Bazil88 Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Avand in vedere ca vine iarna si consumabilele (cauciucurile, placutele si lantul)sunt uzate in proportie de 80-90% m-am hotarat ca in weekend-ul asta sa-mi duc motorul la Pitesti sa "ierneze" langa "Banditul 1200S" al lui cumnatu-meu. Vreme super de mers pe motor ,am avut si companie (sora-mea si prietena ) care veneau cu masina si imi tot faceau poze si filme( filmulete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Cam devreme totusi, vreamea inca e ok, dar tinand cont de starea consumabilelor ai facut bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 la iesirea din sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 Cam devreme totusi, vreamea inca e ok, dar tinand cont de starea consumabilelor ai facut bine... Da! chiar foarte devreme! atadata umblam pana la prima ninsoare. tin minte ca acum vre-o 3-4 ani am mers pana prin 10-15 Decembrie. Dar mai "pe langa casa" acum in weekend-uri poate mai ies dar prin jurul Pitestiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 parca pe cat ma apropiam imi venea tot mai greu sa ma gandesc ca va fi ultima calatorie mai lunga cu motorul anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 pacat ca se facuse deja intuneric, pozele nu sunt chiar foarte clare, am ales din ele doar cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 asta este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 trist titlu de topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 Sorry , am incercat sa pun si filmuletele, dar reusesc stie careva cum se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Nu stiu cum se baga filmulete,ca si eu as vrea,dar... Oricum,cu riscul de a repeta ce a spus Dan Dobrescu mai sus,scriu: PREA DEVREMEEE! Insa cu treaba cu uzurile sunt de acord...Dar...poate mai mergea 4-5 sute... Eu sunt maniac,toata iarna trecuta am alergat cu Nepra prin Buc.Iarna asta am in plan un drum in Trans.Sper sa-mi iasa Patru roti sunt oricum TOP pe timp de iarna...Insa...Traiasca 2 roti,ca sunt super ,chiar si iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Octombrie 5, 2004 Share Postat Octombrie 5, 2004 Cum sunt drumurile lungi, in general, cu gixerul? Eu tot oscilez intre un gixer din 98-99 si o Katana cam tot de pe atunci. Inima ma trage spre gixer, oasele - spre Katana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 5, 2004 Autor Share Postat Octombrie 5, 2004 Cum sunt drumurile lungi, in general, cu gixerul? Eu tot oscilez intre un gixer din 98-99 si o Katana cam tot de pe atunci. Inima ma trage spre gixer, oasele - spre Katana drumul este cum ti-l faci! eu fac cate o pauza la vre-o 150-200km parcursi aici intervine si treaba cu alimentatul sau in functie de timpul (orele) petrecut pe motor. Daca este trafic greu 150 km ti se par un calvar dar daca esti pe autostrada opresti doar sa alimentezi. Katana este mai buna la confort si cred ca te-ar satisface si ca putere/demaraj...caci de viteza ce sa zic nu prea ai unde(drum) sa scoti tot ce poate ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 5, 2004 Autor Share Postat Octombrie 5, 2004 sorry! acum vad ca tu Tlahuizcalpantecuhtli esti de pe alte meleaguri si acolo ma gandesc ca ai unde sa-i dai motorului gaz. insa chiar si asa confortul este (parerea mea) mai prioritar la drumuri lungi. Si eu vreau sa trec anul viitor la un sport/turing, ex. Bandit 1200s sau Katana 750 deci raman la SUZUKIIIIIIIIIIIIIIII ! ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 cum te simti fara ea? eu de o sapt am inceput faculta si am schimbat orasul. Cand ma gandesc ca sta singurica in garaj si ca e o vreme superrrrrrr....... Mi-as aduce-o cu mine. Dar... saptamana asta s-a furat din fata caminului un enduro (a fost recuperat dupa cateva zile, dar din cate am inteles, nu mai era intreg) Cred totusi ca voi risca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 maine o duc si eu la iernat, 350 de Km de mers pana la piatra neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Potoliti-va bai fratilor cu trasul pe dreapta ca mai merge gel putin o luna fara probleme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Ultimele doua zile cand am mers la serviciu (Magurele), mi-au inghetat si cele mai dosite organe. Precizare - plec pe la 8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 8, 2004 Autor Share Postat Octombrie 8, 2004 cum te simti fara ea? eu de o sapt am inceput faculta si am schimbat orasul. Cand ma gandesc ca sta singurica in garaj si ca e o vreme superrrrrrr....... Mi-as aduce-o cu mine. Dar... saptamana asta s-a furat din fata caminului un enduro (a fost recuperat dupa cateva zile, dar din cate am inteles, nu mai era intreg) Cred totusi ca voi risca...... de cand am dus-o este un timp excelent pt. moto si imi vine sa ma oricum azi "ne intalnim", ma duc iar la Pitesti si maine si duminica cred ca ne plimbam pana-i golesc rezervorul. problema asa cum am mai spus sunt consumabilele care sunt terminate, cel putin cauciucul spate mai are putin si ajunge la sarma (pe partea de mijloc nu mai are nici urma de creasta) este "slic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 8, 2004 Autor Share Postat Octombrie 8, 2004 maine o duc si eu la iernat, 350 de Km de mers pana la piatra neamt faci ca mine! o duci kilometrii aia multi cat mai este vreme buna si apoi in week-end-uri o mai plimbi pe ici pe colo "in jurul casei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 Si eu sunt de parere ca dimineatza e f.f. frig.. mai ales in ultima saptamina. Dar cu toate astea cred ca o sa mai dau citeva ture... dar fara sa mai merg cu ea la serviciu.. asta e, e timpul sa trec la masina Asha ca Pazea fratilor ca dupa atitea luni de moto cu masina o sa fiu ca un "excavator intr-un magazin de portelanuri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 12, 2004 Autor Share Postat Octombrie 12, 2004 am sa trec dinnou la ghidon ...dar alt model ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 12, 2004 Autor Share Postat Octombrie 12, 2004 ...am uitat sa atasez modelul ! va place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 ...am uitat sa atasez modelul ! va place? ....si amortizorul de gidon unde este????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Problema e ca o sa fii tentat sa iei mereu mainile de pe ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 14, 2004 Autor Share Postat Octombrie 14, 2004 ....si amortizorul de gidon unde este????? amortizorul de ghidon bineinteles ca este la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate