disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ) da, am descoperit!!! acum ma chinui sa aflu unde-mi sunt mainileee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 hmm...jpeg cu mainile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 prietene!! ti-as da dar nu stiu care sunt!! iaa hai gata cu oftopicu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Cumpar protectii genunchi noi, de preferat ar fi Dainese Knee Pro, dar daca nu sunt astept si alte oferte. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Cumpar protectii genunchi noi, de preferat ar fi Dainese Knee Pro, dar daca nu sunt astept si alte oferte.Multumesc ! Le poți cumpăra direct de la Motorunu. Dacă nu mă înÂşel le au chiar pe stoc. Oricum dacă faci comandă vin în jur de 2 săptămâni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Le poți cumpăra direct de la Motorunu. Dacă nu mă înÂşel le au chiar pe stoc. Oricum dacă faci comandă vin în jur de 2 săptămâni. Le`am gasit la Dual Tours cu 112 lei. Nu cred ca le gaseam mai ieftine. Maine ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 pantaloni textil la pretul de 19 eu!! diferite modele,marimi mici pt fete!! mai multe detalii gasiti in anuntul de la "vanzari echipamente" pantaloni textil la pretul de 19 eu!! diferite modele,marimi mici pt fete!! mai multe detalii gasiti in anuntul de la "vanzari echipamente" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron;[/b] Editat Aprilie 1, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron;[/b] UP! UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tasha Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Cumpar protectii genunchi noi, de preferat ar fi Dainese Knee Pro, dar daca nu sunt astept si alte oferte.Multumesc ! Icon 75 $ http://www.rideicon.com/product_details.js...980&id=7892 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariscipri Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 salutare, sunt si eu "nevasta de motorist", niste echipament de vanzare dc va intereseaza, adica casca ixs. marimea s la 90 euro, manusi marimea s la 30 euro, cizme dainese marimea 38, piele la 150 lei si pantaloni de vara , piele de viteza la 100 euro. dc vreti va pun si poze. telef 0733670193. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 salutare, sunt si eu "nevasta de motorist", niste echipament de vanzare dc va intereseaza, adica casca ixs. marimea s la 90 euro, manusi marimea s la 30 euro, cizme dainese marimea 38, piele la 150 lei si pantaloni de vara , piele de viteza la 100 euro. dc vreti va pun si poze. telef 0733670193. salutare Uf, esti din Deva Nu treci prin Bucuresti la Salon? poate aduci si cizmele sa le probez Ca sfat: e bine sa pui poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariscipri Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ok am ascultat si am revenit cu poze cum am zis, pantalonii azi ii pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariscipri Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 poze cu pantaloni, marimea 38. de vara cu protectii la solduri. si protectii hard la genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 /index.php?...p;#entry1810373 Se vinde geaca moto pt feteee!!! 'efftinnn!! Multumeeesc!! Stella Sniper Air Flo Jacket Specifically tailored for women riders, this military styled, urban/sport riding jacket is designed for summer and warm weather riding. Featuring Alpinestars Air-Flo mesh for ventilation, light weight and the distinctive Astar camo design, the Sniper Air-Flo is modern, stylish and ultra-practical. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 poze cu pantaloni, marimea 38. de vara cu protectii la solduri. si protectii hard la genunchi. mie imi place mulajul din a treia poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 te bate foxy cu "mulajul" in cap pana nu te mai poti sui pe erer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi001 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) vand pantalon dama si combinezon ploaie : /index.php?showtopic=341565 Editat Aprilie 13, 2009 de cristi001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariscipri Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mi-am cumparat casca si din motive financiare ca sa-mi pot achita casca noua pe cea din poza o dau cu 250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mi-am cumparat casca si din motive financiare ca sa-mi pot achita casca noua pe cea din poza o dau cu 250 lei ce marime si ce firma e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) ce marime si ce firma e? firma e scrisa pe ea Editat Aprilie 15, 2009 de stancu5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariscipri Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 ce marime si ce firma e? marimea S marca ixs am avut-o la 90 euro si aam scazut pretul la 250 lei . ne negociabil. casca este ca noua are husa, este purtata cu cagula. interior detasabil. culoare mata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 /index.php?...p;#entry1810373 Se vinde geaca moto pt feteee!!! 'efftinnn!! Multumeeesc!! Stella Sniper Air Flo Jacket Specifically tailored for women riders, this military styled, urban/sport riding jacket is designed for summer and warm weather riding. Featuring Alpinestars Air-Flo mesh for ventilation, light weight and the distinctive Astar camo design, the Sniper Air-Flo is modern, stylish and ultra-practical. UP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate