ZooM-ZooM Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 salutare! daca se poate as dori si eu o recomandare pentru scoala moto in Brasov...stau in timpul sapt aici...ca altfel faceam in buc direct...probabil o sa mi mai cumpar 2 ore pentru examen,deoarece am buletinu pe bucuresti. Multumesc frumos si sper sa ma ajute cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 /index.php?showtopic=82919 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 /index.php?showtopic=82919 multumesc! i am dat un PM si astept un pret....sper sa intre pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Orele practice se fac in poligon Bartolomeu: Miercuri :17:00-19:30 Joi :16:00-20:00 Sambata 8:30-14:00 Te astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Orele practice se fac in poligon Bartolomeu: Miercuri :17:00-19:30 Joi :16:00-20:00 Sambata 8:30-14:00 Te astept! ti am dat si un mesaj privat...apropo de costuri. astept un raspuns,merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 nu mai stie nimeni nici o scoala din brasov?! din pacate timpu nu prea imi permite sa iau cursuri la Dl Florica...desi o sa merg maine pana la el sa vedem o solutie. astept si alte informatii va rog, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 nu mai stie nimeni nici o scoala din brasov?! din pacate timpu nu prea imi permite sa iau cursuri la Dl Florica...desi o sa merg maine pana la el sa vedem o solutie. astept si alte informatii va rog, multumesc TROTUS....instructor Marius Carja tel 0723011662 .Motocicleta noua. Tip super. Sau Florin (FLRBV) cu care deja ai vorbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Eu am facut anul trecut la Casadi (www.casadi.ro), si eu stau ff prost cu timpul, si m-am inteles cu ei - la poligon mergeam in timpul saptamanii, de la 18.30 incolo, iar la sala m-am dus numai sa dau preexaminarile si testul psiho. E drept ca inainte de examen, am facut de vreo 2-3 ori sambata dimineata, in poligon, pentru ca li se imbolnavise instructorul "standard" si faceam cu Dl. Cascaval, care e si patronul scolii, si care nu avea timp decat sambata dimineata pentru A. Bafta! dinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Eu am facut anul trecut la Casadi (www.casadi.ro), si eu stau ff prost cu timpul, si m-am inteles cu ei - la poligon mergeam in timpul saptamanii, de la 18.30 incolo, iar la sala m-am dus numai sa dau preexaminarile si testul psiho. E drept ca inainte de examen, am facut de vreo 2-3 ori sambata dimineata, in poligon, pentru ca li se imbolnavise instructorul "standard" si faceam cu Dl. Cascaval, care e si patronul scolii, si care nu avea timp decat sambata dimineata pentru A. Bafta! dinu La casadi poti sa intrebi de Adi. tel 0721399052 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 multumesc frumos djeeckx si chesterfield, azi ma pun pe sunat pacat ca e vremea aiurea,sper sa se faca cat de cat frumos,ca mi a taiat tot elanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 marius carja (e numarul de telefon mai sus).intelegator,pasionat,program destul de flexibil.il recomand cu cladura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 marius carja (e numarul de telefon mai sus).intelegator,pasionat,program destul de flexibil.il recomand cu cladura. pe mana lui merg m am intalnit azi cu el si tre sa fac testu psiho ms frumos baieti, asfalt uscat si sper sa ne vedem prin oras cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 (editat) buna alegerea.o sa vazi ca am avut dreptate cand am zis ca e super de treaba.la intalnirea de la BV a venit si el impreuna cu un elev.deci...poate te scoate si la o iesite (impreuna cu noi) dupa ce iei carnetu'. bafta la examen si te rog saluta-l din partea lu' remi din fagaras. Acum nu zic ca restul nu sunt instructori buni,doane feri,dar eu il cunosc personal si sunt sigur pe cunostintele sale. Editat Iulie 5, 2007 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 (editat) eu il recomand pe Florin. Care din instructori mai iese cu elevii pe traseu , in afara poligonului ? k pana la urma ce conteaza, sa faci jaloane sau sa stapanesti "javra" ? acum fiecare e liber sa aleaga, eu mi-am spus doar parerea. Editat Iulie 5, 2007 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornel_14RSi Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 la Florin clar! Vezi ca are id-ul pe site-ul asta FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xumxum Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 in brasov mai e scoala Antal, poate cea mai ieftina scoala din BV si daca nu ai timp se ajunge la compromis 0727387311 M-am inscris si eu, si tre sa merg la poligon miercuri, da nu stiu cam pe unde este in bartolomeu.. stie cineva cum ajung acolo cu autobuze ceva .. eu stau pe la liceu de informatica pe calea bucuresti.. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b!k3ru' Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 (editat) Poti sa iei 5-ul pana in capat la bartolomeu.De acolo o iei frumos pe jos 300m spre iesirea la Metro.Nu traversa podul!Inainte sa urci pe pod pe dreapta e calea ferata.Te asiguri frumos ca nu vine nici o mocanitza si traversezi liniile.E chiar acolo poligonul,nu ai cum sa il ratezi. Editat Iulie 23, 2007 de b!k3ru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xumxum Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Poti sa iei 5-ul pana in capat la bartolomeu.De acolo o iei frumos pe jos 300m spre iesirea la Metro.Nu traversa podul!Inainte sa urci pe pod pe dreapta e calea ferata.Te asiguri frumos ca nu vine nici o mocanitza si traversezi liniile.E chiar acolo poligonul,nu ai cum sa il ratezi. Mersi mult, mai clar nici nu se putea. O sa am grija si de mocanitza, promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat aici... multumesc tuturor care au sarit cu nume,numere de telefon si impresii am mers pe mana lui mariu,am luat si A ul pe 01.10 acum sa vedem cand si cum imi achizitionez si eu ceva de inceput. asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
APASU" Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat aici... multumesc tuturor care au sarit cu nume,numere de telefon si impresii am mers pe mana lui mariu,am luat si A ul pe 01.10 acum sa vedem cand si cum imi achizitionez si eu ceva de inceput. asfalt uscat tuturor Cred c-ai iesit un miniRossi in 4 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 am mers pe mana lui mariu,am luat si A ul pe 01.10 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Little Brother Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 De cand ma pot apuca de scoala? Ma refer ca si anotimp. Eu as vrea cat mai repede posibil. Sunt conditii in poligon, pe vremea asta? Daca poate vreun instructor sa ma lamureasca, as aprecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Daca nu ma insel din 1 aprilie se da startu la A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Daca nu ma insel din 1 aprilie se da startu la A. cred ca atunci se da primul examen pe 2008. eu deja m-am inscris la Florin pentru A si B si pana se topeste zapada si pana se va incalzi si mai tare vremea ma scolesc intens pe Logan :D. Oricum, o cred ca luna asta o sa ne dam si cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Little Brother Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 cred ca atunci se da primul examen pe 2008. eu deja m-am inscris la Florin pentru A si B si pana se topeste zapada si pana se va incalzi si mai tare vremea ma scolesc intens pe Logan :D. Oricum, o cred ca luna asta o sa ne dam si cu motorul. Deci nici o sansa sa termin scoala in februarie... La ce pret se (mai) ajunge cu toate cele pt cat.A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate