Marius D. Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 (editat) Cum sunt in cautare de alta jucarie , si pt. ca am rabdare, ma gandesc sa imbin stilul preferat de chooper-ist cu o putere mai mare , asa ca Magna , ca alegere se poate dovedi inspirata. Ce parere aveti cei care stiu sau a(u)vut modelul, ce oferte sunt .... Editat Septembrie 27, 2004 de Marius D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 In Romania sunt vre-o 2-3 cred.... cauta pe www.mobile.de succes. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Motocicleta si mai ales motorul sant de nota 10! Nu este un chopper "sadea", avand un motor in V4 si nu V2, dar "multi vede, putini cunoaste". Are motorul VFR-ului, si pot sa-ti spun ca pe a mea am vandut-o cu 90.000 km la bord, fara sa fi avut vreo reparatie la motor, nici macar ambreiajul n-a trebuit schimbat. Daca o ingrijesti bine, te poti astepta la 150.000 km fara reparatii. Din pacate, din cate stiu nu se mai fabrica de prin 2000; in Europa se cheama Honda VF750C. In orice caz, o alegere admirabila! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Super motorul si are calitati. Nu am avut dar a fost una din optiuni la un moment dat. Parca era unul sau doua de vinzare pe www.bikeshop.ro. Dar cu cel de acum ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Desperata e data inainte de concediu .Era o Magna prin tara pe undeva dar cam veche si daca tot vine iarna o sa caut ceva mai nou si pana in sezonul urmator sa o scot 'bobocel ' cu tot ce ii trebuie.Merci de opinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 Desi nu sunt incliat spre choppere/cruisere, chiar si mie imi place alegerea ta. De mult ma intreb cum o fi sa mergei pe un v4, trebuie sa fie demential, combini cuplul jos al unui v2 (si feelingul pe care-l da) , cu puterea unui 4 in linie sus in ture P.S. Mai investigheaza pe net, parca am citit pe undeva ca motorul vf750 avea o problema cu axele cu came, rezolvata la modelul de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 eu am una din 95, sint multumit de ea, am avut un pic de probleme electrice dar atit, are putere suficienta , sint un pic nemultumit de comportamentul pe asfalt ud , dar cam atit, mai sint vreo trei, una la bucuresti , una la odorhei si una la galati din cite stiu, aia de la odorhei e modelul japonez , daca vrei pot sa ti fac rost cred de vreo doua nmere de telefon, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 As vrea sa cumpar o Honda Magna dupa 1990. Daca cumva stiti vreu doritor care vrea sa si-o vanda astept un pm. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate