Sari la conținut

Bucuresti - Barbu Vacarescu La Billa


Blue.
 Share

Postări Recomandate

Intai ce stiu din auzite (am ajuns la vreo 5 minute dupa accident):

 

Tipul cu Ninja albastru cu B-04-ZXO mergea destul de tare si un taxi i-a taiat calea. A incercat sa evite, s-a dezechilibrat. Pasagerul a picat primul, apoi soferul. Motorul s-a dus in alunecare pana cand s-a infipt sub un autobuz care era in statie. Zicea lumea ca s-a dus cineva dupa taximetristul din cauza caruia s-a intamplat dar nu stiu mai multe pentru ca am plecat.

 

De aici am ajuns eu. Soferul era foarte speriat, nu avea mare lucru, doamne ajuta. Blugii rupti si putin julit la picior. Avea geaca si casca. Motorul cred ca e dauna totala. Pasagerul nu l-am vazut pe nicaieri. Dupa ce a venit trupa formata din 3 garcea s-au apucat sa dea ordine. "Hai, cativa fac balans la autobuz si cativa trag de motor." Ma durea sufletul cand auzeam cum paraie carena motorului cand trageau aia de ea. In rest, daca stie cineva mai multe sau daca e proprietarul pe aici.

post-19517-1183062712_thumb.jpg

post-19517-1183062728_thumb.jpg

post-19517-1183062743_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ingrediente perfecte pt accident: viteza mare (care poate fi interpretata subiectiv de unii: merg cu 70-80 la ora si li se pare ca merg incet) si nelipsitii conservari care n-au nici o vina, ca nu l-a vazut domne'. bine ca nu s-a lasat cu consecinte mai grave... :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pacat de motor...si bine ca nu au patit nimik grav...sper sa il fi gasit cineva pe ala cu taxiu sa ii ceara socoteala...eu am scos scaritele din spate pt ca sunt direct raspunzator pt viata pasagerului si nu vreau sa fiu tras la raspundere in caz ca pateste ceva...bafta multa si asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu ma intorceam acasa (stau f aproape de Billa floreasca) pe la 1 noaptea.

am vazut cu 20 m inainte de Billa un motor albastru parcat pe trotuar.

mi-am zis ca sunt eu putin paranoic (tin motorul peste noapte intr-o curte la - la 30 m de billa - intersectia Barbu Vacarescu cu Ceaikovski) , ca uite, sunt si oameni care le tin pe strada.

 

vad ca in fata tocmai se pusese semaforul rosu - asa ca imi spun ca fac dreapta prin parcare la billa si o sa ies inaintea semaforului (cunosc semafoarele ca-n palma fiind la mine in cartier..).

incetinesc, si cand iau drepata roata spate imi fuge de parca insita sa o depaseasca pe sora-sa din fata.

am cazut/sarit de pe motor , masinile s-au oprit in spatele meu. imi aduc aminte un tutorial cu ridicatul motorului , dau sa il ridic - mi-aduc aminte ca trebuie sa-l si opresc inainte. pana sa-l opresc se opreste el singur (cred ca nu mai alimenta).

un conservar chiar se ofera sa ma ajute sa-l ridic si ma intreaba daca sunt ok. ma descurc singur si ii multumesc. duc motorul in parcare , imi recuperez si semnalizarea care scapase ca prin minune printre rotile masinilor. mare lucru nu are motorul - oricum , carene julite , o semnalizare, suportul de top-case lateral julit(bine cu el ca altfel era toba), oglinda.

ma intorc pe sosea - vad ca asfaltul chiar era alunecos - imi spun ca probabil de la caldura si/sau apa.

 

imi las motorul la locul de odihna (aveam mai putin de 50 m pana acolo...).

 

cand merg spre casa imi spun sa vad inca o data ce si cum a fost. trec sa ma uit si la motorul albastru parcat. pe partea stanga vad ca nu e chiar asa ok , ca e facut destul de praf. imi dau seama ca lasase pe sosea si un mare BONUS - probabil intreg rezervorul de ulei strans intr-o balta. ulterior inshirat de roti pe vreo 15 m de sosea.

prima reactie a fost sa-l condamn , dupa cateva secunde mi-am spus insa ca omul a cazut mai urat decat mine, si ca sper ca e ok. nu-mi dadeam seama insa cum a reusit sa-i curga tot uleiul atat de repede - nu era dara, era o ditamai balta - acum inteleg , cat a stat sub autobuz a avut timp.

 

acum cu un ochi plang (era motor necazut) cu unul incerc sa trag invataminte (daca prindeam pata de ulei nu la o curba luata la 15km/h ci cand schimbam directia pt o depasire la 60-70km/h putea fi alt deznodamant).

 

tin minte ca am citit mai demult un topic cu 'cele mai multe accidente se intampla aproape de casa' si chiar mi-am spus ca nu prea vad ce legatura ar avea, ca doar nu inchizi ochii ca e drumul cunoscut , si ca totul ar trebui sa fie probabilistic, te invarti pe langa casa cel mai mult, probabil ca acolo o sa se intample si beleaua.

eu eram la mai putin de 20m de casa, si 50m de locul de parcare....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca accidentul s-a produs chiar in fata la billa sau la cladirea aceea ce urmeaza dupa billa (scop parca scrie pe ea) si trebuie sa il revedeti ca sa se stabileasca cine e de vina, eventual sa se gaseasca taximetristul, se poate merge la cei din cladire ce au cel putin o camera in care se vede ce se intampla in intersectie.

Era un accident Matiz vs Camion in intersectia aia surprins de camerele de acolo. Deci daca motociclistul are nevoie de asa ceva, cred ca poate sa obtina inregistrarile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...