bogdan simson Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Va salut motoristilor. Va rog informati-ma unde se fac revizii tehnice periodice moto in Bucuresti (mai aproape de zona Militari-Dr.Taberei). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Salut. Banuiesc ca te referi la Inspectii tehnice periodice care se fac la 2 ani, si anume ITP. Eu mi-am facut la Sama din sos Pipera (langa intersectia cu Barbu Vacarescu). Din pacate in Bucuresti sunt foarte putine locuri cu ITP pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=bucuresti Numerele de telefon nu prea mai sint de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 (editat) Salut vi la noi la sevice si te indrumam undeva daca nu o lasi la noi si mergem noi cu ea si iti facem ITP chiar si la rar daca e nevoie!! 0726744999 Radu Editat Iulie 2, 2007 de ruud914 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Aici gasesti info despre toate atelierele care fac ITP pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelicajaponezu Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Eu mi-am facut de curand itp-ul la o statie care se afla undeva langa autogara filaret. Nujt exact din pacate cum se numeste strada, dar pot sa fac o mica descriere a locului: cand te deplasezi dinspre trafic greu spre parcul carol, chiar innainte de autogara pe dreapta , se face o stradutza care te scoate la Adezgo, mai exact la pieptanari. Ca si alt punct de reper, aduc in discutie strada pe care se intra in arenele romane. Asadar undeva pana in spalatoria auto , pe dreapta este aceasta statie itp, unde contra sumei de 40 ron, pleci cu stampila pe talon..... din pacate nu mai stiu exact numele omului de acolo (marius sau marian) om cu acelesi pasiuni ca noi, super baiat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate