Admin Smokey Postat Noiembrie 10, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Rest in peace Foarte trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 (editat) nici eu nu l-am cunoscut dar as vrea sa pun niste RIP Editat Noiembrie 10, 2005 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 (editat) Editat Noiembrie 10, 2005 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Cutremurator accidentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Chiar daca nu te-am cunoscut odihneste-te in pace Bebe. nu stii ce ai pierdut!! .....nu va intristati,beti si va veseliti pt ca asa ar fi vrut el sa-l omagiati,nu cred ca ar fi vrut sa fiti tristi!!! ...rest in peace my friend.. .....ma duc sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2005 nu stii ce ai pierdut!! .....nu va intristati,beti si va veseliti pt ca asa ar fi vrut el sa-l omagiati,nu cred ca ar fi vrut sa fiti tristi!!! ...rest in peace my friend.. .....ma duc sa... Ma bucur ca ai spus asta...ai perfecta dreptate ,Bebe va fii printre noi pt totdeauna ,cind ciocnim o bere si ne aducem aminte de el si de multe chestii petrecute inpreuna .................................................. .................................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quad.yamaha400 Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 (editat) Ma bucur ca ai spus asta...ai perfecta dreptate ,Bebe va fii printre noi pt totdeauna ,cind ciocnim o bere si ne aducem aminte de el si de multe chestii petrecute inpreuna .................................................. .................................................... Acum un an am pierdut si eu un prieten, e dureros dar nu mai putem face nimic. Sunt sigur ca nu-l vei uita niciodata cum nu uit nici eu!!! RIP Editat Noiembrie 16, 2005 de quad.yamaha400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate