strem Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Am un Suzuki Bandit GSF 400 din 93 care trebuie segmentat. Am facut rost de piesele necesare (segmenti si garnitura de chiuloasa) si nu reusesc sa gasesc un service care sa si efectueze operatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Am un Suzuki Bandit GSF 400 din 93 care trebuie segmentat. Am facut rost de piesele necesare (segmenti si garnitura de chiuloasa) si nu reusesc sa gasesc un service care sa si efectueze operatia. segmentatul in sine este destul de simplu,daca te descurci sa scoti pistoanele segmentatul il face si un mecanic auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Rabinu 0724452023, str Delta Dunarii, cartierul Chitila. Sunt de parere ca cei mai buni mecanici sunt cei care poarta raspunderea direct pentru ceea ce fac, nu cei din spatele unei firme. Rabinu va lucra cu grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 segmentatul in sine este destul de simplu,daca te descurci sa scoti pistoanele segmentatul il face si un mecanic auto. nici nu trebuie sa scoti pistoanele de undeva... nu e nevoie sa dai bolturile afara.. mai greu pusul la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 ti-l fac io fara bani , dar probabil ca nu o sa scapi asha usor doar cu segmenti ,trebuie demontat si masurat cilindru , pistoanele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 daca vrei sa faci o treaba buna tre sa verifici si chiuloasa, garnituri noi....fa-o la un service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 daca vrei sa faci o treaba buna tre sa verifici si chiuloasa, garnituri noi....fa-o la un service ai pus verificat chiulasa si o garnitura in plus si gata trebuie service. daca poate cineva sa i-l faca gratis de ce nu? ce e asa complicat sa schimbi niste segmenti frate. singurul lucru complicat in procedura asta este montatul la loc a cilindrului peste pistoane, respectiv in troducerea pistoanelor pe cilindrii...(stie oricine la ce ma refer - dar cine a mai facut poate sa o faca fara dificultati) in rest rutina, suruburi de desfacut si de strans la loc... si atentie la pozitia pistoanelor si neinversarea lor. Microelectronica! Inginerie genetica! Mecanica cuantica! C++, Java si My-Sql!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 deci MINIM scapi asha : schimbat segmenti , planat chiulasa, schimbat garnitura (200-300E) si MAXIM: scmbat segmenti , schimbat pistoane, rectificat cilindru, planat chiulasa , ganitura,rectificat scaune supape, schimbat semeringuri(>1000E) Si poate chiar si mai multe dar pana nu desfaci motoru si masori nu ai cum sa stii, o sa fie surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_mindru Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Rabinu 0724452023, str Delta Dunarii, cartierul Chitila. Sunt de parere ca cei mai buni mecanici sunt cei care poarta raspunderea direct pentru ceea ce fac, nu cei din spatele unei firme. Rabinu va lucra cu grija. da, pare baiat de treaba, foarte amabil, doar am stat de vb la tel si e ok. o sa merg la el cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate