Andi Postat Octombrie 6, 2004 Share Postat Octombrie 6, 2004 Un fel de scuteru lu' Rambo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 BWAHAHAHAHAHA !!! Seamana cu un motostivuitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 nu-mi place. Rambo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 daca ar fi sa imi iau un scuter asta ar fi una dintre optiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 14, 2004 Admin Share Postat Octombrie 14, 2004 e prototip sau deja e in vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 pizza delivery ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 (editat) nu-mi place. Rambo! e un scuter care iti place sau nu.... cam la fel si cu Honda Valkyrie Rune.... mie unul imi place... @Babanu: ai dreptate intr-un fel...a fost conceput pentru curierat, etc... Editat Noiembrie 29, 2004 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micutzu Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Cum se cheama si unde se pot gasi pe net mai multe detalii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Cum se cheama si unde se pot gasi pe net mai multe detalii?? HONDA BIG RUCKUS http://powersports.honda.com/scooters/mode...d=NPS504&bhcp=1 http://www.mid-citieshonda.com/html/big_ruckus.html http://www.hondanews.com/CatID7646 http://motorcycles.about.com/od/roadtestsr...05honnps250.htm DESTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 f ok pentru curierat si cred ca si pentru mers zilnic cu el prin capitala e ok are niste plusuri la pozitia picioarelor ,spatar si acel "portbagaj" Eu daca ar fi sa imi iau scuter ar intra in optiunile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) si pana la urma are cineva asa ceva in Bucuresti/Romania? am inteles ca a fost produs si sub numele de Zoomer. poate ne impartaseste o opinie... mie imi place designul spartan si absenta plasticelor (care sa innebuneasca pitzipoancele de liceu ) concurenta (japoneza, coreeana, italiana etc) nu a scos nimic asemanator? Editat Octombrie 6, 2008 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Am vazut la mine in oras unul din asta, numai unul, dar e ,,urat'' tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 la scuterul ala daca ii pui ceva in "portbagaj" trebuie sa il tii cu mana sa nu il pierzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) oho, a scos concurenta chineza la ceva-uri asemnatoare de nu poti sa numeri! pai... citeaza si tu cateva daca sunt asa multe. eu nu am vazut scutere din astea in Bucuresti. la scuterul ala daca ii pui ceva in "portbagaj" trebuie sa il tii cu mana sa nu il pierzi il asiguri si tu cu o plasa paianjen, ca ceea cu care se tine casca pe locul din spate pe moto. Editat Octombrie 7, 2008 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate