cristi80 Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 an fabricatie 1992,prima inmatriculare in 1994,carburatoare bing de bmw r65,cu membrane vacuumatice noi de schimb,rulmentii din motor ,cutie si grup sunt skf,pinioane de a 4 a de solo,grup de solo,cauciuc spate de 4.00-19 nou. in pret sunt incluse 2 cartere ,unu de mt10 si unu de mt 11,2 vibrochene 3 chiuloase ,cilindri, cutie de viteze ce functioneaza perfect,alternator si multe alte maruntisuri+un cadru de dnepr modificat pt roata de 15 cu butuc latit si cauciuc de 180 latime+o furca cu frana pe disc completa cu sistem de franare,janta cauciuc,comenzi electrice . motocicleta este inmatriculata cu atas, am si atasul, are itp facut acum 5 zile ,asigurare si este pe numele meu. pret 900 e negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Omu dak as avea bani l-as lua eu dar nu am asa ca pot doar sa iti urez spor la vanzare ... poate treci si pe la braila inainte sa il vinzi sa vada si ochiu meu o Dnepr pe viu poate bem si o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Salutare! M-ar interesa cadrul ala modificat...Spune un pret te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 Salutare! M-ar interesa cadrul ala modificat...Spune un pret te rog... imi pare rau dar nu vand nimic separat .daca se vinde dnepra bine daca nu o pastrez cu tot ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 e o frumusete, pacat ca o vinzi. bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Mai omule,tu te-ai tacanit la cap?Mai uita-te odata ce vinzi.... Peste cativa ani o sa-ti doresti sa ai asa ceva... In final este decizia ta,faci cum crezi.Spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 tocmai fiindca cine a avut Dnepr de obicei o sa isi doreasca din nou, mai ales daca are atas, nu da piesele tale, tine un set pt orice eventualitate. Daca lucrurile merg spre rau, in cativa ani se vor gasi o gramada de cadre dezechipate cu acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Presupun ca atasul nu-l dai separat nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 stiu eu pe cineva care o sa dea pe viitor un ataj de Dnepr dar intre timp cauta un grup de solo .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 Presupun ca atasul nu-l dai separat nu? din pacate nu pot sa il dau.sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 ALEKO, LA CE TE REFERI CAND ZICI CA" LUCRURILE O SA MEARGA RAU IN URMATORII ANI?" TE ROG , LAMURESTE-MA CA NU PRICEPE CREIERUL MEU LA CE ANUME TE REFERI! CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 stiu eu pe cineva care o sa dea pe viitor un ataj de Dnepr dar intre timp cauta un grup de solo .... 0724042348- in caz ca se hotaraste sa-l dea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iunie 24, 2007 Autor Share Postat Iunie 24, 2007 nimeni interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duran Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Mai este valabil anuntul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 E frumos de ce il dai?? Decizia ta oricum bafta la vanzare Asfalt uscat!!! Salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 E frumos de ce il dai?? Decizia ta oricum bafta la vanzare Asfalt uscat!!! Salutari cu faru' daca merge il dau cu parere de rau dar am investit toti banii in noul motor si nu mai am bani de echipament,saracia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Asa ii cristi80 ca iti iei 2 moto si unu trebe vandut ori pentru echipament ori piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 e super tare motoreta. eu nu intelegeam fostul proprietar cum sa-i fie dor de nipru cand el are japoneza. acum stiu sentimentul. cat de mult ma enerva faza cu uleiul care curgea tot timpul, pe atat de mult imi este dor de ea, si sper ca intr-o zi sa revin pe un nipru/ural/M.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Si pe cat pariu ca daca-ti spun pe unde curgea o sa te enervezi si mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Si pe cat pariu ca daca-ti spun pe unde curgea o sa te enervezi si mai tare? nu pun pariu. nu am dat-o ca pisa ulei, ci eram treceam printr-o perioada de tot (cuvant urat).ul din toate punctele de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate