BERY Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 nu-mi vine sa cred, este ingrozitor. sincere condoleante familiei si la toti prietenii. Bery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 nu-mi vine sa cred, este ingrozitor. sincere condoleante familiei si la toti prietenii. Bery Sincere condoleante .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Am avut ocazia sa-i admir motorul de cateva ori prin Timisoara si sincer sa va spun m-a uimit intotdeauna.Imi pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat.... Sincere condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 sincere condoleante familiei si prietenilor sper ca sezonul sa se incheie cat mai curand la fel sper si anul asta sa treaca mai repede au murit prea multi p.s. : Filip Stancu seful Politiei Rutiere Timis <<< hai mai du-te-n ma-ta de imbecil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 27, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 27, 2004 p.s. : Filip Stancu seful Politiei Rutiere Timis tipul asta pana acum 2 ani era sofer si facea cafelele. in presa despre inmormantare: Timisoara Online/Jurnalul Banatean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 27, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 27, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 27, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 27, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Acum am citit si eu topicul asta. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 in memoria lui BEBE un prieten pe care nul vom uita nici odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 bebe bebe2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 poze din ultimul lui concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 poze din ultimul lui concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 (editat) daca ne vom aduce aminte de el de fiecare data cind vom bea o bere cu totii, 5 secunde macar, va trai vesnic printre noi si eu zic ca o merita deplin rip my brother see you in heaven amin Editat Septembrie 28, 2004 de rfuchs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 La petrecerea de vineri seara din "Etrusco" s-au strans 2.100.000 lei pentru familia lui Bebe. Placebo va ajunge luni la Timisoara si va duce banii. Sincere condoleante familiei si prietenilor lui! Multumim motociclistilor din Bucuresti pentru gestul lor frumos de a ajuta familia indoliata. Ieri am dus banii familiei... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! TRUST FOREVER FOREVER TRUST Romi Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 ...condoleantze.....BEBE...vom fii mereu cu tine.... nu-mi vine sa cred!......ahhhhhhhhh!......sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 cu toate ca a trecut ceva timp...shi din partea mea condoleante familiei si prietenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 E cam tarziu dar condoleante familiei.. Nu-mi vina sa cred ca am murit..am acasa o tona de poze cu motorul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate