Eliza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 eu nu il vand pe al meu. Asa ca XF din 2001, cu 37000 km, stare impecabila, baterie schimbata recent, tunat cu un fluturas pe carena asteapta iarna pentru a ma duce pe mine in costum de Craciunita si multe cadouri la copii!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 eu nu il vand pe al meu. Asa ca XF din 2001, cu 37000 km, stare impecabila, baterie schimbata recent, tunat cu un fluturas pe carena asteapta iarna pentru a ma duce pe mine in costum de Craciunita si multe cadouri la copii!!!!!! Să nu il vinzi. Oricum ne vom intalni la anul indiferent de motoarele pe care le avem. Nu-i asa Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 eu nu il vand pe al meu. Asa ca XF din 2001, cu 37000 km, stare impecabila, baterie schimbata recent, tunat cu un fluturas pe carena asteapta iarna pentru a ma duce pe mine in costum de Craciunita si multe cadouri la copii!!!!!! Chiar ma intrebam oare ce mai coci acuma cand noo (astora nu asa temerari ca tine si nu e o ironie e un JOS PALARIA) ne ingheata turloaiele pe motor . Dar vaz ca nu te dezminti, te pui si cu stihiile daca trebe calare pe rusu tau zgariat pe'o parte. La anu CLAR ne vedem iara ... (numa' nu la Craiova, vorba cantecului Ducu ) Mesaj completat Să nu il vinzi. Oricum ne vom intalni la anul indiferent de motoarele pe care le avem. Nu-i asa Cristi! Stai linistit ca vin si cu bicicleta! Oricum ma indoiesc ca o sa reusesc sa vand motoru si oricum nu vroiam sa il vand ca m'am saturat de el ci mai mult din alte motive. Deci sanse maxime sa pastram echipa si cu aceeasi magari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Salutare Pun si eu cateva poze din tura din M-tii Rodnei (duminica 29) vremea a fost buna iar drumul cum se vede ... noroaie , bolovani si asfalt murdar. La cat mai multe in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salutare Pun si eu cateva poze din tura din M-tii Rodnei (duminica 29) vremea a fost buna iar drumul cum se vede ... noroaie , bolovani si asfalt murdar. La cat mai multe in continuare Baga te rog o descriere mai amanuntita a traseului, cat mai detaliat, sa adnotez la places to go Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) Reghin-Monor-Sieu-Budacu de sus-Josenii Bargaului-Ilva Mica-Rodna-urcare pe Valea Vinului .Sant , Pasul Rotunda si retur prin Sangerz-Bai , Nasaud,Bistrita, Reghin , Mures. Editat Decembrie 2, 2009 de razvan12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Reghin-Monor-Sieu-Budacu de sus-Josenii Bargaului-Ilva Mica-Rodna-urcare pe Valea Vinului .Pasul Rotunda si retur prin Sangerz-Bai , Nasaud,Bistrita, Reghin , Mures. 10q. Am notat, mai tre' sa asteptam numa vremea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Ioi Razvane ce locuri faine si ce aspect agresiv poate avea un XF E foarte posibil sa ajung la TG Mures de rev si poate ne vedem. Nici eu nu mi-am bagat motorasu la hibernat, sunt 16 grade afara PS: CEI CARE AU FOST IN VARA LA SOVEJA AM NEVOIE DE ADRESELE VOASTRE, URGENT SI FARA COMENTARIIIIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lovemybyke Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Ioi Razvane ce locuri faine si ce aspect agresiv poate avea un XF E foarte posibil sa ajung la TG Mures de rev si poate ne vedem. Nici eu nu mi-am bagat motorasu la hibernat, sunt 16 grade afara PS: CEI CARE AU FOST IN VARA LA SOVEJA AM NEVOIE DE ADRESELE VOASTRE, URGENT SI FARA COMENTARIIIIIII Pai cum adica fara comentarii ?! Eu as avea ceva de spus inainte de.........................Adrian Dima -Timisoara -Str Piata Traian Nr 7 Ap 3 -CP 300102 . Saru'mana sefa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Pai cum adica fara comentarii ?! Eu as avea ceva de spus inainte de.........................Adrian Dima -Timisoara -Str Piata Traian Nr 7 Ap 3 -CP 300102 . Saru'mana sefa ! Bine ma ca nu ai dat pe PM. Daca acuma se apuca toata lumea si iti trimite cadouri de Craciun ce te faci ??Daca iti pune careva datele la matrimoniale si ... cireasa de pe tort baga si o poza cu motocicleta ?O sa faca coada femeile la usa, asa'i ca o sa fi trist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lovemybyke Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Bine ma ca nu ai dat pe PM. Daca acuma se apuca toata lumea si iti trimite cadouri de Craciun ce te faci ??Daca iti pune careva datele la matrimoniale si ... cireasa de pe tort baga si o poza cu motocicleta ?O sa faca coada femeile la usa, asa'i ca o sa fi trist ? Trist putin spus,chiar mi-a dat o lacrima ! Ce sa fac ca nu ma cauta nime' si sunt disperat dupa popularitate....de orice fel....chiar si FMI sa fie....ma descurc eu cumva. O sa sortez din ce primesc si o sa-ti trimit si tie ce ramane ! Oricum ma luat valu' cand mi s-a cerut adresa pt ca nu toata ziua ti-o cere o tipa, nu ?! Si mai e si motociclista ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 ! Oricum ma luat valu' cand mi s-a cerut adresa pt ca nu toata ziua ti-o cere o tipa, nu ?! Si mai e si motociclista ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lovemybyke Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Mai..... nu stiu cine esti......dar sa stii ca inteligenta ma cam lasa si n-am sanse sa-mi revin, nebunia este constanta cu sanse mari de crestere in 2010, opinii n-as putea spune ca mai am pt ca mediocritatea ma domina, iar libertatea in toate formele ei a devenit prostituata de lux in cazul meu . PS. Motoru' l-am luat asa de amorul artei ...sau al fizicii...nici eu nu mai stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Nu te supara pe Izu asa e el putin gelos si face glume pe care nu le intelege decat el dar ii jicneste pe altii, oricum la baza e baiat bun. Baieti, in alta ordine de idei deabea am venit de la mareeeeeeeee si tot azi am avut un accident cu masina, da numai asa ca sa aiba Tata ce face de sarbatori In rest toate bune si frumoase trebuie sa curat putin motoru si sa ii scot bateria ca daca tot nu il pot baga in casa macar revelionul sa il fac cu bateria lu Serghei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
death25 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 salutare cine stie unde pot gasi une bucata melc kilometraj , acela mic negru si capsulat Nu ma trimiteti pe louis ca nu e pe placu meu ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Va doresc tuturor Craciun fericit si un An nou plin de satisfactii! Multe calatorii prin tara asta frumoasa si sa ne revedem sanatosi. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
03ZJK Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Vand Freewind-ul: /index.php?showtopic=464660 Craciun Fericit tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 LA MULTI ANI TUTUROR! Va doresc un an cu mult soare, bani sufucienti si multe calatorii. Vad ca toata lumea e ocupata. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 LA MULTI ANI TUTUROR!Va doresc un an cu mult soare, bani sufucienti si multe calatorii. Vad ca toata lumea e ocupata. Va salut! La multi ani! Hai ca nu e chiar toata lumea ocupata . Anu asta ne mai vedem odata da ? Tre sa ne cujetam unde /cand si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emeoo7 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 La multi ani si salutare tuturor ! Dupa ce am tot citit topicul asta timp de un an m-ati convins ( multumesc ) si prima mea motocicleta este un freewind din 99 de care pana acum sunt foarte multumit si pe care abia astept sa il scot de la iernat . In alta ordine de idei ... a schimbat cineva simmering-urile de la schimbator si de la ambreiaj ? Puteti sa imi spuneti ( eventual pe PM sa nu plictisim lumea ) cum se face si de unde pot fi cumparate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Bine ai venit in gasac Emeoo7 si La multi ani baieti!!! Gata cu iernatu, Serghei ma scos azi la o plimbarica pana la Focsani ca nu am mai iesit de o luna si nu mai aveam stare. Anul asta intrunirea XF se tine la Craiova, dar am si o stire de ultima ora Craiova anu asta se tine la Soveja. Asa ca o sa am ocazia sa ma revansez si sa o organizez asa cum trebuia, cu multe surprize si voie buna. Pana atunci ma bucur sa vad ca suntem tot mai multi, sper sa umplem curtea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Gata cu iernatu, Serghei ma scos azi la o plimbarica pana la Focsani ca nu am mai iesit de o luna si nu mai aveam stare. Anul asta intrunirea XF se tine la Craiova, dar am si o stire de ultima ora Craiova anu asta se tine la Soveja. Asa ca o sa am ocazia sa ma revansez si sa o organizez asa cum trebuia, cu multe surprize si voie buna. Pana atunci ma bucur sa vad ca suntem tot mai multi, sper sa umplem curtea Multumesc Eliza ca mai scos din incurcatura. Nu stiam ce va pot oferi in oltenia. Oricum Mara "ne asteapta" acolo iar eu ca un baiat simtit nu pot sa nu onorez invitatia. Sa traim pana in vara si pe criza asta facem un efort si ne revedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Bine ai venit in gasac Emeoo7 si La multi ani baieti!!! Gata cu iernatu, Serghei ma scos azi la o plimbarica pana la Focsani ca nu am mai iesit de o luna si nu mai aveam stare. Anul asta intrunirea XF se tine la Craiova, dar am si o stire de ultima ora Craiova anu asta se tine la Soveja. Asa ca o sa am ocazia sa ma revansez si sa o organizez asa cum trebuia, cu multe surprize si voie buna. Pana atunci ma bucur sa vad ca suntem tot mai multi, sper sa umplem curtea Nu vreti mai bine anu asta sa o punem de o haiducie cu cortu prin apuseni ? Pe principiu "cailor le place ovasu" tre sa punem si noi xf urile la treaba acolo unde isi arata "potenta" cel mai bine. La tine in curte la Soveja se simt ca la coafor/manichiura , le speli le ungi alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) La multi ani !!! prima iesire pe anul asta a fost de 1 ianuarie a fost vreme rea dar tot nu m-am lasat. Si astazi am fost doar asa prin zona . Mai am ceva poze de la ultima iesire care a fost super .. si apropo... ar fi frumoasa o iesire la munte... sa scoatem din xf-uri tot ce pot , asta le place motoarelor . Daca se organizeaza ceva .. voi veni Salutare! Editat Ianuarie 10, 2010 de razvan12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 salutare. ieri am facut si eu prima iesire pe anul asta ( o tura scurta pana la Bran ) si am observat ca am un mic defect la butonul de unde se aprinde farul. nu mai urca pana la faza scurta se opreste pe pozitie. aveti idee ce ar putea fi si cum as putea sa il repar ?? mersi mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate