dOctOr Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 am si eu o intrebare... am vreo sansa sa fac RAR-ul si sa-mi pun numar de politie cu scuterul modificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 am si eu o intrebare... am vreo sansa sa fac RAR-ul si sa-mi pun numar de politie cu scuterul modificat? Intrebarea asta o am si eu in creier de mult timp.... Cu 70 cc.....ce zic aia de la rar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 poate cu o mica spaga ... sau mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 poate cu o mica spaga ... sau mare asa zicea si mama..."Lasa mama ca dam un suc si il inmatriculam" dar totusi...nu stie nimeni ceva sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 stiu aia de la rar ca ai 70cc ? Scoatei ceva din el sa merga motoru la capacitate minima si iai pacalit sau mai bine o mica spaga ... sau vorba lu redeye ... mai mare si s-a rezolvat , doar traim in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 stiu aia de la rar ca ai 70cc ? Scoatei ceva din el sa merga motoru la capacitate minima si iai pacalit sau mai bine o mica spaga ... sau vorba lu redeye ... mai mare si s-a rezolvat , doar traim in Romania cred ca asa o sa o rezolv pana la urma...am auzit ca unii au scos actele de rar fara sa se duca cu scuterul la ei...vorba ta...in Romania totul e posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 cred ca asa o sa o rezolv pana la urma...am auzit ca unii au scos actele de rar fara sa se duca cu scuterul la ei...vorba ta...in Romania totul e posibil... eu am pe cineva da in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Nu cred ca o sa ai probleme la RaR cu setul de 70 cc... cum fac ei deosebirea intre 50 si 70 ? Doar nu se apuca sa desfaca motorul... nu cred ca o sa ai probleme in privinta asta... fara nici o spaga. Numai sa nu ai alte lumini pe el decat cele omologate(neoane luminite, instalatii de craciun bla bla bla ), o toba care urla prea tare(se pot lua de asta) semnalizarile stopurile vopsite si alte modificari care pot sarii in ochi, dandu-le motiv sa-ti ceara spaga... sau daca nimeresti pe vreo unii ai drq sa nu te treaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Nu cred ca o sa ai probleme la RaR cu setul de 70 cc... cum fac ei deosebirea intre 50 si 70 ? Doar nu se apuca sa desfaca motorul... nu cred ca o sa ai probleme in privinta asta... fara nici o spaga. Numai sa nu ai alte lumini pe el decat cele omologate(neoane luminite, instalatii de craciun bla bla bla ), o toba care urla prea tare(se pot lua de asta) semnalizarile stopurile vopsite si alte modificari care pot sarii in ochi, dandu-le motiv sa-ti ceara spaga... sau daca nimeresti pe vreo unii ai drq sa nu te treaca. pai...am ghidoane sport,am semnalizari albe,toba suna destul de tare... si...nu am culoarea originala ah...nu prea se cunoaste scrisul din talon ...e cam sters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 the doctor>>><<<da dc vrei sa ii pui numar dala??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 the doctor>>><<<da dc vrei sa ii pui numar dala??? pai...mama vrea dar si pe mine m-ar incanta...e mai usor la primarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 pai...mama vrea dar si pe mine m-ar incanta...e mai usor la primarie? yo zic ca e mai usor la primarie ..daca se poate inregistra acolo .... te complici prea tare cu RAR`u daca nu ai pe cineva... si chiar daca ai avea pe cineva...ai da ceva bani ca sa te scoata ala basma curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 yo zic ca e mai usor la primarie ..daca se poate inregistra acolo .... te complici prea tare cu RAR`u daca nu ai pe cineva... si chiar daca ai avea pe cineva...ai da ceva bani ca sa te scoata ala basma curata si la primarie nu trebuie RAR?eu am talonul scuterului de italia,atat,iar un contract de vanz-cump. se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 si la primarie nu trebuie RAR?eu am talonul scuterului de italia,atat,iar un contract de vanz-cump. se face eu cand l-am inmatriculat pe cel vechi , m-am dus cu "cartea scuterului" ( care era scrisa in germana ) ... avea trecute niste date pacolo [ ce-l interesa pe ala : sa scrie acolo 49 cc si v max. 45 ] seria motorului si sasiu ... nu aveai cum sa le verifici , ca pe scuter erau de nagasit Completezi o cerere ... cu seria sasiului , culoarea () ... ii mai arati si un act de vanzare cumparare si ... l-ai pacalit ... E cel mai bine la primarie bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 eu cand l-am inmatriculat pe cel vechi , m-am dus cu "cartea scuterului" ( care era scrisa in germana ) ... avea trecute niste date pacolo [ ce-l interesa pe ala : sa scrie acolo 49 cc si v max. 45 ] seria motorului si sasiu ... nu aveai cum sa le verifici , ca pe scuter erau de nagasit Completezi o cerere ... cu seria sasiului , culoarea () ... ii mai arati si un act de vanzare cumparare si ... l-ai pacalit ... E cel mai bine la primarie bafta ...si la mn tot la fel scrie 49cc,45 km/h,seria si altele...dar nu prea se cunoaste tot...e cam sters...in fine...ms pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) ...si la mn tot la fel scrie 49cc,45 km/h,seria si altele...dar nu prea se cunoaste tot...e cam sters...in fine...ms pt raspunsuri aa da ... ma gandeam la al meu )) ...oricum tot varianta cu primaria zic ...e cel mai usor de inregistrat fata de politie ....mai ales..daca ti`l inregistrezi undeva la tzara.... scapi usor de tot ... si cu mai putini bani Editat Ianuarie 14, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Imi trebuie si mie una bucata cric lateral pt aerox. care avetzi datzi buzz aici : iulica_leordeni sau macar o poza as vrea sa gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Imi trebuie si mie una bucata cric lateral pt aerox. care avetzi datzi buzz aici : iulica_leordeni sau macar o poza as vrea sa gasesc. http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...buna-14674.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 imi cer scuze pentru o intrebarea nu prea la lokul ei: E OBLIGATORIU sa inmatriculezi scooterul kiar daca e moped(<50cc)? sa va explic care-i situatia. eu sunt din RMoldova si scooterul meu e inca in Chisinau. La noi nu e nevoie de inmatriculare pentru tot ce misca ku mai putin de 50cc si nici de permis categoria A (nu avem impartite pe subcategorii. e DOAR A pentru tot ce are 2 roti si motor >50cc). si acum apare problema: dak vin ku el aici? ce fac? nu am numere, nu ma permis A1. cum merg? + ka e devamat in RM. dac shtie cineva, va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 imi cer scuze pentru o intrebarea nu prea la lokul ei: E OBLIGATORIU sa inmatriculezi scooterul kiar daca e moped(<50cc)? sa va explic care-i situatia. eu sunt din RMoldova si scooterul meu e inca in Chisinau. La noi nu e nevoie de inmatriculare pentru tot ce misca ku mai putin de 50cc si nici de permis categoria A (nu avem impartite pe subcategorii. e DOAR A pentru tot ce are 2 roti si motor >50cc). si acum apare problema: dak vin ku el aici? ce fac? nu am numere, nu ma permis A1. cum merg? + ka e devamat in RM. dac shtie cineva, va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat! Daca e moped, se inregistreaza la primarie si trebuie sa ai dovada de absolvire a unui curs de legislatie rutiera. Vama nu se plateste. Se pare ca nici macar nu se mai cere nota de constatare vamala la primarie. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) Daca e moped, se inregistreaza la primarie si trebuie sa ai dovada de absolvire a unui curs de legislatie rutiera. Vama nu se plateste. Se pare ca nici macar nu se mai cere nota de constatare vamala la primarie. Bafta! si de unde fac rost de acest certificat? eu merg pe doua roti din 2003 shi nu cred ca e cazu sa mai merg odata la cursuri in privintsa la moped sau nu: AEROX 50 e moped? permisul de conducere categoria B si C nu e bun? Editat Ianuarie 18, 2008 de koyotina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 si de unde fac rost de acest certificat? eu merg pe doua roti din 2003 shi nu cred ca e cazu sa mai merg odata la cursuri in privintsa la moped sau nu: AEROX 50 e moped? permisul de conducere categoria B si C nu e bun? prin permisul de categorie B ii poti demonstra ca stii legislatia ... exact acelasi lucru ca si cursul acela de legislatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) si de unde fac rost de acest certificat? eu merg pe doua roti din 2003 shi nu cred ca e cazu sa mai merg odata la cursuri in privintsa la moped sau nu: AEROX 50 e moped? permisul de conducere categoria B si C nu e bun? Daca in actele lui scrie viteza maxima constructiva 45km/h, putere maxima pana in 4kw si cilindree de pana in 50, DA, e moped, altfel e motocicleta usoara si e necesar permis de conducere subcategoria A1 sau categoria A. Ca dovada a absolvirii cursului de legislatie rutiera este valabila orice categorie de permis de conducere! Bafta! Editat Ianuarie 18, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Daca in actele lui scrie viteza maxima constructiva 45km/h, putere maxima pana in 4kw si cilindree de pana in 50, DA, e moped, altfel e motocicleta usoara si e necesar permis de conducere subcategoria A1 sau categoria A. Ca dovada a absolvirii cursului de legislatie rutiera este valabila orice categorie de permis de conducere! Bafta! Multumesc mult! doar ka nu stiu unde e skris de 45km/h kind avea limitator era pina in 50km/h aku.... k la aeroxuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmy_g91 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 salut, am si eu un mbk nitro si vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa il inregistrez. am dacat talonul din tara din care e adus,si daca stiti de unde pot face rost de o pereche de oglinzi si un semnal dreapta si unde pot sa imi refac carenele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate