sunshine_ Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) pacasac de pe net, unde esti ma de bantui pe aici? LE: Uaca here ... Editat Iunie 28, 2007 de sunshine_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Acu am ajuns si io, super laser excursia, interesent turul la Cernobil, superb Kievul, urata Odessa, idioti aia din Transnistria (dar macar am fost acolo ), urat Chisinaul, fain langa Chisinau la Satul Moldovenesc. In rest... berea cinspe mii, benzina douaj' de mii, tigarile intre zece si cinspe mii. Femeile erau scumpe asa ca mi-am adus de-acasa pacasac de pe net, unde esti ma de bantui pe aici? LE: Uaca here ... Acasa, savurez o bere cu un nume ciudat, dar care costa zece mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 o sa incerc sa uploadez cate putine, sa nu mai pat ca azi dimineata....... gata pt azi...restul maine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Spuneti-mi si mie va rog, cat ar arata normal in Kiev si cat in Bucuresti contorul ala ca sa stiu cat de tare sa ma "minunez"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 bucuresti - 0.200 brasov,kiev, etc - 0.100 - 0.150 acolo...ati vazut si voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Concluzii: Kiev e cel mai tare oras pe care l-am vazut eu (si credeti-ma ca am vazut destule in afara tarii). Lumea cu berea in dinti pe strada. Am luat 2 radare: primul cu 201kmph pe limita de 125 si al doilea cu 88kmph pe limita de 60 In Transnistria au fost emotii ca nu mai iesim de acolo Odessa sucks Romania sucks too (prea multe radare) La intrare in Kiev mergeam cu 200 si imi da unul flashuri cu un Lexus. A trecut pe langa mine cu 220-240 kmph Pe banda 1 se merge cu viteza in jur de 100. Pe banda 4 nu mai zic Am cheltuit vreo 500euro pt 2 persoane. Berea 15.000 Tigari 10.000 - 12.000 lei Benzina parca 22.000 lei La cel mai de fitze magazin de haine te imbracai cu pret de Obor Nu mai zic nimic ca ma oftic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Si de ce v-ati mai intors ? In locul vostru stateam in concediu prelungit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Io chiar imi doresc cetatenie ucraineana Oaca mai baga poze si de la Satul Moldovenesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Si de ce v-ati mai intors ? In locul vostru stateam in concediu prelungit nu mai aveam bani si incepea munca Joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Bine a-ti revenit si abia astept filmu si mai multe poze (ca sa mai am inca un motiv in plus de oftica). Felicitari inca o data pentru intreprindere. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Pozele , impresiile si concluziile mele le gasiti aici : http://www.motoafrica.ro/page.php?8 Imi cer scuze ca nu le postez aici pe forum, insa am atins maximul de 400 mb pt. upload. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Eu am luat-o in ordine inversa. Deoarece sambata am trecut prin mari emotii crezand ca am pierdut acest film, iar eu in Transnistria nu mai ajung sa fac alte foto (asa zic eu acum ca poate o ajunge teritoriu romanesc cu trecere libera ca de la Galati la Braila ), atasez mai jos foto de la Tiraspol, satul Moldovenesc (chiar un sat in mijlocul campului, intre vii si pe stanga si pe dreapta si lanuri de grau si floarea soarelui), intalnirea cu olandezii care faceau turul Europei de Est cu autobuzul (mai sunt si altii cu mintea in cuie) si cu samuraii din vama Albita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 tare de tot si vara abia a inceput drum liber si fara vaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) Pozele , impresiile si concluziile mele le gasiti aici : http://www.motoafrica.ro/page.php?8 Imi cer scuze ca nu le postez aici pe forum, insa am atins maximul de 400 mb pt. upload. Foarte faină povestirea .. cu un singur amendament ... Fălticeni ? Te înţeleg că-ţi place zona ... dar totuşi ... Fălticeniul e Fălticeni .. Focşaniul e Focşani ... Bine că v-aţi întors sănătoşi ... pe moment... radiaţiile le simţiţi voi pe la 80-90 de ani ... Editat Iulie 6, 2007 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Marcos a trecut si prin Focsani, si prin Falticeni, de-aia s-a incurcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 cu muulta intarziere,ceva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Foarte faină povestirea .. cu un singur amendament ... Fălticeni ? Te înțeleg că-ți place zona ... dar totuÂşi ... Fălticeniul e Fălticeni .. FocÂşaniul e FocÂşani ... Bine că v-ați întors sănătoÂşi ... pe moment... radiațiile le simțiți voi pe la 80-90 de ani ... Dap, despre Focsani e vorba, am corectat Vreau sa zic ca de fiecare data cand incerc sa zic Focsani imi iese ori un Falticeni ori am un lapsus E numele prea complex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 cam astea le-am selectat din multitudinea de poze..... Cine doreste poze la calitatea originala, sa dea un semn.Aici sunt micsorate ffff mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
japo Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Interesant..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Filmul 1: - plecarea din Romania - pe valea Siretului - cazare la Siret - accientul - Kiev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pharao Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Faine pozele, faina excursie! Cum s-a intimplat accidentul si cum a-ti rezolvat-o pina la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Tanjesc dupa o excursie din asta de multa vreme...super super...m-am uitat cu gura cascata la poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Faine pozele, faina excursie! Cum s-a intimplat accidentul si cum a-ti rezolvat-o pina la urma? 1. Cumparat vaca de la femeie 2. Vandut vaca la un macelar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ageana Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Cred ca te simti super-ciudat (si misto intr-un fel mai kinky) intr-un oras parasit. Parca sunt imagini din jocul Syberia. Mi-as dori si eu o excursie de genul asta, pacat ca nu am motor. Primiti un daciot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 super tare fratilor ... ma`nclin ... bine ca s-a terminat totul cu bine. aveti o bere, in craiova, daca treceti pe aici. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate