul din gaoz! nu mi-a dat prin casca nici macar o secunda, dar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate