Admin Smokey Postat Octombrie 7, 2004 Admin Share Postat Octombrie 7, 2004 Sutem invitati de Daewoo Club deseara (Joi 7 oct) la Palatul Copiilor. Ora 20:00. (pe mine nu ma asteptati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 eu vin ..eu vin ..eu vin... si vin cu ... how about you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 se da ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixelconscious Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 mie mi-ar place tare mult sa-i cunosc personal pe nkz , Dobrescu , Coxanelu , Dogg , Babanu , n0namee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 smokey merem la in complex deseara cu matizu? hahaha sa fim in solidaritate cu prietenii nostrii din bucuresti .... i-l confisc lu nevasta-mea ... ....................... nnnjaaaaaa mai bine cu honditza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 mie mi-ar place tare mult sa-i cunosc personal pe nkz , Dobrescu , Coxanelu , Dogg , Babanu , n0namee Sa-mi iau casca la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Poate apare si dracu gol .. adik io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Poate apare si dracu gol .. adik io Ai daewoo? Altfel sa nu te prindem pe acolo ca-ti rupem coarnele!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixelconscious Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Sa-mi iau casca la mine? hahaha nu Doamne fereste! si ca sa vezi ca sunt de buna credinta am sa las roata de rezerva acasa mai degraba vreau sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 hahaha nu Doamne fereste! si ca sa vezi ca sunt de buna credinta am sa las roata de rezerva acasa mai degraba vreau sa Daca tu lasi roata de rezerva acasa, atunci las si eu antifurtul de volan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixelconscious Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 hehehe dar nu trebuie sa veniti cu conservele, veniti cu motoarele ca e mai frumos asa. singurul problema este ca nu trebuie sa ne dam in spectacol, altfel este posibil sa ne viziteze politia. adica o sa fim multi oameni dar daca nu ne spargem in figuri nimeni nu o sa ne intrebe de sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Ai daewoo? Altfel sa nu te prindem pe acolo ca-ti rupem coarnele!!!!! Daca vin cu masina ... 16% consum in oras la 2.8 litri motoru ... hmmmm PAS Daca vin cu 'onda .. ma costa 20.000 lei dus intors!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 aaaa ca sa nu uit: A zis dobrescu ca face cinste!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shenck Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 se da ceva ? Autocolante cu DaewooClub.ro Sa aduceti si voi niste fluturasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 aaaa ca sa nu uit: A zis dobrescu ca face cinste!!! Evident. Autocolante cu www.motociclism.ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 Bune autocolantele alea..... tre neaparat sa ma prezint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 7, 2004 Autor Admin Share Postat Octombrie 7, 2004 mie mi-ar place tare mult sa-i cunosc personal pe nkz , Dobrescu , Coxanelu , Dogg , Babanu , n0namee cum ai ajuns lista asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 haide-ti mai fratzilor ! tocmai acu' ? cand am avut sala ,si nu m-a primit pt ca mi-a expirat cazieru' cucului? si cand sunt in sfarsit la facultatea de geografie din bucurestii? ce m-au '' frecat '' secretarele alea.... du-te acolo , vino aici si tot asa . cand sa vin de la rm sarat?!?!?!!? DAR poate o sa am si alte ocazii sa il cunosc pe dobrescu , smokey , sau axa cu scame daca intereseza pe cineva eu sunt cazat pe strada COMARNICnr 38 la o '''vila'' . hai pa ca sunt ofticat rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixelconscious Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 cum ai ajuns lista asta? de fapt sunt mult mai multi, scuze ca nu i-am pomenit pe toti, nu am intentionat sa fac discriminari mi-au placut posturile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 mie mi-ar place tare mult sa-i cunosc personal pe nkz , Dobrescu , Coxanelu , Dogg , Babanu , n0namee Da' ... pe mine de ce nu? asta e mai mult decit discriminare! e ...misoginism! glumesc, mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Cre' ca apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 (editat) Da' ... pe mine de ce nu? De tine le e frica Editat Octombrie 8, 2004 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Copii mei, daca ducetzi lipsa de intalniri de ce nu facem intalnirea de la arc bi-saptamanala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Copii mei, daca ducetzi lipsa de intalniri de ce nu facem intalnirea de la arc bi-saptamanala? Prea mult strica, plus ca nu e corect ceea ce fin sugerezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixelconscious Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Da' ... pe mine de ce nu? asta e mai mult decit discriminare! e ...misoginism! glumesc, mai! vai de mine.. R_MARCE, tu esti prima pe care vreau sa o cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate