puya123123 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 nu le da bann..n-are rost..sunt amuzanti,forumul este public(cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Ma refeream la un ban temporar. Sa se calmeze. Nu cred ca intrecut nimeni masura atat de mult incat sa fie necesar un ban permanent. Doar ca nu inteleg de ce asemenea "rabufniri" sunt tolerate, cand ele evident nu au decat scopul de a provoca. Inteleg sa ai "derapaje" lingvisitice si ideologice dar sa fie fondate, cu sens si cu scop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Azi a fost operat. Maine sper sa va pot da detalii. Cataaa a fost la el astazi, este totul ok. Tot ce a fost mai greu a trecut. Este bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 ce sa zic...bine ca sunt bine si ca sunt acasa ms tuturor pt incurajari si urari ca sa va zic asa..ca poate unii v-au cam bagat intr-o oarecare controversa am avut de fapt 2 operatii 1 de curatire a locului(adica la gat unde aveam o plaga cam de 7cm pe 7cm)pentru operatia ce avea sa urmeze 2 a fost operatia cand mi-au cusut rana...ne mai fiind nevoie de o grefa de pe picior mi-au cusut pielea doctorita mi-a zis ca a fost foarte speriata la prima operatie de curatire,deoarece aveam o multime de ciobuletze din geamul masinii toata treaba este ca puteam sa mor...am avut vena jugulara externa putin taiata,iar din aceasta cauza am sangerat extrem de mult...o simpla intarziere a salvarii sau vena sa fi fost taiata mai mult cu un milimetru si eu puteam murii acum sunt acasa sunt bine...sa va ajute dumnezeu sa nu patiti ce am patit eo sau nici macar mai putin ca mine si ce pot sa va mai zic...sistemele din romania sunt de tot c***tul sincer sa fiu nu puteam evita acest accident:| si sunt sigur de asta o simpla neatentie a unui om batran la 77 de ani care facuse un infard cu putin timp in urma si putea sa faca altul in orice moment m-ar fi putut costa pe mine viata :| pana atunci bafta multa si bulan exagerat:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Acum esti ok? Zona unde ai fost taiat este cu mult sub casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Acum esti ok? Zona unde ai fost taiat este cu mult sub casca? Este ceva, in fine este ok. Acu am venit de la el. Este plin de viata. Poze cu motoru mai incolo. Acum esti ok? Zona unde ai fost taiat este cu mult sub casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Insanatosire grabnica!!!! Ne-ai cam dat ceva dat emotii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate