Sari la conținut

Bobom

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bobom

  1. Salut, As avea nevoie de o recomandare pt inlocuirea suportiilor de picior de la scarite. S-au uzat si au devenit cam aluneacoase. M-ar interesat un set de suporti care sa asigure un grip foarte bun. Multumesc!
  2. Buna ziua! Donez o pereche de ghete Alpinestars, pt fete, marimea EU 38 (US 6), folosite si cu cateva defecte, dar care cred ca pot fi remediate. Exista 2 reguli: 1. Cine le doreste trebuie sa vina si sa le ridice/ probeze personal. 2. Primul venit, primul servit. Ghetele se pot vedea/ proba in zona metrou Lujerului, de luni pana vineri, intre 10-18. Dupa ora 18 in zona Drumul Taberei.
  3. Mi-am montat un set de Power RS acum vreo cateva luni si sunt foarte multumit de ele. Am facut aprx 800 km cu ele, 2 zile la Adancata si cateva intrari pe Amc. Se incalzesc relativ repede (mult mai repede decat PP3 sau decat o pereche de Sportmax ale unui prieten) si sunt mult mai aderente decat PP3-urile.. Ofera mai mult feedback decat Sportmax-ul si personal imi insipira mai multa incredere per total. M-a prins ploaia o singura data cu ele si nu m-au surprins neplacut in conditiile in care am mers o idee mai repede decat traficul de pe sosea,
  4. Evenimentul de care zice CMD o sa fie intre 16-17 Iulie. Din pacate, si de data asta ori te dai toata ziua ori nu te dai deloc...
  5. Este cineva care pleaca din Bucuresti si mai are un loc liber pentru o motocicleta? Multumesc!
  6. Confirm si eu utilitatea lor. Totusi daca mergi in blugi des sa stii ca or sa te mai ciupeasca din cand in cand
  7. Am vorbit si eu cu cei de la Motor Team in dimineata asta si din pacate, momentan, au stopat schimbarea pompelor de frana, care fac subiectul rechemarii, deoarece cei de la Suzuki le decontau banii abia dupa 3 luni. In acest moment se fac doar programari iar cand se va rezolva problema cu banii vor reincepe sa cheme lumea in service.
  8. Dap, or sa se ia de tine pt ca ai xenon si tobe sport dar poti sa improvizezi un silencer si sa dezactivezi xenonul cat faci autentificarea
  9. @TimeStreamer - Gresit! Se verifica si toba, frane, luminile, etc
  10. Poți sa salvezi pozele in telefon doar dupa ce faci un update si la softul camerei
  11. Nu stiu cum sunt baietii de la RAR din Deva dar in Bucuresti (Voluntari) te resping daca ai xenon, toba sport fara silencer, daca nu ai nr de inmatriculare luminat, etc.
  12. Nu a zis nimeni nimic de toba pt ca, probabil, aveai silencer montat ori ai avut mult noroc sau "pcr"
  13. Ii multumesc lui TNG pt amabilitate, dar din pacate nu s-a potrivit finala. In continuare daca ma poate ajuta cineva cu o toba stoc pt un GSX-R 600 k4-k5, i-as fi recunoscator.
  14. Salutare, am si eu o rugaminte pt cei din Bucuresti sau zonele invecinate. Am fost la RAR pt autentificare si ca am fost respins pe motiv de evacuare neomologata . Poate cineva sa-mi imprumute si mie o finala stoc pt un Suzuki GSXR 600 K4? Aceeasi problema o are si un prieten de-al meu doar ca lui ii trebuie finala cu tot cu galerii; motocicleta lui e un Suzuki GSXR 600 K3. Va multumesc anticipat! PS: banuiesc ca nu trebuie sa mai spun ca nu vom ramane datori
  15. Recomand si eu update-ul de soft la GoPro 3. Nu am remarcat o crestere substantiala a autonomiei dar in schimb nu se mai blocheaza cand folosesc aplicatia de pe smartphone.
  16. Bobom

    Sidi made in Romania

    Cum vi pe Soseaua Berceni, faci dreapta pe Aleea Tomesti si in 50 de metrii o sa ai pe partea dreapta fabrica. Sper ca te-am lamurit
  17. Motor Park Romania - "Au reinceput lucrarile la circuitul Motorpark Romania. In curand revenim si cu imagini."
  18. Bobom

    Sidi made in Romania

    Poti sa comanzi de la ei absolut orice. Sau cel putin asa se laudau cand mi-am luat eu cizmele. Si intradevar, magazinul la care fac referire este cel de pe Aleea Tomesti, cum zice si AllenC.
  19. Bobom

    NEXX - Discutii Generale

    Desi e interesanta casca, mi se pare cam slabuta protectia pe care o ofera... Link
  20. Bobom

    Sidi made in Romania

    Contul este al persoanei care se ocupa de fabrica in niciun caz nu este al firmei Sidi Ideea e ca produsele nu se vand pe sub mana sau din portbagajul vreunei masini ci au un magazin de desfacere in aceeasi locatie cu fabrica.
  21. Bobom

    Sidi made in Romania

    Sidi are o fabrica ce produce incaltaminte moto chiar in Bucuresti. Din cate am inteles produc aproape toate modelele, mai putin Vortice, care e produs doar in Italia. Eu am luat legatura cu ei, intamplator prin siteul okazii.ro; acesta este userul lor ( lhttp://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/risport2011.html ). Sunt niste oameni de nota 10 iar preturile sunt mai mici in comparatie cu magazinele care le comercializeaza marfa Din pacate raspund greu pe site iar eu nu mai gasesc nr. lor de telefon asa ca va recomand sa licitati la "oua de prepelita"
  22. Bobom

    AGV - Discutii Generale

    Site-ul de la moto echipamente nu funct. iar la united nu aveau...
  23. Bobom

    AGV - Discutii Generale

    Vreau sa-mi cumpar un AGV Gp-Tech dar n-am gasit nicaieri sa probez marimea M. Ca sa nu o comand si s-o tin in vitrina, ma poate ajuta cineva din Bucuresti? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...