fredy_rock86 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Geaca moto chopper Harro Anniversary 50, din piele, marime 44, protectii soft coate si umeri, prindere pantaloni, stare foarte buna, nu are nici un fel de defect. Dimensiuni: maneca int 44, ext 62, lungime fata (de sub guler pana jos) 50, lungime spate cu tot cu guler 65, latime umeri 47, piept 52. Pret 250 lei. Se poate achizitiona din Bucuresti, sector 6, zona Lujerului. Telefon 0734010649 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 * am luat o pereche de manusi de vara cand treceam prin Sibiu si am dat de un magazin. acasa am constatat ca sunt fixe si nu vreau sa le port sa le stric, cine le doreste, sa-mi dea un semn aici (PM) sau tel.: 0748853016. sunt masura M (8), dar nu prea corespunde cu M=ul de la alte perechi, mai degraba sunt un nr. 7 (S), deci trebuie probate. nu vreau pe ele decat 150 lei. sunt cu piele pe partile expuse la uzura, cu textil rezistent in rest (deci sunt de vara, ca sa stiti). ele arata cam asa: » Post actualizat in 08 Jun 2017 16:17* am luat o pereche de manusi de vara cand treceam prin Sibiu si am dat de un magazin. acasa am constatat ca sunt fixe si nu vreau sa le port sa le stric, cine le doreste, sa-mi dea un semn aici (PM) sau tel.: 0748853016. sunt masura M (8), dar nu prea corespunde cu M=ul de la alte perechi, mai degraba sunt un nr. 7 (S), deci trebuie probate. nu vreau pe ele decat 150 lei. sunt cu piele pe partile expuse la uzura, cu textil rezistent in rest (deci sunt de vara, ca sa stiti). ele arata cam asa: tocmai am dat manusile, altele nu mai am, asa ca ...ne vedem pe sosele, fetele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Postez si aici: /index.php?/topic/747354-pantaloni-moto-dama-probiker-marime-s/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Geaca moto chopper Harro Anniversary 50, din piele, marime 44, protectii soft coate si umeri, prindere pantaloni, stare foarte buna, nu are nici un fel de defect. Dimensiuni: maneca int 44, ext 62, lungime fata (de sub guler pana jos) 50, lungime spate cu tot cu guler 65, latime umeri 47, piept 52. Pret 250 lei. Se poate achizitiona din Bucuresti, sector 6, zona Lujerului. Telefon 0734010649 geaca harro (1).jpggeaca harro (2).jpggeaca harro (3).jpggeaca harro (4).jpggeaca harro (5).jpggeaca harro (6).jpg Pret nou: 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail.dobrescu Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 salut, am o pereche de manusi de dama noi de care nu mai am nevoie, le am cumparat cu 150 lei, le vand cu 75 lei. probiker lady 2 - marimea M/7, membrana ventilata si rezistenta la apa, protectii acoperite cu piele, dublu strat de piele in zona palmei, materiale reflectorizante. mihail 0766530751 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Casca Shoei GT-Air, marime mica (XS din ce imi dau seama, nu mai are stikerul), potrivita pentru fete, stare foarte buna, ochelari de soare, nu are pinlock dar are posibilitatea de a fi montat. Pret 600 lei neg. Se poate proba in Bucuresti sector 6 zona Lujerului. tel 0734010649 » Post actualizat in 06 Jul 2017 06:26Corectie: casca este marime S 55-56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Pantaloni moto de dama noi, mai multe detalii aici: /index.php?/topic/747330-pantaloni-moto-dama-noi-200-lei/&do=findComment&comment=4348405 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Casca Shoei GT-Air, marime mica (XS din ce imi dau seama, nu mai are stikerul), potrivita pentru fete, stare foarte buna, ochelari de soare, nu are pinlock dar are posibilitatea de a fi montat. Pret 600 lei neg. Se poate proba in Bucuresti sector 6 zona Lujerului. tel 0734010649 casca shoei (1).jpgcasca shoei (2).jpgcasca shoei (3).jpgcasca shoei (4).jpgcasca shoei (5).jpgcasca shoei (6).jpg » Post actualizat in 06 Jul 2017 06:26 Corectie: casca este marime S 55-56 e replica Shoei GT cumva de o vinzi la pretul asta ? GT-Air se vinde de obicei cu peste 1000 lei, noua oricum e in jurul sumei de 2000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 (editat) Geaca moto dama IXS, marime 56, protectii soft coate, spate, dimensiuni: maneca int 47, lungime fermoar 44, lungime spate cu tot cu guler 60, latime jos 48. Stare buna. Pret 90 lei Mai am si alte produse (noi si sh) pe pagina mea din semnatura. Editat Octombrie 13, 2017 de fredy_rock86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Innu Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Buna!Are cineva de vânzare o pereche de cizme ,mărimea 40 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Buna. Ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andre1 Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Vand combinezon Probiker din 2 bucati, marimea 40. Din punctul meu de vedere este intr-o stare foarte buna, exceptie facand micile urme de uzura de la coate. Are protectii la coate, umeri, coloana si genunchi. Nu are mesada. Pot fi contactat telefonic la 0773.834.170 dupa ora 19:00 sau de preferat PM intrucat in mare parte a timpului sunt la facultate. In cazul in care nu pot raspunde, va sun eu inapoi. Prin curierat va platiti transportul si rambursul, dvs. dati comanda la curier pentru livrare. In Moldova (Bacau-Iasi-Botosani-Vaslui-Neamt-Suceava) pot asigura eu transportul. Poate fi vazut si probat in Bacau. Pret: 400 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Pret nou: 60 lei! Geaca moto dama IXS, marime 56, protectii soft coate, spate, dimensiuni: maneca int 47, lungime fermoar 44, lungime spate cu tot cu guler 60, latime jos 48. Stare buna. Pret 90 lei geaca IXS (1).jpggeaca IXS (2).jpg Mai am si alte produse (noi si sh) pe pagina mea din semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 Salut, Ceva geci de piele cu protectii marimea S? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Pun si aici link-ul, in caz ca vreo domnisoara cauta pantaloni moto noi: /index.php?/topic/747330-pantaloni-moto-dama-noi-200-lei/&do=findComment&comment=4348405 Editat Decembrie 7, 2017 de Solon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Decembrie 11, 2017 Share Postat Decembrie 11, 2017 Pret nou: 50 lei! Geaca moto dama IXS, marime 56, protectii soft coate, spate, dimensiuni: maneca int 47, lungime fermoar 44, lungime spate cu tot cu guler 60, latime jos 48. Stare buna. Pret 90 lei geaca IXS (1).jpggeaca IXS (2).jpg Mai am si alte produse (noi si sh) pe pagina mea din semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andre1 Postat Decembrie 12, 2017 Share Postat Decembrie 12, 2017 Vand combinezon Probiker din 2 bucati, marimea 40. Din punctul meu de vedere este intr-o stare foarte buna, exceptie facand micile urme de uzura de la coate. Are protectii la coate, umeri, coloana si genunchi. Nu are mesada. Pot fi contactat telefonic la 0773.834.170 dupa ora 19:00 sau de preferat PM intrucat in mare parte a timpului sunt la facultate. In cazul in care nu pot raspunde, va sun eu inapoi. Prin curierat va platiti transportul si rambursul, dvs. dati comanda la curier pentru livrare. In Moldova (Bacau-Iasi-Botosani-Vaslui-Neamt-Suceava) pot asigura eu transportul. Poate fi vazut si probat in Bacau. Pret: 400 lei. vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Decembrie 20, 2017 Share Postat Decembrie 20, 2017 Geaca moto dama IXS, marime 56, protectii soft coate, spate, dimensiuni: maneca int 47, lungime fermoar 44, lungime spate cu tot cu guler 60, latime jos 48. Stare buna. Pret 50 lei geaca IXS (1).jpggeaca IXS (2).jpg Mai am si alte produse (noi si sh) pe pagina mea din semnatura. Vanduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 25, 2017 Share Postat Decembrie 25, 2017 Vând pantaloni moto - dama marca Hein Gericke mãrimea 38 din piele întoarsã si textil de foarte bunã calitate, purtati aproximativ 500 km, deci sunt practic noi, fãrã urme de uzurã sau purtare. Au protectii soft genunchi si solduri, fermoar de legãturã pentru prindere de geacã, fermoar si capse pentru ajustare la nivelul cizmelor, cataramã de ajustare a mãrimii la nivelul soldurilor.Au membranã impermeabilã pentru ploaie si vânt (nu au mesadã), însã sunt un model mai grosuț, numai buni de purtat pe vreme mai rece.Lungime crac exterior 106 cm si interior 76 cm.Nu sunt genul de pantaloni care vin evazati sau largi, ci un model mai strâns pe picior, deloc incomozi la drum.Pt o fatã de 1,70 - 55/60kg vin excelent.Pret 150 lei. (Pret fix) sau 200 lei negociabilSe pot proba în Bucuresti (nu expediez în provincie) 0761676544 poze : https://www.olx.ro/oferta/pantaloni-moto-dama-hein-gericke-marimea-38-noi-ID9C573.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Pantaloni de dama - 60 lei /index.php?/topic/750150-pantaloni-moto-hein-gericke-touring-moto-line-3-perechi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 Las si eu asta aici : Echipament moto complet pentru damă https://www.olx.ro/oferta/echipament-moto-complet-pentru-dama-IDakN0f.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 Las si eu asta aici : Echipament moto complet pentru damă https://www.olx.ro/oferta/echipament-moto-complet-pentru-dama-IDakN0f.html Dai si separat din ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 Las si eu asta aici : Echipament moto complet pentru damă https://www.olx.ro/oferta/echipament-moto-complet-pentru-dama-IDakN0f.html VANDUTE la 5 minute de la postare. SRRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Hellou, Am şi eu o geacă super frumoasă, de piele Icon Bombshell, damă (bineînţeles), mărimea S, piele neagră Protecţii umeri, coate, spate. Mesadă detaşabilă, curele reglabile pe laterale, mâneci cu fermoar. O geacă foarte tare, stealth black, o minunăţie! Purtată doar de câteva ori. Nu are nici un defect! E impecabilă, e ca nouă!Preţ: 650 lei neg Se poate proba în Bucureşti, dar mai am drumuri si pe E85 pâna la Piatra Neamţ şi aş putea să o iau cu mine.Nu prea aş vrea să o trimit prin curier, recomand probarea ei! Tel 0742018008 - sms, whatsapp... PS. o vând că e puţin mare şi vrea să treacă pe textil! Mai multe poze: https://www.olx.ro/oferta/geaca-dama-icon-bombshell-piele-s-IDamBt5.html#dd4900faef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Hello! Scot la vanzare o pereche de jeans richa axelle lady, marimea 26. Cumparati toamna aceasta de la Dual Motors Pipera, purtati de 2 ori in oras, insa imi sunt putin larguti in talie(am 1,74m/55kg). http://www.bikershop.ro/index.php?route=product/product&manufacturer_id=100&product_id=5926 Pret 390 ron. Se pot vedea in Bucuresti. Detalii pe PM sau tel o7365o6o5o. Mai am o pereche de pantaloni Cycle Spirit Air Vent cu mesada detasabila pe care ii pot da la pachet cu jeansii pt 500 ron https://www.google.ro/search?q=air+vent+cycle+spirit+lady&client=safari&hl=en-ro&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjA15rq1q_ZAhWREVAKHfvyDaQQ_AUIESgB&biw=320&bih=454#imgrc=OzDzd_7jaBJftM: Momentan nu pot pune poze cu produsele, pt detalii ma puteti contacta pe whatsapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate